Nieuws / Artikelen met het woord

oorlog

1083 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

CEO JP Morgan slaat de bal mis over blockchain-technologie

Jamie Dimon, de CEO van Amerikaanse investeringsbank JP Morgan Chase, heeft bitcoin de OORLOG verklaard. Hij deed dat in een zeer giftige toespraak op een conferentie van institutionele investeerders in New York, eerder deze week.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Syrie als symbool van weerstand tegen Amerikaans imperialisme

De verwoestende OORLOG onder leiding van de VS tegen Syrië heeft onder meer 5 miljoen mensen uit het land verjaagd. Een verwoestende orkaan heeft deze week in de VS op één dag 5 miljoen mensen tot vluchtelingen gemaakt. De tragedie in Syrië heeft het volk nog meer één gemaakt en vastberaden om het land en de samenleving weer op te bouwen. De orkaan in de VS heeft een grote solidariteit onder de mensen bewerkt.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

John Pilger: Niet Noord-Korea, maar de VS is grootste bedreiging

Volgens onderzoeksjournalist en documentairemaker John Pilger is niet Noord-Korea, maar de Verenigde Staten op dit moment de grootste bedreiging voor een wereldvrede en de grootste risicofactor voor een nucleaire OORLOG. Ook verwacht hij niet dat sancties tegen Noord-Korea enig effect zullen hebben.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Navy Seals trainen Zuid-Koreaanse elitetroepen om Kim Jong-un te doden

Zuid-Koreaanse commando’s zullen met behulp van de US Navy Seals die terrorist Osama bin Laden hebben geëlimineerd een speciale eenheid creëren die in geval van OORLOG de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un zou moeten uitschakelen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Japan bereidt evacuatie landgenoten uit Zuid-Korea voor

De Japanse regering bekijkt hoe het landgenoten uit Zuid-Korea kan evacueren mocht het straks tot een OORLOG in de regio komen. Dat meldt de Nikkei Asian Review. Mochten de luchthavens in Zuid-Korea worden gesloten dan is de beste optie voor Japanse burgers om via de haven van Busan, in het zuidoosten van Zuid-Korea, huiswaarts te keren. Japan voert momenteel gesprekken met de Amerikaanse militaire diensten in Zuid-Korea om zich van de nodige hulp te verzekeren om geëvacueerden van Seoul tot in Busan te brengen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$