EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Kwakkelende PENSIOENfondsen gevaar voor economie

Ik zie het al aankomen en ik ben niet de enige. De negatieve prognoses vliegen je werkelijk om de oren wanneer je het internet afstruint op zoek naar economische berichten. In feite ben je eigenlijk op zoek naar positieve berichten want dat is wat we graag willen lezen. De laatste tijd ben ik meermalen vroegtijdig voor mijn beeldscherm weggelopen en zocht ik naar wat aangenamere bezigheden. Pak ik de stofzuiger om de kamer te doen, geeft in ieder geval een opgeruimd gevoel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2018

Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink (ex-DNB)

Willem Middelkoop in gesprek met Nout Wellink, ex-president van de DNB, bij Cafe Weltschmerz. De heren praten onder andere over de media, geopolitieke veranderingen, centrale banken, de huidige monetaire situatie, de huizenmarkt, technologische ontwikkelingen, koopkrachtontwikkeling, PENSIOENen, goud, een mogelijke crisis, en de SDR (Special Drawing Right).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 27 december 2018

39-jarige self-made miljonair: stop met geld sparen en doe dit

In 2010 besloot Chris Reining om financieel onafhankelijk te worden. Zijn doel was $1 miljoen op zijn 35. Hiervoor verlaagde hij drastisch zijn kosten en begon hij steeds meer van zijn geld weg te zetten. Op een gegeven moment kon hij 50% van zijn inkomen vrijmaken voor zijn financiële onafhankelijkheid. In 2016 ging hij op 37-jarige leeftijd op PENSIOEN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Miljardair legt uit waarom hij nog steeds ‘All-In’ gaat in crypto

Mike Novogratz is een miljardair die zijn strepen verdiende bij Goldman Sachs en als hedgefundmanager. Enkele jaren geleden kwam hij terug uit PENSIOEN om zich volledig te storten op cryptomunten. Dat kostte hem de laatste maanden een fortuin. Toch is Novogratz nog steeds overtuigd van de toekomst van cryptomunten.

Naast Tom Lee is er bijna niemand anders van Wall Street die zo positief is over cryptomunten als Mike Novogratz. Hij investeerde honderden miljoen in de cryptomarkt. Met Galaxy Digital Holdings verloor hij echter al zo’n $136 miljoen dit jaar. En dat had nog veel meer kunnen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 november 2018

Zo vermijd je dat je PENSIOENspaarpot verdampt

Beginnende PENSIOENspaarders kunnen kiezen tussen een PENSIOENspaarfonds of een PENSIOENspaarverzekering. Vergis je niet: die keuze heeft ingrijpende gevolgen voor later.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs