EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord pensioen.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord PENSIOEN

Geplaatst op: vrijdag 24 februari 2017

Het PENSIOEN van de brandweer in Dallas

De groeicijfers in Groot-Brittannië vielen, ondanks de naderende Brexit, toch weer mee. ‘Economisch opgeteld is er tot nu toe heel weinig te merken van het besluit dat ze eind juni genomen hebben. Opgeteld komen ze op een mooi cijfer, maar kijkend naar de samenstelling is het beeld wel anders. De consumptie staat onder druk en de investeringen gaan omlaag.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Dubbel de dupe door de PENSIOENval

Het lijkt onlogisch en toch is het perfect mogelijk gezien de - Kafkaiaanse en surrealistische - PENSIOENregeling in ons land: langer werken en dus een hoger PENSIOEN kan in sommige situaties tot mìnder netto PENSIOEN leiden. Het is vooral opletten voor wie bijverdient of investeert in vastgoed. De experts van PwC zochten het voor ons uit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Willem Middelkoop in gesprek met Arnoud Boot

Nederlandse overheid stond klaar om hypotheken op te kopen met PENSIOENgeld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 8 februari 2017

Portugal op totale ramkoers met Brussel en Frankfurt

Het gaat van kwaad naar erger met Portugal. De regering in Lissabon zette het mes in de inkomsten en vooral uitgaven, drong de staatsschuld terug en kon op die manier verrassend snel aanknopen met economische groei.

Maar dat is nu allemaal verleden tijd. Momenteel zwaait een linkse minderheidsregering Costa de plak. Deze regering laat de tekorten en schulden terug oplopen en strooit opnieuw kwistig rond met nepstatuten, overbodige overheidsjobs, en PENSIOENverhogingen. Gevolg: de rente op de Portugese staatsobligaties begint weer te stijgen en bereikte vorige week een spread met de Duitse obligaties van maar liefst 150 basispunten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

'Nederland heeft relatief grootste PENSIOENvermogen ter wereld'

Nederland had vorig jaar een PENSIOENvermogen van 168 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dit is relatief het grootste PENSIOENvermogen van de wereld.

Daarna volgen Australië (126 procent), Zwitserland (123 procent), de Verenigde Staten (121 procent) en het Verenigd Koninkrijk (108 procent), blijkt donderdag uit een publicatie van consultancybureau Willis Towers Watson. Voor het onderzoek is gekeken naar de 22 belangrijkste PENSIOENmarkten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs