EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

De piek is eraf

De rek is er een beetje uit in de Verenigde Staten. Het derde en vierde kwartaal zullen niet zo mooi zijn als het eerste halfjaar. Dat is onder andere te zien aan het dalende consumenten- en producentenvertrouwen. Op de lange termijn is er ook nog eens veel te weinig geld om de PENSIOENen te dekken en de VS blijft dat probleem maar voor zich uit schuiven. Maar de VS is niet de enige met dalende cijfers: vertrouwenscijfers in Europa beginnen ook te kraken.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Een machteloze EU met moedeloze compromissen

Terug van weg geweest: Mijn Kijk over de Dijk! Bijna 2 jaar geleden ben ik gestopt met schrijven voor Biflatie.nl i.v.m. drukke (neven)werkzaamheden. Nu geniet ik van mijn PENSIOEN en kan ik wat meer tijd besteden aan het schrijven over de maatschappelijke ontwikkelingen in ons kleine polderlandje in samenhang met de geopolitieke gebeurtenissen om ons heen. Een klein landje is sterk afhankelijk van buitenlandse ontwikkelingen zoals olieprijzen, importheffingen, immigrantenstromen en noem maar op. Het is de kunst om op basis van een juiste analyse een blik vooruit te werpen op de onzekere toekomst van ons kikkerlandje. Met een realistische en objectieve beoordeling is het interessant om de gevolgen in te schatten voor het welzijn van ons burgers in een democratische rechtsstaat. Met deze “wetenschap” leg ik de basis voor mijn columns waarin ik probeer de actuele situatie te schetsen van de wereld om ons heen die ons welzijn beïnvloedt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

5 dingen die je vandaag moet laten vallen, om op je 40e met PENSIOEN te gaan

Je moet bereid zijn om te leven zoals niemand dat wil, om later te kunnen leven zoals niemand dat kan. De meeste mensen leven in het nu, omdat je niet weet wat later brengt. Maar je kan ook tijdelijk leven zoals weinigen dat willen, om ietsje later te leven als een God in Frankrijk. Op je 40e op PENSIOEN gaan? Het kan!

Er zijn niet veel mensen die op hun 40e al kunnen zeggen dat ze op PENSIOEN kunnen gaan. Diegene die dat wel kunnen, hebben daar enkele opofferingen voor moeten maken. Die opofferingen op korte termijn, zorgen ervoor dat ze de rest van hun leven kunnen doorbrengen als een filmster op lange termijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Ergste crash in de geschiedenis komt eraan

Het Zwitserse StaatsPENSIOENfonds verdubbelt haar investering in fysiek goud van 1 naar 2 procent. Het lijkt geen wereld- of zelfs schokkend nationaal (Zwitsers) nieuws, maar het betekent wel een verdubbeling! Het geeft daarbij ook een zeer sterk signaal af over hoe de Zwitsers denken over de State of Affairs. Hoe de zaken er werkelijk voorstaan op financieel-economisch gebied, vooreerst kijkend naar de situatie in en gevolgen van naderend onheil voor eigen land. Ook andere landen in Europa houden al rekening met tegenwind. In Zweden houden bereiden ze de mensen voor met een flyer over een crisis en oorlog. Is het tijd om wat goud in te slaan?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Zo kan je rijk worden, zelfs als je niet veel geld hebt

We denken vaak dat je veel geld nodig hebt om rijk te worden. Shlomo Benartzi, gedragseconoom, denkt daar anders over. Via zijn tips heeft hij al meer dan 15 miljoen Amerikanen een serieuze boost gegeven aan hun rijkdom. Rijkdom begint bij jezelf, zelfs wanneer je niet veel geld hebt.

Volgens Shlomo Benartzi is het vooral belangrijk om op lange termijn te denken. Zijn model is gebaseerd op het PENSIOEN. Veel mensen geloven niet in sparen voor een PENSIOEN. ‘Wat ben je met sparen voor later als je morgen dood valt?’. Realiteit is dat – gelukkig – veel mensen niet doodvallen voor hun PENSIOEN. En er is niets zo erg dan de mooiste periode van je leven doorbrengen in armoede.

Hoe kom je aan voldoende geld om te sparen/beleggen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs