Nieuws / Artikelen met het woord

import

715 artikelen gevonden. Artikel 436 tot 440
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

India zal dit jaar opnieuw meer goud IMPORTeren

De vraag naar goud in India zal dit jaar naar schatting hoger liggen dan vorig jaar. De World Gold Council verwacht dat de Indiase goudmarkt dit jaar goed is voor een vraag naar 865 tot 960 ton goud. Dat is bijna een kwart van de wereldwijde goudvraag. India heeft zelf vrijwel geen goudmijnen en moet bijna al het goud IMPORTeren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

"De Fed verkoopt goud om prijs te onderdrukken"

De Telegraaf schreef onlangs wat over mogelijke manipulatie van de goudprijs door de Federal Reserve. Eric Sprott gaat nog een stap verder, want hij verdenkt de Amerikaanse overheid ervan een deel van de goudvoorraad te verkopen om de prijs laag te houden. Hij vergelijkt de IMPORT en export van goud in de VS en ziet dat er minder goud beschikbaar is dan er maandelijks uitgevoerd wordt.

Bron: businessinsider.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Jeroen Dijsselbloem geeft ons een glimp van de Euro 'End Game'

If you've been following the Cyprus bailout story at all, you're probably familiar by now with Jeroen Dijsselbloem, the Dutch Finance Minister who became President of the Eurogroup of euro zone finance ministers in January.

As President of the Eurogroup, Dijsselbloem has one extremely IMPORTant job: communicating to the public the decisions taken by the group. After all, he is the figurehead.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

CPB ziet wereldhandel groeien

De internationale handel is in januari met 1,9 procent gegroeid ten opzichte van de voorgaande maand.

Dat is de sterkste toename van wereldwijde IMPORT en export sinds mei vorig jaar, zo meldde het Centraal Planbureau (CPB) maandag op basis van zijn eigen wereldhandelsmonitor.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

China IMPORTeerde in februari minder zilver

China heeft in de maand februari 11,6% minder zilver geïmporteerd dan een jaar geleden. Dat schrijft Barclays in een nieuw rapport. Doordat de industriële vraag relatief zwak blijft moeten beleggers meer zilver kopen om het gat tussen vraag en aanbod te dichten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$