EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

Het is begonnen…

Woensdag 8 januari 2020 vroeg in de ochtend vuurde Iran meer dan een dozijn ballistische raketten af op Amerikaanse doelen in Irak. Het is een wraakneming voor de dood van generaal Soleimani een paar dagen tevoren. De hoge militair was een volksheld, een oorlogsheld omdat hij mee IS hielp verslagen. Iran wordt reeds jaren op alle mogelijke manieren gekneveld door de VS. SANCTIES; afgesloten van het wereldbetaalverkeer; verboden olie uit te voeren, de grootste inkomstenbron,…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Frankrijk waarschuwt VS: SANCTIES voor digitaks zullen wij vergelden

De Franse minister van Financiën Bruno Le Maire heeft de Verenigde Staten maandag gewaarschuwd dat het land zich niet moet wagen aan SANCTIES tegen de digitaks. Dan zullen er vergeldingsacties volgen, zei hij in een radio-interview met France Inter.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Trump dreigt met zware SANCTIES voor houding Irak

Amerikaans president Donald Trump dreigt ermee om SANCTIES op te leggen aan Irak nadat zij hebben besloten om buitenlandse troepen het land uit te wijzen. Dat beslisten de Irakezen nadat de Amerikanen een luchtaanval hadden gepleegd op de luchthaven van Bagdad, waarbij onder andere een Iraanse topgeneraal om het leven kwam. De spanningen lopen dus op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 28 december 2019

Deze dreigbrief stuurden Amerikaanse senatoren aan Allseas

Vorige week gaf de Amerikaanse president Donald Trump groen licht voor SANCTIES tegen Nord Stream 2. De Verenigde Staten eisen van bedrijven die betrokken zijn bij de aanleg van deze gaspijpleiding dat ze hun werkzaamheden per direct neerleggen. Doen ze dat niet, dan riskeren ze zware economische SANCTIES. Het Nederlands-Zwitserse bedrijf Allseas bezweek onder de politieke druk en besloot direct haar activiteiten te staken.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 22 december 2019

Erdogan dreigt Amerikaanse SANCTIES te vergelden

Turkije neemt vergeldingsmaatregelen als de Verenigde Staten SANCTIES opleggen aan Turkse bedrijven. Dat zegt de Turkse president Erdogan vandaag tijdens het Kuala Lumpur topoverleg in Maleisië. Hij doelt hiermee op Amerikaanse SANCTIES tegen Russisch aardgas. Deze SANCTIES hebben niet alleen betrekking op Nord Stream 2, maar ook op Turkstream.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs