EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 46 tot 50
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Bedrijfsartsen waarschuwen voor steeds hogere PENSIOENleeftijd

Veel Nederlanders zijn niet in staat om langer door te werken dan hun 65e. Daarvoor waarschuwt de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde dinsdag in het AD.

Vooral veel laagopgeleiden zijn fysiek niet in staat om langer door te werken. De NVAB stelt in de krant dat er te weinig aandacht uitgaat naar de consequenties voor de fysieke en geestelijke gesteldheid van werknemers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

Gigantisch PENSIOENfonds onder vuur in Samsung schandaal

Niemand blijft gespaard in een schandaal dat Zuid-Korea al weken in beroering houdt. Ook het nationale PENSIOENfonds van Zuid-Korea niet.

Het National Pension Service (NPS), met 626.69 miljard dollar aan vermogen het op twee na grootste PENSIOENfonds ter wereld, lijkt geen schone handen te hebben.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 22 december 2016

Werken tot de dood… het toekomstbeeld van 1 op 10 millennials

Het optrekken van de PENSIOENleeftijd en de vele politieke discussies over het gat in de PENSIOENkassen wordt door veel jongvolwassenen blijkbaar als een signaal gezien dat hun PENSIOEN niet langer gegarandeerd is. In Groot-Brittannië en Nederland gelooft 12% van de millennials (de 20- tot 34-jarigen) zelfs dat ze tot aan hun overlijden zullen moeten werken om te kunnen overleven. Overal ter wereld verwachten jongeren dat ze langer zullen moeten doorwerken dan hun ouders.

Uitzendbureau Manpower ondervroeg jongvolwassenen in 18 landen over hun verwachtingen rond werk en PENSIOEN. De resultaten daarvan suggereren dat de jongste generatie werknemers behoorlijk pessimistisch is over de toekomst.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

PENSIOENfonds ABP verhoogt premies

AmbtenarenPENSIOENfonds ABP verhoogt de PENSIOENpremie volgend jaar. 

Volgens het grootste PENSIOENfonds van Nederland is een structureel hoger premieniveau nodig, omdat ABP er financieel niet goed voor staat. In de komende jaren volgen daarom verdere stappen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Angstbeelden in PENSIOENdebat

Er is veel onrust in de PENSIOENwereld. De Nederlandsche Bank (DNB), toezichthouder op de sector, berekende dat de PENSIOENen van 2,1 miljoen deelnemers mogelijk gekort moet worden in 2017.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs