EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord monetair.
Artikel 41 tot 45
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Schaüble: “ECB moet MONETAIR beleid normaliseren”

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble vraagt de Europese Centrale Bank (ECB) om haar programma van MONETAIRe stimulus stop te zetten en haar beleid te normaliseren. Volgens Schaüble is het herstel in de eurozone nu voldoende sterk. De Duitser deed de oproep ter gelegenheid van een voordracht op de “Banking in Change”-conferentie van het Duitse Handelsblatt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 4 september 2017

Geen handelsoorlog tussen V.S.A. en China, wel conflicten

De handelsrelatie tussen de Verenigde Staten van Amerika en China heeft altijd al moeizaam verlopen en hier zal de komende jaren ook geen verandering in komen volgens een lid van de MONETAIRe beleidscommissie van de People’s Bank of China.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 augustus 2017

Merkel en Macron willen Europese minister van Financien

De regeringsleiders van Duitsland en Frankrijk hebben dinsdag hun voornemen uitgesproken voor meer Europese integratie, maar wachten nog even tot na de Duitse verkiezingen in september voordat ze daar meer vaart achter zullen zetten. Tijdens een bijeenkomst in Parijs spraken Macron en Merkel zich positief uit over een Europees MONETAIR Fonds, waardoor Europese landen zelf effectiever kunnen optreden in tijden van crisis en minder afhankelijk zijn van het IMF.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 24 augustus 2017

De Hollandse ziekte: rijk aan grondstoffen niet altijd een zegen

Een grote rijkdom aan grondstoffen is niet altijd een zegen. Dat moest Nederland al ervaren na de ontdekking van de Groningse gasvelden en wordt nu ook nog altijd in een aantal landen opgemerkt.

Dat schrijft het magazine The Economist op basis van een aantal economische rapporten van het Internationaal MONETAIR Fonds (IMF).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 23 augustus 2017

Beursblik: Fed en ECB lijken kruit droog te houden tijdens Jackson Hole

De Amerikaanse Federal Reserve en de Europese Centrale Bank zullen tijdens het jaarlijkse symposium voor centrale banken in het Amerikaanse Jackson Hole eind deze week vermoedelijk hun kruit droog houden als het gaat om grote aankondigingen over het MONETAIRe beleid. Dit verwachten economen geraadpleegd door ABM Financial News.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs