EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2018

Gemiddelde werknemer heeft 265.000 euro spaargeld nodig om levensstandaard bij PENSIOEN te behouden

Uiteraard wil iedereen na het PENSIOEN zijn of haar levensstandaard op peil houden. Dat betekent dat je een flinke spaarpot zal moeten aanleggen. Wat zal je ongeveer nodig hebben? En hoe geraak je aan zo’n bedrag? We zochten het voor je uit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Acht tips om komaf te maken met slechte financiële beslissingen: besef wat je uitgeeft, niet wat je bespaart

Waarom nemen we op financieel gebied telkens weer de verkeerde beslissingen? Wij zochten het uit en verzamelden acht tips om die slechte gewoonte te veranderen. De belangrijkste: besef wat je uitgeeft, niet wat je bespaart.

Waarom nemen we op financieel gebied telkens weer de verkeerde beslissingen? Wij zochten het uit en verzamelden acht tips om die slechte gewoonte te veranderen. De belangrijkste: besef wat je uitgeeft, niet wat je bespaart.

“We zijn zo slecht in sparen, dat in ons PENSIOENplan staat dat we beter maar betrekkelijk jong kunnen sterven”, zegt Jeff Kreisler, via Skype, met gespeeld dramatische blik. De Amerikaan is niet alleen professioneel komiek, maar verhuurt zichzelf ook als serieus spreker en schrijver op het gebied van geld. Dit jaar verscheen het boek ‘Geld en gedrag’, dat hij samen met gedragswetenschapper Dan Ariely schreef. Het grappigst aan de manier waarop we met geld omgaan, zegt Kreisler, is dat we haast nooit van onze fouten leren. We trappen in telkens dezelfde valkuilen: we vallen in katzwijm voor de uitverkoop, kopen dezelfde dure merken en houden aan het eind van de maand geen geld over om te sparen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Zijn Crypto-bezitters ook Anarchisten?

The Crypto Anarchist Manifesto is een online pamflet van de hand van Timothy C. May. Tim May was tot aan zijn PENSIOEN in 2003 electronica-ingenieur en prominent wetenschapper bij Intel. Een andersoortige bekendheid kreeg hij met genoemd Manifest, dat werd opgenomen in het meer uitgebreide document ‘The Cyphernomicon’ uit 1994. Deze fiiosofie over crypto-anarchisme handelt onder meer over electronische privacy en, jawel, anonymous digital currency.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

'Nederlands PENSIOENstelsel is wereldwijd opnieuw het beste'

Het Nederlandse PENSIOENstelsel stoot Denemarken van de troon en staat na zeven jaar weer op nummer één. Dat blijkt uit de Global Pension Index die adviesbureau Mercer elk jaar uitbrengt.

Met de nummer 1 notering heeft Nederland de internationale A-status weer terug. Denemarken staat op de tweede plaats; Finland staat met een derde positie voor het eerst in de top drie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Breaking news! Miljardenfraude met dividendbelasting

Maar liefst 55 miljard is uit de Europese staatskassen geroofd. Het is de grootste diefstal ooit, aldus The CumEx Files. Dit betreft een internationaal onderzoek van Correctiv, een Duits collectief van onderzoeksjournalisten. Oplichters – ‘Groepen van bankiers, handelaren en PENSIOENfondsen’ – claimden jarenlang onterecht teruggave van roerende voorheffing. Een gigantische fraudezaak dus die nu aan het licht komt. De hoofdrolspelers zijn volgens: ‘Sanjay Mansukhlal Shah, een Brit die in Dubai woont, en de North Channel Bank in het Duitse Mainz.’

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs