Nieuws / Artikelen met het woord

sancties

669 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 18 mei 2017

Italiaanse premier: Nieuwe SANCTIES Rusland niet vanzelfsprekend

Volgens de Italiaanse premier Paolo Gentiloni is het niet vanzelfsprekend om de Europese SANCTIES tegen Rusland opnieuw met een half jaar te verlengen, omdat Rusland een belangrijke speler is op het internationale toneel. Die boodschap zal hij aanstaande zaterdag bij het eerstvolgende overleg van de G7 in de Siciliaanse stad Taormina proberen over te brengen op zijn collega’s. Eerder deze week was hij nog in Moskou voor een bezoek aan president Poetin.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

Nieuwe VN-cijfers bevestigen: SANCTIES tegen Rusland zijn een ramp voor de Europese economie

Volgens nieuwe cijfers van de VN wordt ons vermoeden bevestigd: de SANCTIES tegen Rusland vanwege de EU zijn een kapitale vergissing.

Volgens de VN kostte de SANCTIES (en tegenSANCTIES) de Russische economie “slechts” 55 miljard USD, ten opzichte van 100 miljard USD voor de Europese sinds het begin van de SANCTIES in 2014.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 mei 2017

Verenigde Naties vernederen Europa: Rusland blijkt immuun voor de SANCTIES

Het rapport van de VN gaat als een schokgolf door Europa: de Russische economie blijkt immuun voor de Westerse SANCTIES.

Neen, geen uitspraak van een RT-journalist of een Kremlin-voorlichter, maar een rapport van VN-rapporteur Idriss Jazairy, die onderzoek voert naar de economische impact van economische SANCTIES.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

EU bevestigt de SANCTIES tegen Russische oliereus

Het Europees Hof van Justitie heeft vorige week de Britse SANCTIES tegen Russische oliereus Rosneft niet in strijd met de Europese regelgeving verklaard.

Een van die maatregelen zorgde ervoor dat Rosneft geen proefboringen meer mocht uitvoeren in de Arctische Zee op een diepte van meer dan 150 meter.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 29 maart 2017

EU-SANCTIES tegen Rusland zijn rechtmatig

De SANCTIES die de Europese Unie tegen Rusland heeft getroffen zijn rechtmatig. Dat heeft het Europees Hof van Justitie vandaag geoordeeld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$