EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2019

Gerald Celente: ‘Welke handelsOORLOG?’

Gerald Celente van Trends Journal denkt dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Welke handelsOORLOG, stelt hij retorisch de vraag. Hij voorspelde ook eerder precies dit. Goedkoop geld zal de aandelenbeurzen blijven voeden. Allemaal overroepen dus. Donald Trump zal inbinden en de Chinezen willen ook hoe-dan-ook zaken blijven doen. We horen en zien het Celente allemaal uitleggen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Trump verbiedt Amerikaanse bedrijven te werken met Huawei

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een volgende stap gezet in zijn telecom-OORLOG met de Chinese smartphonemaker Huawei. Een nieuw decreet moet ervoor zorgen dat telefoons van buitenlandse makelij quasi-geband kunnen worden. Die zouden een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Wereldhandel stort in tot op niveau van de financiële crisis

De escalatie van de handelsOORLOG tussen de VS en China dreigt een einde te maken aan de heropleving van de wereldeconomie en aan een decennium van economische groei. Dat schrijft het persagentschap Bloomberg en de stelling wordt onderschreven door tal van economen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Chinezen willen ‘volksOORLOG’ tegen de VS

De handelsOORLOG tussen China en de Verenigde Staten heeft de voorbije dagen een drastische escalatie gekend. China lijkt inmiddels echter zozeer geïrriteerd dat de staatsmedia van het land de Verenigde Staten van hebzucht en arrogantie beticht hebben. In een aantal editorialen is er zelfs sprake van een volksOORLOG tegen de Verenigde Staten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

HandelsOORLOG vergroot de kans op een Amerikaanse recessie

De kans dat er in de komende twee jaar een recessie komt in Amerika is toegenomen. Althans dat blijkt uit een poll van Reuters onder analisten. De helft van hen schat de kans op een recessie in de komende twee jaar op 40 procent.

Een maand geleden was dit nog 35 procent. De kans op een recessie in de Verenigde Staten stijgt dus en dat is niet onlogisch. Zo is de handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China in volle gang.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs