EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: vrijdag 5 mei 2017

1 miljoen is niet meer wat het geweest is

Enkele decennia geleden was 1 miljoen een magisch nummer. Nog steeds dromen veel mensen ervan miljonair te worden. Ze denken daarbij dat 1 miljoen wel genoeg zal zijn om ‘op PENSIOEN’ te gaan. Maar de realiteit is anders. 1 miljoen is niet meer wat het geweest is. Hoewel het een enorm en aantrekkelijk bedrag is, kom je er niet ver mee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 mei 2017

Griekse economie kwart gekrompen sinds crisis

De Griekse regering heeft na jaren van bezuinigen eindelijk haar begroting weer op orde, maar daar heeft de bevolking een hoge prijs voor betaald. Salarissen voor ambtenaren en PENSIOENuitkeringen werden verlaagd en veel Grieken verloren hun baan, met als resultaat een gigantische krimp van de economie. Gecorrigeerd voor de inflatie kromp de economie tussen 2007 en 2012 met een kwart, om vervolgens op dat lagere welvaartsniveau te stabiliseren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

Levenslang 1.000 euro bovenop PENSIOEN vergt kapitaal van 416.000 euro

Wil je na je PENSIOEN blijven leven zoals je dat vandaag doet? Dan zal je voor een extra inkomen bovenop je wettelijke PENSIOEN moeten zorgen. Een 65-jarige die vandaag met PENSIOEN gaat, kan bovenop zijn wettelijke uitkering  levenslang maandelijks 1.000 euro netto extra ontvangen indien hij een kapitaal van zowat 416.000 euro kan inzetten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

Vrouw die 40 jaar werkte, krijgt minder PENSIOEN dan vriendin die 33 jaar werkloos was: "Dit is onaanvaardbaar"

Kamerlid Vincent Van Quickenborne (Open Vld) suggereert om de gelijkschakeling van werkloosheidsperiodes nog verder af te bouwen of de werkloosheidsuitkeringen in de tijd te beperken. Dat moet situaties vermijden waarbij iemand die jarenlang heeft gewerkt, met een lager PENSIOEN eindigt dan iemand die lange tijd werkloos was.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 april 2017

Beleidsdekkingsgraad PENSIOENfondsen gestegen naar 99,7 procent

De gemiddelde beleidsdekkingsgraad van Nederlandse PENSIOENfondsen bedroeg aan het einde van het eerste kwartaal van dit jaar 99,7 procent, een stijging van 2,2 procentpunt.

Dat maakt De Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag bekend. Op basis van de beleidsdekkingsgraad moeten PENSIOENfondsen hun beslissingen nemen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs