EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord inflatie.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord INFLATIE

Geplaatst op: maandag 30 december 2019

Fed niet langer lender maar dealer of last resort

De les van de laatste financiële crisis is dat de Federal Reserve niet langer lender of last resort, maar dealer of last resort is. Monetaire stimulering was niet nodig om INFLATIE aan te jagen, maar om de geldmarkt en de kapitaalmarkt overeind te houden. Ook interventies in de repomarkt sinds halverwege september kunnen we vanuit dit perspectief bezien.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2019

7 tips voor wie twijfelt om te beleggen

De rente op onze spaarrekening grenst aan het nulpunt. Door de INFLATIE neemt de werkelijke koopkracht alleen maar af, waardoor ook meer conservatieve spaarders een beleggingsfonds overwegen. Maar wie zich voor het eerst op de beleggingsmarkt begeeft, zet daarmee een stap in de onbekende. Hoog tijd dus voor duiding en enkele praktische tips!

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 november 2019

Het lachwekkende geloof van de Europese Commissie in onveranderlijkheid

De Europese Commissie is weer de periodieke ramingen gekomen. En zoals gebruikelijk zijn die ver bezijden de realiteit. In Brussel denken ze dat de komende tweeënhalf jaar alle blijft zoals het is: INFLATIE onder de twee procent, een van 1,1 procent, werkloosheid, begrotingstekort, alles blijft hetzelfde.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 november 2019

Lagarde rekent op Nederland en Duitsland

De doelstelling van de ECB is dat de INFLATIE in de eurozone twee procent wordt. Dat doel wordt niet gehaald. We staan nu op 0,7 procent. Christine Lagarde rekent op de twee landen die hun overheidsfinanciën het beste voor elkaar hebben, Nederland en Duitsland. 'Dat zou ze beter niet doen', zegt Kees de Kort. 'We krijgen wat we niet willen en niet wat we wel willen. Zijn de doelstellingen dan wel goed?'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2019

Waar bemoeit mevrouw Lagarde zich mee?

Als nieuwe baas van de ECB heeft Christine Lagarde zich niet te bemoeien met nationale economieën, zegt Kees de Kort. Dus of de Nederlandse regering misschien meer ruimte kan benutten om de groei te stimuleren, dat gaat haar geen donder aan. 'De ECB heeft precies één taak: INFLATIE. En groei, dat hoort gewoon niet bij de taken van de ECB.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs