Nieuws / Artikelen met het woord

import

702 artikelen gevonden. Artikel 436 tot 440
Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

China ontdekt 149 ton goud in binnenlandse mijn

Hierbij een nieuw hoofdstuk in het verhaal van China en de zoektocht naar goud! Ditmaal is er geen belang genomen in een mijn in het buitenland, maar is er binnen de eigen grenzen een vondst gedaan. Een organisatie genaamd Inner Mongolia Pacific Mining heeft een maar liefst voor 149 ton aan goud gevonden in een mijn in Bayannur.

Inner Mongolia Pacific Mining is een bedrijf wat voor 96,5% in handen is van de China National Gold Group, welke op zijn beurt weer in handen is van de overheid van China. Het is de grootste vondst van goud in het binnenland van China in de geschiedenis. De vondst geeft China kansen om de goud reserves verder te vergroten zonder een hoge prijs te hoeven betalen om het goud te IMPORTeren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

VS IMPORTeerde in 2012 veel meer olie uit Midden-Oosten

De VS heeft het afgelopen jaar meer olie geïmporteerd vanuit het Midden-Oosten dan in de afgelopen negen jaar. De IMPORT vanuit Saoedi-Arabië was met 450 miljoen vaten groter dan in 2011, 2010 en 2009. Het schaliegas maakt Amerika dus nog niet minder afhankelijk van het buitenland.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Sprott: Amerika verscheept misschien wel Duits goud naar China

SilverDoctors had een interview met de legendarische Eric Sprott. Amerika exporteerde in december 30 % van de totale goudproductie naar China. Dit is wel heel veel goud op 1 maand tijd. Zou het kunnen dat Amerika het Duitse, Nederlandse of Oostenrijkse goud uit zijn kluizen exporteert naar China om zo de fraude zo lang mogelijk vol te houden, vraagt Sprott zich af.

Hoe kan China 95 ton goud per maand IMPORTeren? Dat is meer dan 50 % van de maandelijkse goudproductie ter wereld. Ook India IMPORTeert 100 ton goud per maand, dat is ook meer dan 50 %. En dan wordt er nog niet gesproken over Rusland, andere groeilanden en de landen uit het Midden-Oosten. Waar komt al dat goud vandaan?

Bron: windvogel.nl
Geplaatst: zaterdag 23 februari 2013

IMPORTheffing zonnepanelen

Het is belachelijk dat nu zonne-energie eindelijk een belangrijke speler wordt in de opwekking van elektriciteit, de EU er nu een extra belasting door middel van IMPORTheffing op willen gaan leggen. Naast windenergie hebben we zeker ook zonne-energie nodig om onze duurzaamheidsdoelstellingen te halen.

Op zonnepanelen die een consument laat plaatsen, zit al btw en vele andere heffingen op de arbeid (plaatsing) die naar de schatkist gaan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$