EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Eerste PENSIOENfondsen ter wereld stappen in crypto en blockchain!

If you can’t beat them, join them. Als je ze niet kunt verslaan, dan maar aan hun kant gaan staan zeker? Morgan Creek Digital heeft twee Amerikaanse PENSIOENfondsen binnengehaald. Als investeerders in een Venture Capital fonds, een durfkapitaalfonds. Dat belegt in blockchainprojecten en digitale munten. Beleggen voor PENSIOENen is ook beleggen voor de (zeer) lange termijn. Betekent ook verplicht zo veilig mogelijk investeren, toch? Zoals een ‘goede huisvader/huismoeder’ moet doen. Wat een stempel van officiële goedkeuring geef je dan wel aan blockchainprojecten en cryptomunten?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

De Schwung is eruit

De Amerikaanse economie? Macro-econoom Kees de Kort is er niet enthousiast over. Langetermijnuitdagingen waar de Amerikaanse economie voor staat zijn PENSIOENkosten, vergrijzing en hogere ziektekosten. De problemen zijn alleen maar groter geworden. Maar dat komt niet terug in de State of the Union. En in Japan? Het bekende Japanse verhaal: het sukkelt maar door.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

Kunnen Russische oligarchen hun fortuin doorspelen aan hun kinderen?

In Rusland gaat de eerste generatie miljardairs na de instorting van de communistische Sovjet-Unie stilaan met PENSIOEN. Velen vragen zich daarbij af op welke manier ze hun vergaarde rijkdom naar hun erfgenamen kunnen laten vloeien. Dat zeggen Alexander Sazonov en Irina Reznik, correspondenten van het persbureau Bloomberg in Moskou.

“De Russische president Vladimir Poetin heeft zich als een duidelijk bondgenoot van het kapitaal gemanifesteerd,” benadrukken Sazonov en Reznik. “Toch vragen vele miljardairs zich of of ze hun rijkdom ongestoord aan hun erfgenamen zullen kunnen doorgeven.”

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

Bijna alle PENSIOENfondsen zien positie verslechteren

Vrijwel alle PENSIOENfondsen zagen hun financiële positie afgelopen kwartaal verslechteren, constateert De Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag.

Volgens de toezichthouder voldeden de fondsen van een meerderheid van de Nederlandse PENSIOENdeelnemers daardoor niet aan de wettelijke minimumeisen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

PENSIOEN steeds minder waard

Het Nederlandse PENSIOENstelsel dat alom werd geprezen brokkelt steeds verder af. Bij sommige PENSIOENfondsen is het PENSIOEN in de afgelopen 10 jaar 25 procent minder waard geworden. En na een desastreus verlopen laatste kwartaal van 2018 dreigen PENSIOENen nu nog eens extra gekort te worden.

[...]

Lees verder op aullure.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs