Nieuws / Artikelen met het woord

import

702 artikelen gevonden. Artikel 361 tot 365
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Indiërs kochten in juni minder goud en zilver

India heeft in juni veel minder edelmetaal ingevoerd dan in mei. De IMPORT viel terug van $8,4 naar $2,45 miljard, waardoor het tekort op de handelsbalans van India kleiner geworden is. De Indiase regering probeert het kopen van goud te ontmoedigen en lijkt meer succes te boeken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Chinese export onverwacht gedaald

De export van China is in juni onverwacht gekrompen. Ook de IMPORT liet een verrassende krimp zien. Dat blijkt uit cijfers die vandaag werden gepubliceerd door de Chinese douane.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

EU daagt Rusland wegens heffing op auto's

Rusland moet stoppen met de speciale IMPORTheffingen op auto's uit de EU. Daarom heeft de Europese Commissie het land voor de Wereld Handelsorganisatie (WHO) gedaagd, zo werd dinsdag bekendgemaakt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Chinezen IMPORTeerden in mei 127 ton goud

China IMPORTeert dit jaar bijna twee keer zoveel goud als vorig jaar. De Chinezen laten zich niet van de wijs brengen door de daling van de goudprijs, integendeel. In de eerste vijf maanden van 2013 werd al in totaal 625 ton goud ingevoerd. Over heel 2012 was dat ongeveer 830 ton.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 juli 2013

Er staat iets groots te gebeuren op de zilvermarkt

In het begin van de week hadden we het er nog over dat India de helft van de globale jaarproductie  kan IMPORTeren als de IMPORTcijfers zo sterk blijven als de laatste twee maanden. India kan daarmee de drijvende kracht worden achter de opmars van de zilverprijs. Onderstaande video gaat daar dieper op in.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$