EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

VS verzoekt India om geen olie uit Venezuela te kopen

De Amerikaanse regering heeft India verzocht om niet langer olie van Venezuela te kopen. Daarmee zou het land de regering van Maduro namelijk financieel ondersteunen, terwijl de VS juist met SANCTIES de druk wil opvoeren. Elliott Abrams, de Amerikaanse ambassadeur in Venezuela, zei tegen Reuters dat India ‘het regime niet moet helpen’.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Italië probeert SANCTIES tegen Rusland te beëindigen

Italië probeert de Europese Unie ervan te overtuigen de SANCTIES tegen Rusland op te heffen. Dat zei de Italiaanse premier Giuseppe Conti afgelopen vrijdag tijdens een conferentie over buitenlands beleid in Genua. Volgens de premier zijn de SANCTIES niet alleen ineffectief, maar brengen ze ook schade toe aan de economie van Italië.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

4 redenen waarom de Russische economie blijft groeien ondanks westerse SANCTIES

Sommige economen vrezen dat Rusland zijn cijfers manipuleert. De economie zou vorig jaar zijn snelste groei hebben laten optekenen sinds 2012. En dat alles ondanks de veelvuldige geopolitieke spanningen en de westerse SANCTIES.

Hoewel sommigen de cijfers dus onbetrouwbaar achten lijdt het geen twijfel dat de Russische economie wel degelijk groeit:

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Amerikaanse senaat wil nieuwe SANCTIES opleggen aan Rusland

Het Amerikaanse Senaat heeft vandaag een wetsvoorstel aangenomen waarmee nieuwe SANCTIES aan Rusland opgelegd kunnen worden. De SANCTIES zijn gericht tegen financiële instellingen in het land, maar ook tegen Russische projecten voor vloeibaar aardgas buiten Rusland. Ook worden er SANCTIES opgelegd aan de cybersector en aan Russische staatsobligaties. Tot slot worden er ook beperkingen opgelegd aan personen die door de Verenigde Staten worden verdacht van ‘illegale en corruptie activiteiten die direct of indirect worden uitgevoerd in de opdracht van Poetin’.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Crisis Venezuela: record aantal bitcoins verhandeld

Nooit eerder worden zoveel bitcoins verhandeld in het Zuid–Amerikaanse land. Met 1 miljoen procent inflatie is het geen wonder dat de bevolking de plaatselijke munt, de Bolivar, schuwt. De economische crisis woedt in februari 2019 heviger dan ooit. Twéé presidenten, Amerikaanse SANCTIES, lage olieprijzen en slecht financieel beheer hebben Venezuela genekt. Ondanks van de grootste oliereserves ter wereld is de economie in vijf jaar met bijna de helft gekrompen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs