EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Dit zijn de 10 armste landen ter wereld

De armste landen ter wereld zijn allemaal op het Afrikaanse continent ten zuiden van de Sahara te vinden. In bijna alle arme landen is er recent een burgerOORLOG of een etnisch conflict geweest.

De meeste arme landen in de top 10 hebben een autoritair regime, zonder sterke gerechtelijke instellingen of vrije pers, en corruptie is er ingeburgerd. Samen met zwakke financiële instellingen en een gebrekkige infrastructuur zijn deze landen niet aantrekkelijk voor investeerders, hoewel sommige landen nochtans een enorme voorraad grondstoffen bezitten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Internationaal Monetair Fonds waarschuwt voor escalatie handelsOORLOG

Een verdere escalatie van de handelsspanningen in de wereld heeft mogelijk verstrekkende economische gevolgen. Daarvoor waarschuwt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een update van zijn groeiramingen.

De denktank wijst erop dat de Verenigde Staten met hun importheffingen een grote groep landen in het harnas hebben gejaagd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

“Het ziet er naar uit dat de USA de handelsOORLOG gaat verliezen”

De Verenigde Staten van Amerika en China zitten diep verwikkeld in een handelsOORLOG en voor één van beide partijen ziet het er niet bepaald goed uit. Dit zijn niet gewoon twee blaffende honden die elkaar proberen af te dreigen, er wordt geschoten met ‘echte munitie’. Volgens prominent econoom Stephen Roach is de USA op weg om de ‘OORLOG’ te verliezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

China benadrukt zichzelf te zullen verdedigen in handelsOORLOG

De Verenigde Staten zijn deze handelsOORLOG begonnen, en China is niet bang zichzelf te verdedigen. Dat zegt de Chinese onderminister van Handel, Wang Shouwen, donderdag.

Voordat er gesprekken kunnen plaastvinden zal "pestkop VS" eerst moeten ophouden met de intimidatie, zegt de Chinese onderminister donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 juli 2018

De Chinezen moeten toegeven

Zolang de Chinezen niet toegeven, gaat de handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China gewoon door. 'De Chinezen moeten toegeven, linksom of rechtsom. Zolang ze dat niet doen, wordt de druk opgevoerd. Het idee is dan dat op enig moment de druk zo hoog is, dat ze het ook gaan doen. Dat is de fase die bereikt moet worden. De discussie is wie als de eerste zijn pijngrens bereikt. De partij die als eerste de pijngrens nadert, gaat concessies doen. De pijngrens is de variabele waar het hier om gaat.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs