EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 461 tot 465
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Japan heeft opnieuw tekort op handelsbalans

Japan zag in februari opnieuw een tekort op haar handelsbalans. Er werd omgerekend $8,1 miljard meer ingevoerd dan er geëxporteerd werd. De zwakkere munt moet de exportcapaciteit van Japan juist vergroten, maar dat effect zien we nog niet terug in de cijfers. De IMPORTkosten stijgen wel aanzienlijk..

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Vraag naar goud zal in India hoe dan ook hoog blijven

We vonden drie bronnen die ons verzekerden dat de vraag naar goud in India hoog zal blijven ondanks de invoering van een IMPORTbelasting. Zowel ICICI Bank Ltd. (ICICIBC), Royal Bank of Scotland Plc als Quantum Asset Management Co. kwamen onafhankelijk van elkaar met een positief rapport over de Indische goudmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Waar zit al het goud?

India en China IMPORTeren het grootste deel van de wereldwijde goudvoorraad, althans gebaseerd op de officiële cijfers. De Chinese goudproductie blijft ook in het land zelf. Er is een grote stijging van de vraag naar gouden munten en baren. En centrale banken wereldwijd zijn ook nog eens grote kopers van goud geworden. De som tussen de vraag naar goud en het aanbod klopt gewoon niet meer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 maart 2013

Economie China: slechtste start sinds 2009

China ervaart zijn slechtste economische start van het jaar sinds 2009. Er komen steeds meer alarmerende signalen uit China. Voor de globale economie kan een vertraging van China een serieuze dobber betekenen. Europa en Amerika groeien al amper.

China heeft al 2 teleurstellende PMI's achter de rug. Er zijn steeds meer signalen over een oververhitting van de vastgoedmarkt, de economische groei voor dit jaar wordt geschat onder het gemiddelde, de IMPORT is sterk teruggevallen, inflatie stijgt,... en ga zo maar verder.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

'China is 's werelds grootste olie-IMPORTeur'

De Verenigde Staten waren sinds halverwege de jaren 70 de grootste olie-IMPORTeur, maar door de toenemende eigen olieproductie daalt de vraag naar geïmporteerde olie in 's werelds grootste economie.

In december zou de Amerikaanse olie-IMPORT zijn gedaald tot 5,98 miljoen vaten per dag. Dat is het laagste niveau sinds februari 1992. In China steeg de IMPORT in dezelfde periode tot 6,12 miljoen vaten per dag.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs