EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2019

Goede PENSIOENen zijn basis van welvaartsstaat

Het wordt onderschat hoe belangrijk gepensioneerden zijn voor de economische groei van ons land. Je zou normaal denken dat de werkende klasse vanaf 20 tot misschien 70 jaar (in de toekomst) de pijler is van onze welvaartsstaat. Maar ik denk dat deze 2 groepen nu ongeveer in evenwicht zijn. We komen nu in een tijdvak dat het aantal gepensioneerden een record aantal bereikt. In het tijdvak 2030 – 2040 zijn er bijna 4 miljoen. Dat betekent een onbalans in onze verzorgingsstaat.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2019

Wordt ook uw PENSIOEN verlaagd?

De Nederlandse PENSIOENfondsen waarschuwen. De kans dat uit te keren PENSIOENen reeds in 2020 of 2021 lager uitvallen, is reëel. Door de wereldwijd gedaalde beurzen einde 2018 zijn heel wat fondsen in problemen geraakt. Hun dekkingsgraad is daardoor te laag geworden. Zo zijn alvast in moeilijkheden: de metaalfondsen PME en PMT. Zorgfonds PFZW. Ambtenarenfonds ABP.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2019

PENSIOENfondsen waarschuwen voor lagere PENSIOENen in 2020 of 2021

Doordat de financiële positie van een aantal grote PENSIOENfondsen afgelopen kwartaal is verslechterd, is de kans op verlaging van de PENSIOENen van veel Nederlanders in 2020 of 2021 groter geworden.

Metaalfonds PME vraagt het kabinet om maatregelen om te voorkomen dat het fonds moet snijden in de PENSIOENuitkeringen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

Hoe de burger door overheid en pers worden gemanipuleerd

[...]

Het eerste is dat deze cijfers zijn ontstaan door positieve gegevens van voorgaande maanden naar december te verschuiven, zonder de eerder verstrekte cijfers over voorgaande maanden te hoeven verlagen. Maar nog fraaier wordt het als gekeken wordt naar de leeftijdsopbouw van de nieuwkomers op de arbeidsmarkt. Bijna de gehele groei wordt veroorzaakt door 55 –plussers, terwijl de 20 tot 54- jarigen juist werkgelegenheid verliezen.  Als u dan weet dat een paar uur werk per week al voldoende is om als volledig mee te tellen, komt het beeld naar boven van opa die op donderdagochtend de post rondbrengt om zijn karig PENSIOEN nog enigszins op te vijzelen.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

'Dekkingsgraad PENSIOENfondsen in 2018 gedaald door dalende beurzen'

De Nederlandse PENSIOENfondsen hebben een lastig jaar achter de rug door de flinke koersverliezen op de beurzen in het laatste kwartaal. Volgens de PENSIOENthermometer van onderzoeksbureau Aon daalde de gemiddelde dekkingsgraad over heel 2018 van 108 procent naar 104 procent.

De gemiddelde dekkingsgraad laat zien in hoeverre fondsen aan hun verplichtingen kunnen voldoen en is belangrijk bij beslissingen over eventuele kortingen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs