Nieuws / Artikelen met het woord

pensioen

1285 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 17 mei 2017

Goud: de beste verdediging

Steeds vaker worden we geconfronteerd met ontwikkelingen die ons zowel op dit moment als ook in de toekomst financieel raken. Zo kost het tegenwoordig geld om je spaarcenten op een bankrekening te parkeren en is de belofte van een toekomstig PENSIOEN niet zo zeker als voorheen werd aangenomen door iedereen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

5 signalen dat je succesvol bent zonder dat je het weet

Wat is succesvol zijn? Vroeger was iemand succesvol met een goedbetaalde, belangrijke job en vooral veel glamour en glitter. Vandaag liggen de kaarten anders. Veel mensen kunnen succesvol zijn zonder dat je dat ziet. Ook jij kan al succesvol door het leven gaan, misschien zelfs zonder dat je het weet.

Succesvol zijn is tegenwoordig een levensstijl. Want wat ben je met een vette bankrekening als je je vrouw en kinderen nooit ziet? Wat ben je met een succesvolle carrière als je de dag na je PENSIOEN dood neervalt? Is dat het succes dat we willen?

Echt succesvol zijn komt vanuit jezelf. Het is een kracht die niemand van je weg kan nemen. 5 signalen kunnen er op wijzen dat jij succesvol bent:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 5 mei 2017

1 miljoen is niet meer wat het geweest is

Enkele decennia geleden was 1 miljoen een magisch nummer. Nog steeds dromen veel mensen ervan miljonair te worden. Ze denken daarbij dat 1 miljoen wel genoeg zal zijn om ‘op PENSIOEN’ te gaan. Maar de realiteit is anders. 1 miljoen is niet meer wat het geweest is. Hoewel het een enorm en aantrekkelijk bedrag is, kom je er niet ver mee.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 2 mei 2017

Griekse economie kwart gekrompen sinds crisis

De Griekse regering heeft na jaren van bezuinigen eindelijk haar begroting weer op orde, maar daar heeft de bevolking een hoge prijs voor betaald. Salarissen voor ambtenaren en PENSIOENuitkeringen werden verlaagd en veel Grieken verloren hun baan, met als resultaat een gigantische krimp van de economie. Gecorrigeerd voor de inflatie kromp de economie tussen 2007 en 2012 met een kwart, om vervolgens op dat lagere welvaartsniveau te stabiliseren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Levenslang 1.000 euro bovenop PENSIOEN vergt kapitaal van 416.000 euro

Wil je na je PENSIOEN blijven leven zoals je dat vandaag doet? Dan zal je voor een extra inkomen bovenop je wettelijke PENSIOEN moeten zorgen. Een 65-jarige die vandaag met PENSIOEN gaat, kan bovenop zijn wettelijke uitkering  levenslang maandelijks 1.000 euro netto extra ontvangen indien hij een kapitaal van zowat 416.000 euro kan inzetten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$