Nieuws / Artikelen met het woord

oorlog

1052 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 22 juli 2017

Waarom wil Washington OORLOG?

Al zestien jaar lang is Washington een meester in het veroorzaken of uitvinden van sensationele aanslagen als voorwendsel om OORLOG te kunnen voeren. Het goede moment was gekomen toen de Sovjet-Unie en het Warschaupact ontbonden werden en de VS hun kans zagen om de onbetwiste wereldheerser te worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

De ergste crisis waar u nooit van gehoord hebt

“Meer dan 20 miljoen mensen in 4 landen (Jemen, Somalië, Zuid-Soedan en Nigeria) dreigen de volgende maanden de hongerdood te sterven, in wat de Verenigde Naties de ergste humanitaire crisis sinds de Tweede WereldOORLOG noemen. Maar een globale respons tegen de hongersnood ontbreekt, zowel van overheden als privé-burgers.”

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 18 juli 2017

Over Syrië, OORLOG en de New World Order

Na zes jaar OORLOG kon in Syrië geen enkel van de Angelsaksische doelstellingen van de NWO bereikt worden: met de “Arabische Lente” zijn de moslimbroeders niet aan de macht kunnen komen en hebben zelfs in heel de regio fel aan invloed ingeboet (behalve in Qatar en Turkije). Het multiculturele model van de lekenstaat in Syrië is overeind gebleven en aan het herstel van de Chinese zijderoute wordt verder gewerkt. Wel kunnen Israël en Turkije hun illegale bezetting van een deel van Syrië voorlopig handhaven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

Ondergrondse OORLOG tussen de oligarchen schakelt versnelling hoger

In mei laatstleden kon u hier bij beurs.com lezen hoe de OORLOG tussen de Russische oligarchen in alle hevigheid is losgebarsten.

Toen daagde Igor Sechin, CEO van het Russisch staatsoliebedrijf Rosneft, collega-oligarch Vladimir Yevtushenkov voor de rechter.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 16 juli 2017

OORLOG

Een preventieve aanval (‘first strike’) van Amerika op Noord-Korea of zelfs van Noord-Korea zelf? Wat zou de reactie zijn van China? Het is bijna niet voor te stellen, maar de kans op zo’n ‘ondenkbare’ OORLOG is nog nooit zo groot geweest.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$