EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 26 tot 30
Geplaatst op: vrijdag 7 april 2017

Stel jezelf deze 7 vragen indien je vroeger op PENSIOEN wil gaan

Nooit meer moeten werken, het is een droom van vele mensen. Er zijn er die er in slagen om al op hun 30e of 40e op PENSIOEN te gaan. Het is niet eenvoudig, maar daarom niet onmogelijk. Vroeger op PENSIOEN gaan is niet voor iedereen, en dat heeft niet alleen met geld te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 maart 2017

Zo kan je op PENSIOEN wanneer jij dat wil

Veel mensen maken de grote fout dat ze hun financieel leven (deels) afstemmen op hun PENSIOEN. Ze willen tegen hun 65e een bepaald bedrag sparen/beleggen om dan van hun PENSIOEN te genieten. Het is echter veel beter om te werken naar financiële onafhankelijkheid. Wie financieel onafhankelijk is, kan namelijk zelf kiezen wanneer hij/zij op PENSIOEN gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Veel te vroeg voor 'staatspropaganda-hallelujah-verhaal'

Het is een feit: de eerste Nederlandse bank heeft de spaarrente verlaagd naar 0 procent. Triodos maakte dinsdag aan haar spaarders bekend dat ze de rente van 0,1 naar 0 procent verlagen.

Het is een feit: de eerste Nederlandse bank heeft de spaarrente verlaagd naar 0 procent. Triodos maakte dinsdag aan haar spaarders bekend dat ze de rente van 0,1 naar 0 procent verlagen.

De 'staatspropaganda hallelujah-verhalen' dat het zo goed gaat met Nederland zijn Kees de Kort, BNR's economiecommentator, een doorn in het oog. 'De spaarders vragen zich dan af: waarom krijg ik dan geen rente op mijn spaartegoed. Waarom moet ik er zelfs belasting over betalen? We praten over 350 miljard euro aan spaargeld', zegt De Kort. 'Dan heb je nog de PENSIOENen. Het gaat toch zo goed met Nederland? Waarom staat mijn PENSIOEN dan ter discussie?'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 22 maart 2017

Helft van de zelfstandigen na PENSIOEN nog aan het werk

De helft (50,5 procent) van de 15.873 zelfstandigen die tussen 2008 en 2014 tussen de leeftijd van 60 en 70 met PENSIOEN gingen, is het eerste jaar na zijn PENSIOEN nog steeds aan het werk. En twee jaar later zijn dat er nog altijd vier op de tien (41,8 procent). Dat schrijven Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en La Libre Belgique op basis van cijfers van het sociaal verzekeringsfonds Acerta.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

Wat gebeurt er met uw 100 euro belastinggeld?

Naar aanleiding van de begrotingscontrole die dit weekend start, onderzocht De Tijd wat er nu eigenlijk gebeurt met ons belastinggeld. De krant kwam tot de conclusie dat zowat de helft naar sociale bescherming gaat. Van elke 100 euro belastingen die door de overheiden worden geïnd, vloeit meer dan de helft naar PENSIOENen, gezondheidszorg, kinderbijslag, werkloosheids- en ziekte-uitkeringen en andere vormen van sociale bescherming.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs