EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 36 tot 40
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Verkiezingskoorts stijgt ten top: Franse PS geeft het IMF de middenvinger

Het IMF, de Wereldbank, de ECB en het ESM, het Europese Stabiliteitsmechanisme, raken het niet eens over de tweede evaluatie van de geleverde en te leveren noodsteun aan de Grieken.

Het IMF, de Wereldbank, de ECB en het ESM, het Europese Stabiliteitsmechanisme, raken het niet eens over de tweede evaluatie van de geleverde en te leveren noodsteun aan de Grieken.

Het IMF heeft geen vertrouwen in de door de ECB voorspelde economische groei in Griekenland (budgetoverschot van 3,5%) en eist meer hervormingen, zoals een sanering van de PENSIOENen en verdere privatiseringen. De regering Tsipras oppert daarentegen dat dit nieuwe voorwaarden zijn, en dus niet in overweging mogen genomen worden voor de betaling van de toegezegde gelden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 2 maart 2017

Alleen Pieter Omtzigt komt in verzet tegen waanzin ECB

Pieter Omtzigt van de CDA is zo ongeveer de enige politicus die strijdt tegen complete waanzin van de ECB en zijn 24 uur draaiende geldpersen. Jarenlang €80 miljard euro maandelijks bij printen (vanaf april €60 miljard) zal gaan zorgen voor een enorme armoede onder grote groepen mensen die al hun spaargeld en PENSIOENen gaan verliezen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 25 februari 2017

Je PENSIOEN verdubbelen kan met 1 simpele truc

Wie niet bezig is met zijn PENSIOEN, maakt een grote fout. Het PENSIOEN wordt aanzien als een van de mooiste periodes van het leven. Wie zijn/haar PENSIOEN wil doorbrengen in financiële armoede, zal er niet veel plezier aan beleven. Gelukkig is er een manier om je PENSIOEN te verdubbelen.

Het probleem met een goed PENSIOEN is dat je nu iets moet opofferen en je niet weet of je er later de vruchten van kan plukken. Maar wanneer je de rollen omdraait, is niet aan je PENSIOEN denken geen optie. Te veel uitgeven of te conservatief omgaan met je geld, is een zorgeloos PENSIOEN op de helling zetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 februari 2017

Het PENSIOEN van de brandweer in Dallas

De groeicijfers in Groot-Brittannië vielen, ondanks de naderende Brexit, toch weer mee. ‘Economisch opgeteld is er tot nu toe heel weinig te merken van het besluit dat ze eind juni genomen hebben. Opgeteld komen ze op een mooi cijfer, maar kijkend naar de samenstelling is het beeld wel anders. De consumptie staat onder druk en de investeringen gaan omlaag.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Dubbel de dupe door de PENSIOENval

Het lijkt onlogisch en toch is het perfect mogelijk gezien de - Kafkaiaanse en surrealistische - PENSIOENregeling in ons land: langer werken en dus een hoger PENSIOEN kan in sommige situaties tot mìnder netto PENSIOEN leiden. Het is vooral opletten voor wie bijverdient of investeert in vastgoed. De experts van PwC zochten het voor ons uit.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs