EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Helft van de zelfstandigen na PENSIOEN nog aan het werk

De helft (50,5 procent) van de 15.873 zelfstandigen die tussen 2008 en 2014 tussen de leeftijd van 60 en 70 met PENSIOEN gingen, is het eerste jaar na zijn PENSIOEN nog steeds aan het werk. En twee jaar later zijn dat er nog altijd vier op de tien (41,8 procent). Dat schrijven Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en La Libre Belgique op basis van cijfers van het sociaal verzekeringsfonds Acerta.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

Wat gebeurt er met uw 100 euro belastinggeld?

Naar aanleiding van de begrotingscontrole die dit weekend start, onderzocht De Tijd wat er nu eigenlijk gebeurt met ons belastinggeld. De krant kwam tot de conclusie dat zowat de helft naar sociale bescherming gaat. Van elke 100 euro belastingen die door de overheiden worden geïnd, vloeit meer dan de helft naar PENSIOENen, gezondheidszorg, kinderbijslag, werkloosheids- en ziekte-uitkeringen en andere vormen van sociale bescherming.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 maart 2017

Centrale banken kopen bijna alle obligaties!

Misschien vraagt u zich af waarom PENSIOENfondsen en beleggingsfondsen nog steeds staatsobligaties kopen tegen een rente van bijna nul procent. Dan hebben we goed nieuws, dat doen ze al bijna niet meer. Door de opkoopprogramma’s van centrale banken blijft er zo weinig schuldpapier over dat de private markt nauwelijks ruimte heeft om deze op te kopen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Column: Uw PENSIOEN in goud?

Afgelopen week keek ik vol verbazing naar een documentaire van Zwarte Zwanen over onze PENSIOENfondsen. In die aflevering liet Cees Grimbergen zien hoe de PENSIOENfondsen te werk gaan en hoe zij in sommige gevallen met hun 'klanten' omgaan.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: zondag 12 maart 2017

Laten de Russen zich een vierde keer vangen?

Rusland heeft slechte ervaringen met PENSIOENfondsen. Na de val van het ijzeren gordijn gingen alle spaartegoeden van de Russen verloren en werd de eerste pijler nagenoeg volledig geliquideerd. Eind jaren 90 moest de Russische overheid nog eens de nieuwbakken private PENSIOENfondsen nationaliseren om de vrije val van de roebel en de stagnering van de economie te stutten. In 2016 deed de regering Medvedev die truc nog eens voor een derde keer over. Toen werd 8 miljard dollar aan PENSIOENrechten gebruikt om de putten van het overheidstekort te vullen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs