EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2019

Boeren opnieuw dupe van economische SANCTIES

De Verenigde Staten voeren vanaf half oktober importheffingen in van 25 procent op diverse Europese goederen, waaronder kaas, varkensvlees, boter, mosselen en peren. Dit blijkt uit een lijst die de VS woensdag heeft gepubliceerd. De VS gaat ook heffingen van 25 procent instellen op onder meer Franse wijn, Spaanse olijfolie en Schotse whisky. Dat betekent dat Amerikaanse importeurs meer moeten gaan betalen voor de Europese landbouwproducten. De prijzen zullen daardoor stijgen, met als gevolg dat de vraag afneemt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2019

In Trumps vizier: Europa aan de beurt voor SANCTIES

Op 18 oktober 2019 zal de Amerikaanse administratie voor 7,5 miljard dollar SANCTIES opleggen aan Europa. Het gaat om ‘10% TARIFFS ON LARGE COMMERCIAL AIRCRAFT AND 25% TARIFFS ON OTHER AGRICULTURAL AND INDUSTRIAL GOOD.’ Van sauzen tot kazen en van koffie tot mandarijntjes die de VS vanaf die datum binnen komen, het zal allemaal een pak duurder worden. De handelsoorlog door de Verenigde Staten oorsponkelijk aangegaan met China en daarna met tal van andere landen, wordt aldus nog uitgebreid.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 2 oktober 2019

Poetin: “SANCTIES ondermijnen vertrouwen in de dollar”

Het beleid van de Verenigde Staten dwingt landen om alternatieven te zoeken voor de dollar. Dat zei de Russische president Poetin woensdag tijdens de Russian Energy Week, een jaarlijkse bijeenkomst voor belangrijke spelers in de energiesector. De Verenigde Staten maken volgens hem een grote fout door SANCTIES op te leggen aan het gebruik van dollars in het handelsverkeer. Hij zei daar het volgende over.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2019

Erdogan: “Turkije blijft olie en gas uit Iran importeren”

Turkije blijft voorlopig olie en gas uit Iran importeren, ondanks de dreiging van Amerikaanse SANCTIES. Dat zei de Turkse president Erdogan afgelopen vrijdag na afloop van zijn toespraak voor de Verenigde Naties. Hij verklaarde tegenover de pers dat het onmogelijk is voor Turkije om haar handelsrelatie met Iran te verbreken.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 25 september 2019

VS legt Chinese bedrijven SANCTIES op wegens import van Iraanse olie

De Amerikaanse regering heeft SANCTIES opgelegd aan vijf Chinese zakenlui, verschillende bedrijven en twee olietankers. Ondanks de bestaande Amerikaanse SANCTIES tegen de Iraanse oliesector hebben zij zich “bewust” beziggehouden met het transport van aardolie vanuit Iran. Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo aangekondigd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs