Nieuws / Artikelen met het woord

oorlog

1018 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Operatie Gotham Shield: Nieuwe geruchten over nucleaire false flag aanslag VS

Noord Koreaanse militaristische viering op 25 april, mogelijk met kernwapentest – China stelt bommenwerpers in hoogste staat van paraatheid voor ‘potentiële Noord Koreaanse gebeurtenis’ – Hoe zal OORLOG met Noord Korea eruit zien?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Gaat de euro echt verdwijnen? Deze experts denken van wel

Sergi Cutillas is een Spaanse econoom die bijzonder opgetogen was toen Spanje mocht toetreden tot de eurozone. Nu is hij niet meer zo blij en wil hij zijn land uit de wurggreep van Europa halen. En Cutillas is niet alleen. 1 op 4 Europeanen is tegen de euro en sommige experts denken dan ook dat de euro in de toekomst zal verdwijnen.

Volgens een onderzoek van de Europese Unie wil 25% van de Europeanen hun oude munt terug vanonder het stof halen. De euro moest hét symbool worden van de Europese integratie sinds de 2e WereldOORLOG. Maar de eenheidsmunt ligt langs alle kanten onder vuur.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Gaat Trump meedoen aan de valutaOORLOG?

De afgelopen jaren is sprake geweest van een ware valutaOORLOG. Heel wat landen hebben hun eigen munt gedevalueerd om op die manier de economie in het zadel te helpen. Met name de exportgerichte landen zijn gebaat bij een lagere munt. Dat zorgt er immers voor dat het voor buitenlandse bedrijven interessanter wordt om hun goederen uit dat betreffende land te halen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Noord-Korea klaar voor ‘totale OORLOG

In Noord-Korea heeft vice-minister van Buitenlandse Zaken Han Song-Ryol gezegd dat de wekelijkse nucleaire tests die het land al een tijd uitvoert gewoon zullen worden verdergezet. Hij deed de uitspraken in een interview met de BBC. Elke militaire tussenkomst die de Verenigde Staten plannen om die tests te voorkomen zullen volgens de Noord-Koreaan uitmonden in ‘een totale OORLOG’. Volgens de vice-minister zijn die tests nodig omdat zijn land ze ziet als een manier om zich tegen de VS te beschermen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

Staan we op de rand van een nieuwe WereldOORLOG?

Er hangt een grimmige sfeer boven de markten. En ditmaal ligt er net de erbarmelijk financiële toestand aan ten grondslag. Vandaag siddert en beeft de beurs van het nieuwe, geopolitieke geweld dat plots losbarst op diverse fronten. President Trump had eerder nog gezworen dat hij de troepen naar huis zou brengen. Maar nu hij aan de knoppen zit, verandert hij het geweer (letterlijk) van schouder. Eerst viel hij een IS-bolwerk aan in Syrië met een grootscheepse luchtaanval. Enkele dagen later gooide hij de ‘Moeder der Bommen’ op Afghaans grondgebied, naar eigen zeggen om een tunnelnetwerk van Al Qaida te vernietigen. Zou Trump dat toch een OORLOGspresident worden?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$