EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Persoonlijke PENSIOENpotten: een eerlijk alternatief?

Deze week is een petitie gestart voor de komst van persoonlijke PENSIOENpotten. Op PENSIOENpetitie.nl kan deze gesteund worden. De petitie heeft als doel om de regering ervan te overtuigen dat veel mensen willen dat we in Nederland overgaan naar een PENSIOENstelsel met persoonlijke PENSIOENpotten. Want, zo stelt de petitie, PENSIOEN moet eerlijker. Er moet een direct verband komen tussen wat je inlegt en wat je aan PENSIOEN terug krijgt. Met de huidige collectieve PENSIOENpot is dat verband er niet wat heel nadelig uitpakt voor sommigen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 augustus 2018

"De 5 noodzakelijke stappen die ik volgde om al op mijn 34ste met PENSIOEN te kunnen gaan"

Met PENSIOEN gaan op je 34ste? Het kan, bewees Sam Dogen. Hij werkte 13 jaar op Wall Street, tot hij in 2012 op 34-jarige leeftijd bij zijn werkgever over zijn afscheidspremie ging onderhandelen. Samen met zijn vrouw bouwde hij een passief jaarinkomen van 200.000 dollar (175.000 euro) op, geld waar het koppel dus niet meer zelf voor moet werken. Op zijn blog Financial Samurai geeft Sam Dogen vijf essentiële tips om dat te bereiken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2018

Waarom u best als twintiger al spaart voor uw PENSIOEN

‘Belgen overschatten hun PENSIOEN’, kopte de krant De Tijd onlangs naar aanleiding van een studie van Schroders. De vermogensbeheerder deed een enquête bij 22.000 beleggers in dertig landen, waaronder België. Dat levert voor ons land enkele opvallende resultaten op. Zo zetten de niet-gepensioneerde Belgen 9% van hun huidige salaris opzij voor hun PENSIOEN: het laagste percentage van alle Europese landen. En dat is volgens de experts van Schroders een groot probleem. Want de Belgische 55-plusser overschat zijn eigen PENSIOENuitkering en onderschat tegelijkertijd het kapitaal dat hij vanaf het PENSIOEN nodig heeft om zijn levensstandaard op peil te houden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

De piek is eraf

De rek is er een beetje uit in de Verenigde Staten. Het derde en vierde kwartaal zullen niet zo mooi zijn als het eerste halfjaar. Dat is onder andere te zien aan het dalende consumenten- en producentenvertrouwen. Op de lange termijn is er ook nog eens veel te weinig geld om de PENSIOENen te dekken en de VS blijft dat probleem maar voor zich uit schuiven. Maar de VS is niet de enige met dalende cijfers: vertrouwenscijfers in Europa beginnen ook te kraken.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Een machteloze EU met moedeloze compromissen

Terug van weg geweest: Mijn Kijk over de Dijk! Bijna 2 jaar geleden ben ik gestopt met schrijven voor Biflatie.nl i.v.m. drukke (neven)werkzaamheden. Nu geniet ik van mijn PENSIOEN en kan ik wat meer tijd besteden aan het schrijven over de maatschappelijke ontwikkelingen in ons kleine polderlandje in samenhang met de geopolitieke gebeurtenissen om ons heen. Een klein landje is sterk afhankelijk van buitenlandse ontwikkelingen zoals olieprijzen, importheffingen, immigrantenstromen en noem maar op. Het is de kunst om op basis van een juiste analyse een blik vooruit te werpen op de onzekere toekomst van ons kikkerlandje. Met een realistische en objectieve beoordeling is het interessant om de gevolgen in te schatten voor het welzijn van ons burgers in een democratische rechtsstaat. Met deze “wetenschap” leg ik de basis voor mijn columns waarin ik probeer de actuele situatie te schetsen van de wereld om ons heen die ons welzijn beïnvloedt.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs