EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Ergste crash in de geschiedenis komt eraan

Het Zwitserse StaatsPENSIOENfonds verdubbelt haar investering in fysiek goud van 1 naar 2 procent. Het lijkt geen wereld- of zelfs schokkend nationaal (Zwitsers) nieuws, maar het betekent wel een verdubbeling! Het geeft daarbij ook een zeer sterk signaal af over hoe de Zwitsers denken over de State of Affairs. Hoe de zaken er werkelijk voorstaan op financieel-economisch gebied, vooreerst kijkend naar de situatie in en gevolgen van naderend onheil voor eigen land. Ook andere landen in Europa houden al rekening met tegenwind. In Zweden houden bereiden ze de mensen voor met een flyer over een crisis en oorlog. Is het tijd om wat goud in te slaan?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Zo kan je rijk worden, zelfs als je niet veel geld hebt

We denken vaak dat je veel geld nodig hebt om rijk te worden. Shlomo Benartzi, gedragseconoom, denkt daar anders over. Via zijn tips heeft hij al meer dan 15 miljoen Amerikanen een serieuze boost gegeven aan hun rijkdom. Rijkdom begint bij jezelf, zelfs wanneer je niet veel geld hebt.

Volgens Shlomo Benartzi is het vooral belangrijk om op lange termijn te denken. Zijn model is gebaseerd op het PENSIOEN. Veel mensen geloven niet in sparen voor een PENSIOEN. ‘Wat ben je met sparen voor later als je morgen dood valt?’. Realiteit is dat – gelukkig – veel mensen niet doodvallen voor hun PENSIOEN. En er is niets zo erg dan de mooiste periode van je leven doorbrengen in armoede.

Hoe kom je aan voldoende geld om te sparen/beleggen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

PENSIOENexpert: “Tegen je 35ste moet je al twee jaarlonen bij elkaar gespaard hebben”. De reacties op social media zijn niet mals

Economie Tegen je 30ste verjaardag moet je al een volledig jaarloon bij elkaar gespaard hebben, dat zeggen PENSIOENexperts van het Amerikaanse investeringsbedrijf Fidelity Investments. En tegen je 35ste zou dat bedrag zelfs verdubbeld moeten zijn. Maar als we op de reacties op social media afgaan, blijkt dat advies vrij onrealistisch voor velen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Millenials investeren in crypto als vorm van "PENSIOENsparen"

Er is één grote groep die meer met crypto bezig is dan de rest, namelijk de millennials. Een groep (jong)volwassenen die grootgebracht is met het internet, computers en andere technologische ontwikkelingen. Het zijn ook deze personen die niet echt bezig zijn met de traditionele manier van PENSIOENsparen. Ze verkiezen technologie boven banken.

Sparen voor je PENSIOEN via een financiële instelling? Dat lijkt stilaan verleden tijd te zijn als je de millennials moet geloven. Steeds minder jonge mensen vertrouwen het traditionele bankensysteem en geven de voorkeur om hun eigen geld te beheren in plaats van de bank het te laten doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

“Iedere belegger zou cryptomunten moeten kopen”, zegt crypto hedgefund manager

Michael Novogratz is al enkele jaren actief op de cryptomarkt. Als succesvolle hedgefundmanager kwam hij zelfs terug uit PENSIOEN om een nieuw crypto-hedgefund op te richten. Novogratz is ervan overtuigd dat iedere belegger een deel van zijn geld in cryptomunten moet steken, en niet alleen om het potentieel van kapitaalwinst.

“Het is bijna essentieel dat iedere belegger minstens 1% à 2% van zijn portefeuille investeert in cryptomunten” – zegt Novogratz. “Het is zelfs onverantwoord om niet in Bitcoin te beleggen”.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs