Nieuws / Artikelen met het woord

schulden

3560 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 20 juni 2017

Argentinie geeft nieuwe 100-jaars obligatie uit

Minder dan een jaar nadat Argentinië een akkoord bereikte over het wegstrepen van $95 miljard aan SCHULDEN staan beleggers opnieuw in de rij om geld uit te lenen. En niet voor een korte periode, want de $2,75 miljard aan nieuwe obligaties die Argentinië zal uitgeven hebben een looptijd van maar liefst 100 jaar.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Economische groei is niet duurzaam

De wereldeconomie groeit, maar deze groei is niet duurzaam. De wereldwijde SCHULDEN groeien namelijk nog veel harder en dat brengt grote risico’s met zich mee. In China, de VS, maar ook in Nederland worden de scheuren zichtbaar. Trots laat mijn vriend Theo zijn reisfoto’s uit China zien. De eerste foto is een welbekend toeristenkiekje: bezweet en met rugzak staat hij bovenaan de trappen op de Chinese muur. Een imposant staaltje vakmanschap uit de Ming-dynastie, maar niet het bouwwerk dat mijn aandacht trekt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Dit is het enige dat rijke mensen KOPEN en de rest niet

Onderstaande video werd op YouTube al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken. Het legt een groot verschil bloot tussen rijke mensen en de rest. Het legt ook uit hoe rijke mensen anders tegen geld aankijken dan de rest. En door juist door die andere visie, worden ze rijker.

Om te beginnen moet je begrijpen dat er 2 kanten zijn aan de balans van het geld: Bezittingen en SCHULDEN. Maar hoe je deze 2 kanten interpreteert, kan een immens verschil maken in jouw rijkdom.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

De wereldwijde SCHULDENeconomie vertoont ernstige scheuren

De wereldeconomie groeit, maar deze groei is niet duurzaam. De wereldwijde SCHULDEN groeien namelijk nog veel harder en dat brengt grote risico’s met zich mee. In China, de VS, maar ook in Nederland worden de scheuren zichtbaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 juni 2017

Met deze 5 tips betaalde een koppel $200.000 SCHULDEN af in 2 jaar

SCHULDEN kunnen je kansen geven. Maar SCHULDEN kunnen ook je financieel leven bedreigen. Voor Sunethra Muralidhar was vooral het laatste duidelijk van toepassing. Haar studies zadelde haar op met een SCHULDENberg van $200.000. Maar na een wake-up call werkte ze deze SCHULDEN in 2 jaar weg, samen met haar vriend.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$