EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord inflatie.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord INFLATIE

Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2019

Groei in Azië? Dat kan alleen bij het IMF

Het IMF ziet groei in Azië waar die er niet gaat komen. Want in het kielzog van een afzwakkende Chinese economie volgt de rest. 's Werelds derde grootste economie Japan had een INFLATIEdoelstelling van twee procent, de realiteit is nul. Ook de voorlopige cijfers van de inkoopmensen stellen niet gerust.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2019

China's economie groeit helemaal niet met 6 procent

's Werelds op een na grootste economie, en we weten er maar weinig van. Censuur is daar een belangrijke oorzaak van, toch kunnen we tussen de regeltjes door lezen dat het niet denderend gaat met China. De INFLATIE stijgt naar drie procent, maar het zijn vooral de voedselprijzen die hard lopen - en binnen die categorie loopt vooral het varkensvlees hard - de varkenspest hakt er flink in, al hoor je daar niks over natuurlijk.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2019

Negatieve rente komt eraan, wat moet je doen met je spaargeld?

Het mag wel duidelijk zijn dat, indien we na onze pensionering nog willen leven zoals vandaag, we zelf voor een stuk verantwoordelijk zijn voor ons inkomen van later. Dus of u reeds een enthousiast investeerder bent of eerder argwanend staat tegenover beleggen, u zult willens nillens méé moeten. Sparen voor later, zoals onze ouders en zij voor hen nog deden, is eigen broodroof. De INFLATIE, bij wijlen hoog of laag, knabbelt niet alleen aan het rendement. Maar het is anno 2019 nog veel erger gesteld voor spaarders. Je vangt géén of nauwelijks nog rente op spaargeld. Het hedendaagse motto van regeringen en centrale banken luidt: uitgeven dat geld (of je wordt nog financieel gestraft ook door de negatieve rente)…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2019

Werkloosheid en INFLATIE dalen in eurozone

De werkloosheid in de eurozone daalt al enkele jaren langzaam maar zeker. Er zijn wel grote verschillen, tussen Europese landen, tussen jongeren en ouderen, maar een ding is zeker: minder werkloosheid in de eurozone. En de INFLATIE gaat omlaag. Daar is iedereen blij mee. 'Behalve die mensen in Frankfurt van het ECB', zegt BNR-economiecommentator Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2019

INFLATIE zakt verder terug naar laagste punt in drie jaar

De INFLATIE in de eurozone is in september verder teruggezakt. De consumentenprijzen stegen vorige maand met 0,9 procent, het laagste punt sinds eind 2016.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs