EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

'Bijna elke OORLOG begint met nepnieuws'

Sinds de Amerikaanse presidentsverkiezingen wordt er veel gesproken over ‘nepnieuws’, een verzamelnaam voor allerlei uitingen in de media die de publieke opinie kunnen beïnvloeden. Zo zou president Trump zijn overwinning op Clinton mede te danken hebben gehad aan negatieve publiciteit over zijn politieke tegenstander, publiciteit die in opdracht van het Kremlin naar buiten zou zijn gebracht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

OORLOGsretoriek geeft goud (tijdelijk) vleugels

De OORLOGsretoriek van de Amerikaanse president Trump gaf de goudprijs vleugels. Alleen was het effect maar tijdelijk.

De OORLOGsretoriek van de Amerikaanse president Trump gaf de goudprijs vleugels. Alleen was het effect maar tijdelijk.

De edelmetalen hebben er een bewogen week opzitten en dit heeft vrijwel uitsluitend te maken met de ontwikkelingen op geopolitiek vlak. Enerzijds is er de dreigende handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China die een negatieve impact heeft op het sentiment bij investeerders.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Amerikaanse schulden groeien 36 maal sneller dan de economie

In 2028 zal de Amerikaanse schuldgraad 29.000 miljard dollar bedragen, het equivalent van 96% van het bruto binnenlands product (bbp) van het land. Nooit eerder sinds het einde van de Tweede WereldOORLOG zal Amerika meer schulden hebben, aldus berekeningen van het Congressional Budget Office (CBO), een onafhankelijk federaal orgaan bestaande uit zowel Republikeinen als Democraten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Veroorzaken de internationale spanningen een OORLOG?

President Trump neemt binnenklort de beslissing om al dan niet Syrië aan te vallen. Onder meer Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zullen hem daarin waarschijnlijk volgen. De internationale spanningen lopen verder op. Dit als reactie op de recentste (vermeende?) gifgasaanval door het Syrische regime op rebellen in Douma. Rusland ontkent elke betrokkenheid maar steunt wel openlijk dictator, pardon: president Bashar al-Assad. Terwijl die opstand (voor de ene, vrijheidsstrijd voor de ander!) gefinancierd wordt door ‘the usual suspects’ de Verenigde Staten. Indirect en officieus ZIJN Rusland en Noord-Amerika dus reeds met elkaar in OORLOG

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

ECB: “Acties van Trump hebben invloed op het tempo van het afbouwbeleid”

Benoit Coeure, lid van de Raad van Bestuur van de Europese centrale bank, heeft onlangs zijn zorgen geuit over de handelsvoering van Donald Trump. Coeure laat weten dat deze acties de groeivooruitzichten voor de wereldeconomie schaden. Ook heeft de OORLOGspraat van Trump mogelijk invloed op het afbouwbeleid van de centrale bank.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs