EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: maandag 26 november 2018

We hebben de beste PENSIOENen ter wereld, waarom klagen we dan?

[video]

Uit onderzoek blijkt dat wij het beste PENSIOENstelsel ter wereld hebben. Maar toch komen de partijen er maar niet uit, hoe kan dat?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Dit is het slechtste dat je kan doen met je PENSIOENspaarpot

Wie heel dringend geld nodig heeft, durft al eens overwegen om de PENSIOENspaarpot vervroegd open te breken. Dat doe je beter niet, want je betaalt er een belachelijk hoge prijs voor.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Italië wil niet tornen aan basisinkomen en lagere PENSIOENleeftijd

Italië gaat zijn standpunt over de belangrijkste punten van de begroting niet wijzigen. Dat heeft vicepremier Luigi di Maio vrijdag duidelijk gemaakt op een persconferentie.

"We hebben beloftes gedaan en we gaan deze beloftes nakomen om zo een geloofwaardig land te blijven", zei Di Maio. De leider van de Vijfsterrenbeweging (M5S) voegde daaraan toe dat de invoering van het voorgestelde basisinkomen en de lagere PENSIOENleeftijd niet uitgesteld worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

13 gouden tips waarmee senioren geld kunnen besparen

Het leven is de laatste decennia opvallend duurder geworden en de PENSIOENen worden er niet hoger op. Gelukkig bestaan er enkele fantastische, simpele trucjes voor senioren om geld te besparen. We lijsten ze op.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

Tegenvaller voor Italië, economische groei komt onverwacht tot stilstand

De Italianen liggen de laatste tijd op ramkoers met Brussel over de manier waarop ze omgaan met hun economie. De Europese Commissie heeft het Zuid-Europese land opgedragen om de begrotingsplannen te herzien, omdat de Italiaanse regering meer geld wil uitgeven dan mag volgens Europese afspraken. Maar Italië lijkt geenszins van plan hieraan gehoor te geven. Het land wil onder meer de PENSIOENleeftijd verlagen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs