EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord inflatie.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord INFLATIE

Geplaatst op: zondag 15 september 2019

Crypto is ‘sound money’

Zo concludeert News.bitcoin.com toch, vanwege de talrijke Venezolaanse burgers die hun heil zoeken in cryptomunten: ‘Distrust of the Bolivar Prompts Venezuelans to Seek Sound Money.’ De Ryver Bitcoin Cash group instrueert ter plaatse de alternatieven voor fiatgeld. HyperINFLATIE tiert welig in Venezuela. Volgens een peiling heeft 88 procent van de bevolking het vertrouwen in de nationale munt, de Bolivar, verloren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Christine Lagarde brengt neutraliteit ECB in gevaar

Christine Lagarde is vorige week een stap dichterbij gekomen om Mario Draghi op te volgen als president van de ECB. De commissie Economische en Monetaire Zaken van het Europees Parlement steunde haar voordracht met 37 stemmen voor, 11 stemmen tegen en 4 onthoudingen. De vraag is of we daar gelukkig van moeten worden, aangezien Lagarde in haar schriftelijke en mondelinge verklaring nogal opmerkelijke uitspraken heeft gedaan. Zo wil ze de centrale bank niet alleen ‘groener’ maken, ook is ze bereid alle monetaire instrumenten in te zetten om de INFLATIE naar de doelstelling van 2% te brengen. Tenslotte wil ze overheden aansporen tot meer fiscale stimulering, terwijl eerder nog het streven naar een begrotingsevenwicht centraal stond.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2019

Monetaire brandweermannen doven niet bestaande vuren uit

Over minder dan twee weken vergadert het bestuur van de Europese Centrale Bank (ECB) over het monetaire beleid in het euroland. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijk kunnen we stellen dat de bank nieuwe verruimende maatregelen zal aankondigen. De reden: groeivertraging en te lage INFLATIE in de muntunie.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2019

Waar is dat goede nieuws?

De INFLATIE in Nederland loopt torenhoog op voor Europese begrippen. Dat heeft alles te maken met de btw-verhoging en toenemende milieulasten. De lonen stijgen tegelijkertijd minder dan de INFLATIE, dus de koopkracht staat onder druk. Daar komt nog de pensioendiscussie nog bij....waar is het goede nieuws?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2019

Waarom sparen ook een beetje (onnodig) geld verliezen is

De Belg blijft verliefd op zijn spaarboekje. In totaal zetten we met zijn allen meer dan 270 miljard euro op onze spaarrekening. Nochtans is dat eigenlijk een beetje geldverlies, want door de combinatie van een lage rente en de INFLATIE boeten we in aan koopkracht. Maar wat zijn dan de alternatieven? En hoeveel risico moeten we dan wel nemen om beter te doen dan de INFLATIE?

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs