EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

Amerikaans PENSIOENtekort bedraagt $6 biljoen; wie gaat betalen?

PENSIOEN: nu geld opzij zetten voor later om van je oude dag te kunnen genieten. Maar hoe reëel is dit nog? In de Verenigde Staten is er momenteel een tekort van 6 biljoen dollar volgens berekeningen van het American Legislative Exchange Council. En deze wordt ieder jaar meer.

Financieel expert John Mauldin stelt wel dat de berekening een schatting is en daarom is het niet zeker. Maar daardoor is het niet minder zorgwekkend. De reële situatie is volgens Mauldin waarschijnlijk een nog hoger tekort.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 april 2019

PENSIOENfondsen waarschuwen voor kortingen

Voor miljoenen Nederlanders komt een verlaging van de PENSIOENen steeds dichterbij. Daarvoor waarschuwen de grote PENSIOENfondsen in hun kwartaalberichten. Vooral voor metaalfondsen PME en PMT begint de tijd te dringen. De kans lijkt klein dat ze hun financiële positie nog op tijd op orde krijgen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

Primeur! Harvard University heeft de smaak van cryptobeleggen te pakken...

Het endowment fund (giftenfonds) van de prestigieuze Harvard University heeft een cryptomunt gekocht. Of om preciezer te zijn: een token. Dat is groot nieuws voor de crypto- en blockchain wereld. Het is bij ons weten een primeur dat een institutioneel rechtstreeks in een (andersoortige) digitale munt stapt. We berichtten eerder op Biflatie reeds over twee Amerikaanse PENSIOENfondsen, ‘een’ universiteitsfonds en een verzekeringsmaatschappij. Een hospitaalsysteem-voorziener en ook een privé stichting. Een endowment fund is een fonds dat bestaat uit giften van bedrijven en private personen, veelal oud-studenten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Nederland in 5 opvallende nieuwsberichten

Op één dag, dinsdag 9 april, haalt ons land het nieuws, zij het dan meest het binnenlandse. Van economische bedreigingen tot ons PENSIOEN. Van de huizenmarkt tot betaalde sex. Zouden deze Nederland, toevallig of niet, ook typeren? Zijn het onderwerpen waar de meeste Nederlanders van wakker liggen? Dat oordeel laten we aan u, de lezer over. Read all about it!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

Mario Draghi is een tragische man

Mario Draghi is een tragische man. Hij heeft slechts één instrument tot zijn beschikking, en dat instrument is onvoldoende om de economie aan te jagen: de rente. Rente is weliswaar een belangrijke, maar een overgewaardeerde factor. Draghi is tragisch want wat hij wil - een beetje inflatie, een beetje groei - gebeurt niet, en wat hij niet wil gebeurt wél: PENSIOENproblemen, spaarproblemen, populisme en bubbels in de huizenmarkt.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs