Nieuws / Artikelen met het woord

oorlog

1027 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 20 mei 2017

Mattis over OORLOG met Noord-Korea: “Een tragedie op een nooit geziene schaal”

De vele ‘affaires Trump’ van de voorbije weken hebben de focus van de internationale pers op ‘het probleem Noord-Korea’ enigszins verlegd en die situatie zal nog een week duren, nu de president de volgende negen dagen zijn eerste buitenlandse trip maakt. Toch is de dreiging op het Koreaanse schiereiland alles behalve verdwenen en kan een volgende testraket van Kim Jong-un opnieuw voor escalatie zorgen.

OORLOG in Noord-Korea: een tragedie op een nooit geziene schaal De Amerikaanse minister van Defensie Jim Mattis herinnerde het Amerikaanse publiek vrijdagmiddag nog eens aan wat er op het spel staat. Tijdens een persconferentie zei Mattis dat zijn land naar een oplossing blijft streven, maar voegde daar het volgende aan toe:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Ondergrondse OORLOG tussen de oligarchen gaat onverminderd voort

Igor Sechin, CEO van het Russisch staatsoliebedrijf Rosneft, heet een spreekwoordelijke kernbom doen ontploffen: hij heeft collega-oligarch Vladimir Yevtushenkov voor de rechter gedaagd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 mei 2017

Koreaans conflict zal wereldeconomie honderden miljarden Euro’s kosten

De toestand op het Koreaanse schiereiland is de afgelopen maanden snel verslechterd waarbij geen van de partijen op dit moment een oplossing voor het conflict ziet. Een echte nachtmerrie zou een conventionele OORLOG vormen waarbij ook de wereldeconomie zware schade van zal ondervinden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Anonymous waarschuwt voor WereldOORLOG 3

Anonymous, de anonieme hackersgroep die vooral op Twitter van zich laat horen, waarschuwt voor een nieuwe WereldOORLOG. Maar deze OORLOG zal niet zoals alle andere OORLOGen zijn, zegt Anonymous. Deze keer zal het snel en efficiënt gebeuren, maar met enorme gevolgen voor de economie en het politieke landschap.

Volgens Anonymous lopen de spanningen tussen de VS en Noord-Korea te hoog op. Er zijn sterke signalen dat een nieuwe WereldOORLOG op til is, maar die niet in de media bekendgemaakt worden, laat Anonymous weten. De betrokken landen, Noord-Korea – Zuid-Korea en de Verenigde Staten, bewegen zich strategisch naar een nieuwe OORLOG.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 mei 2017

Anonymous: “Bereid je voor op wat komen gaat”

Het hackerscollectief Anonymous heeft in een videoboodschap gewaarschuwd voor een Derde WereldOORLOG. Die zou worden ingezet op het Koreaanse schiereiland. “Bereid je voor op wat komen gaat,” waarschuwt de groep in een video die het op zijn YouTube-kanaal heeft gepubliceerd (zie onder). De groep maakt gewag van een ”globaal vernietigend conflict, zowel voor het milieu als op economisch vlak”.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$