EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Merkel verdedigt Nord Stream 2

Volgens de Duitse bondskanselier Angela Merkel is er geen reden om de Nord Stream 2 tegen te houden. In haar toespraak voor de Munich Security Conference zei ze dat Rusland ook tijdens de Koude OORLOG altijd aardgas heeft geleverd. Ze ziet daarom geen aanleiding om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van Russisch gas.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

'Trump en Xi Jinping ontmoeten elkaar niet voor deadline handelsOORLOG'

De kans dat de Amerikaanse president Donald Trump de Chinese president Xi Jinping nog ontmoet voor 2 maart is "hoogst onwaarschijnlijk", stellen bronnen rond de onderhandeling aan verschillende Amerikaanse media.

Eerder stelden de Amerikanen meerdere importtarieven te verhogen van 10 naar 25 procent, mocht er voor 2 maart geen deal bereikt zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2019

Maduro: “Wat is de casus belli voor een OORLOG tegen Venezuela?”

De roep om het aftreden van de Venezolaanse president Maduro wordt steeds groter. De Verenigde Staten en verschillende bondgenoten hebben hun vertrouwen in de regering van Maduro opgezegd en hebben Juan Guaido erkend als interim-president van Venezuela. De regering in Washington heeft al verschillende sancties opgelegd, maar zou ook een militaire interventie niet uitsluiten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

China koopt twee miljoen ton Amerikaanse soja als verzoeningsgebaar

[...]

Beide bedrijven verwijzen vermoedelijk naar de wapenstilstand van 90 dagen in de handelsOORLOG die begin december was afgesproken tussen China en de VS. Toen al was er sprake van extra landbouwbestellingen door China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Duitsland verlaagt groeiverwachting vanwege handelsOORLOG en Brexit

Het Duitse ministerie van Financiën heeft de economische groeiverwachting voor 2019 bijgesteld van 1,8 procent naar 1 procent. Dat heeft minister Peter Altmaier van Financiën woensdag bekendgemaakt.

Met de bijgestelde verwachting, daalt de economische groei voor het tweede jaar op rij. In 2018 groeide de Duitse economie met 1,5 procent, een jaar eerder was dat nog met 2,2 procent.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs