Nieuws / Artikelen met het woord

sancties

666 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

EU bevestigt de SANCTIES tegen Russische oliereus

Het Europees Hof van Justitie heeft vorige week de Britse SANCTIES tegen Russische oliereus Rosneft niet in strijd met de Europese regelgeving verklaard.

Een van die maatregelen zorgde ervoor dat Rosneft geen proefboringen meer mocht uitvoeren in de Arctische Zee op een diepte van meer dan 150 meter.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

EU-SANCTIES tegen Rusland zijn rechtmatig

De SANCTIES die de Europese Unie tegen Rusland heeft getroffen zijn rechtmatig. Dat heeft het Europees Hof van Justitie vandaag geoordeeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Iran straft vijftien Amerikaanse bedrijven voor steun aan Israël

Iran vaardigt SANCTIES uit tegen vijftien Amerikaanse bedrijven vanwege hun steun aan Israël en "aan de terroristische acties van dat regime". Dat heeft het officiële Iraanse persagentschap Irna vandaag gemeld.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

‘Vluchtelingenakkoord tussen Turkije en Europa bestaat niet meer’

In de nasleep van de crisis tussen Nederland en Turkije heeft dat laatste land met onmiddellijke ingang zijn luchtruim gesloten voor Nederlandse diplomaten. Ook de de Nederlandse ambassadeur mag het land niet meer in.

President Erdogan bereidt juridische stappen voor tegen Nederland bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Hij wil Nederland rekenschap laten afleggen en zal alle mogelijke diplomatieke SANCTIES aanwenden om onze noorderburen van repliek te dienen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

Turkse dreiging met handelsoorlog is bluf

De Turkse dreigementen van een handelsoorlog met Nederland zijn pure bluf. Handel is een Europese aangelegenheid, dus Turkije kan helemaal geen SANCTIES instellen tegen individuele landen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$