EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

Goud herovert zijn status van strategische investering

Meer dan 20 landen hebben sinds begin 2017 goud gekocht, blijkt uit cijfers van de World Gold Council.

Goud herovert zijn status van strategische investering. Meer dan 20 landen hebben sinds begin 2017 goud gekocht, blijkt uit cijfers van de World Gold Council. De centrale banken van Rusland, Turkije en Kazachstan waren in het derde kwartaal van dit jaar het actiefst op de goudmarkten. Zo hebben de Russen hun goudvoorraad sinds 2008 verviervoudigd van 457 ton tot 1.944 ton. Alles wijst er op dat de Russen zich voorbereiden op nieuwe SANCTIES door financiële reserves op te bouwen waarop de Amerikanen geen beslag kunnen leggen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

'EU zal SANCTIES tegen Rusland opnieuw verlengen'

De Europese Unie zal de bestaande SANCTIES tegen Rusland opnieuw met zes maanden verlengen. Dat zei Donald Tusk, voorzitter van de Europese Raad, tijdens een persconferentie bij de G20 bijeenkomst in Argentinië. Hij noemde het geweld dat het Russische leger heeft gebruikt tegen de Oekraïense marineschepen ‘volstrekt onacceptabel’ en verwacht dat Europa daarom de SANCTIES tegen Rusland zal voortzetten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

China breidt zijn invloed in Iran uit, met dank aan de VS

De Chinese oliemaatschappij China National Petroleum Corporation (CNPC) neemt in Iran de plaats van het Franse Total in.

Total werkte in de Islamitische Republiek aan de ontginning van de gasvelden in de South Pars, maar nadat de Amerikaanse president Trump zijn land terugtrok uit het Iran-akkoord zat er voor de Fransen weinig anders op dan zich terug te trekken. Deden ze dat niet dan riskeerden ze Amerikaanse SANCTIES.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Iraanse olieverkopen kelderen en de SANCTIES moeten nog ingaan...

De Iraanse olieproducenten voelen veel sneller de Amerikaanse economische SANCTIES dan zou kunnen worden verwacht. De petroleumexport van Iran heeft al een gevoelige terugval gekend, terwijl de deadline voor de SANCTIES van de Verenigde Staten tegen het land pas begin november ligt. Dat zegt Benoit Faucon, oliespecialist bij de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Europese deadline voor Italië: SANCTIES dreigen voor Italiaanse regering

Een ruzie tussen de Europese Commissie en de Italiaanse regering gaat waarschijnlijk een nieuw hoofdstuk in. Een deadline voor dinsdagmiddag om een nieuwe begroting in te dienen lijkt de Italiaanse regering aan zich voorbij te laten gaan. Voor Italië dreigen straks SANCTIES

De Europese Commissie gaf de Italiaanse regering tot 13 november om met nieuwe plannen te komen, nadat Italië zich niks aantrok van eerder commentaar. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs