EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 496 tot 500 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 5 augustus 2013

Zuid-Korea ongerust over veto Obama tegen IMPORTban Apple-producten

Het Zuid-Koreaanse ministerie van handel is naar eigen zeggen bezorgd over de gevolgen voor de bescherming van patenten, nadat de Amerikaanse president Obama zijn veto heeft uitgesproken tegen een een IMPORTverbod op Apple-producten. Dat verbod werd uitgesproken nadat patentinbreuken werden vastgesteld, meldt persbureau Reuters.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 augustus 2013

Obama spreekt veto uit over IMPORTverbod iPhones en iPads

Apple kan enkele oudere modellen van de iPhone en iPad in de VS blijven verkopen. De regering van de Amerikaanse president Barack Obama sprak een veto uit over het IMPORTverbod voor deze producten van Apple. Dat IMPORTverbod was in juni na een klacht van concurrent opgelegd door de Amerikaanse Internationale Handelscommissie (ITC). Het is de eerste keer sinds 1987 dat een president zijn veto gebruikt tegen de beslissing van de ITC om een product te bannen.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: vrijdag 2 augustus 2013

Pakistan legt IMPORT goud aan banden

Pakistan heeft de IMPORT van goud per direct voor een periode van één maand verboden. De maatregel moet voorkomen dat veel buitenlandse valutareserves het land verlaten. Pakistan heeft met haar roepie hetzelfde probleem als India. Door de zwakke munt koopt men meer goud, met als gevolg dat de waarde van de munt nog verder zakt ten opzichte van buitenlandse valuta. Pakistan wil deze vicieuze cirkel doorbreken met een algeheel IMPORTverbod op goud, een verbod dat in eerste instantie één maand van kracht is.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer goud gesmokkeld in India

Explosieve toename - Smokkelaars zijn creatief - Zwakke roepie - IMPORT goud neemt af

Explosieve toename - Smokkelaars zijn creatief - Zwakke roepie - IMPORT goud neemt af

In India wordt steeds meer goud het land in gesmokkeld, zo schrijft de Wall Street Journal. Niet verwonderlijk, want de IMPORT van goud via de officiële kanalen is door beperkende maatregelen van de regering steeds minder aantrekkelijk geworden. In juni werd de IMPORTheffing op goud nog verhoogd van 6 naar 8 procent en vanaf deze week ziet de regering erop toe dat goudhandelaren 1/5 deel van het geïmporteerde goud weer exporteren. Door deze maatregelen is het veel aantrekkelijker geworden om goud het land binnen te smokkelen. Dat gebeurt dan ook op steeds grotere schaal in India.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013

Steeds meer goud gesmokkeld in India

De Indiase regering voert een strijd tegen goud. De IMPORTheffing is al verhoogd naar 8% en sinds kort moeten IMPORTeurs verplicht 1/5 deel van de IMPORT weer exporteren. Het aanbod wordt kleiner, maar de vraag blijft groot. Het gevolg is een sterke toename in de smokkel van goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs