EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

Vrouw die 40 jaar werkte, krijgt minder PENSIOEN dan vriendin die 33 jaar werkloos was: "Dit is onaanvaardbaar"

Kamerlid Vincent Van Quickenborne (Open Vld) suggereert om de gelijkschakeling van werkloosheidsperiodes nog verder af te bouwen of de werkloosheidsuitkeringen in de tijd te beperken. Dat moet situaties vermijden waarbij iemand die jarenlang heeft gewerkt, met een lager PENSIOEN eindigt dan iemand die lange tijd werkloos was.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 april 2017

Beleidsdekkingsgraad PENSIOENfondsen gestegen naar 99,7 procent

De gemiddelde beleidsdekkingsgraad van Nederlandse PENSIOENfondsen bedroeg aan het einde van het eerste kwartaal van dit jaar 99,7 procent, een stijging van 2,2 procentpunt.

Dat maakt De Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag bekend. Op basis van de beleidsdekkingsgraad moeten PENSIOENfondsen hun beslissingen nemen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Goud als PENSIOEN

Wist u dat wij vergeleken met 1950, tien jaar langer leven? Mannen geboren in 2015 worden gemiddeld 80 jaar en vrouwen 83 jaar volgens de statistieken van het CBS. Ook krijgen we minder kinderen volgens het CBS. In 1950 kregen we gemiddeld 3,1 kinderen terwijl dat nu 1,7 is. Twee ontwikkelingen die niet gunstig zijn voor de hoogte van uw PENSIOEN.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 april 2017

Stel jezelf deze 7 vragen indien je vroeger op PENSIOEN wil gaan

Nooit meer moeten werken, het is een droom van vele mensen. Er zijn er die er in slagen om al op hun 30e of 40e op PENSIOEN te gaan. Het is niet eenvoudig, maar daarom niet onmogelijk. Vroeger op PENSIOEN gaan is niet voor iedereen, en dat heeft niet alleen met geld te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 maart 2017

Zo kan je op PENSIOEN wanneer jij dat wil

Veel mensen maken de grote fout dat ze hun financieel leven (deels) afstemmen op hun PENSIOEN. Ze willen tegen hun 65e een bepaald bedrag sparen/beleggen om dan van hun PENSIOEN te genieten. Het is echter veel beter om te werken naar financiële onafhankelijkheid. Wie financieel onafhankelijk is, kan namelijk zelf kiezen wanneer hij/zij op PENSIOEN gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs