Nieuws / Artikelen met het woord

oorlog

1096 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Video: Pater Daniel over de OORLOG in Syrie

De Vlaamse pater Daniel Maes ging in 2010 naar Syrië en kwam daar een jaar later midden in een OORLOG terecht. Maar tot zijn grote verbazing brachten de Westerse media verhalen over deze OORLOG naar buiten die totaal niet overeen kwamen met zijn eigen beleving van de situatie in Syrië. In tegenstelling tot wat de Westerse media vertelden bleek het grootste gedeelte van de Syrische bevolking president Assad juist te steunen in een strijd tegen terrorisme.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Nederland waarschuwt voor nieuwe vorm van digitale oplichting

De Nederlandse overheid heeft de OORLOG verklaard aan de ICO’s.

De wat?! ICO staat voor initial coin offering. Dat is een soort van fundraiser voor de lancering van een nieuwe cryptocurrency. Op die manier kunnen startups in de blockchain-sector makkelijker kapitaal bijeen scharrelen en de strenge wetgeving ter zake omzeilen. “Early backers”, zij die het eerst in het project stapten, zouden dan prioritair worden uitbetaald met de nieuwe currency, en dus de grootste yield opstrijken.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Het Midden-Oosten stevent af op een nieuwe OORLOG en de gevolgen voor de EU zullen kolossaal zijn

De Libanese premier Saad Hariri (foto) zorgde 10 dagen geleden voor een verrassing van formaat. In de Saoedische hoofdstad Riyad kondigde hij zijn ontslag aan ‘omdat hij vreest voor zijn leven’. Tegelijkertijd uitte hij zware beschuldigingen aan het adres van de door Iran gesteunde Hezbollah. Die maakt nochtans deel uit van zijn regering.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Arabische Liga met spoed bijeen over mogelijke OORLOG met Iran en Libanon

Iran en Hezbollah controleren inmiddels Palestijnse terreurgroepen Hamas en Jihad Islami, en bereiden derde front tegen Israël voor – OORLOGsdreiging Noord Korea nog even groot: Amerika stuurt drie vliegdekschepen en bereidt preventieve aanval voor

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Waarom het Westen moet tussenkomen in Jemen

In Jemen heerst sinds 2015 een burgerOORLOG. Het armste land in het Midden-Oosten staat volgens de Verenigde Naties aan de vooravond van de ‘ergste hongersnood in decennia’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$