Nieuws / Artikelen met het woord

schulden

3595 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Europese economie op weg naar een gouden periode

De eurozone verkeert in goede gezondheid. Dat is ook de boodschap van rapporten van Crédit Suisse en Oxford Economics, die gewag maken van een gouden periode.

Deze ommekeer is opmerkelijk voor een regio die na de wereldwijde financiële crisis terecht kwam in een periode met problematische overheidsSCHULDEN, een gigantische werkloosheid en een financiële markt die heel dicht bij een deflatie zat en zelfs de overleving van de eurozone in het gedrang bracht.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Chinese SCHULDEN wel degelijk een probleem voor iedereen

Uit een reeks cijfers die recent werden vrijgegeven moet blijken dat de Chinese economie – de op één na grootste ter wereld – begint af te koelen. Data die dinsdag werden vrijgegeven wijzen in de richting van een belangrijke afname in nieuwe leningen die Chinese banken toekennen aan zowel bedrijven als particulieren.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Venezuela betaalt zijn SCHULDEN niet meer terug; faillissement wenkt

Venezuela, het land met ‘s werelds grootste bewezen oliereserves, is nu officieel in staat van wanbetaling gezet door het kredietratingagentschap S&P Global Ratings. De betaling van een schuld die in oktober had moeten worden voldaan is ook na een zogenaamde ‘periode van genade’ van 30 dagen nog steeds niet gebeurd.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 11 november 2017

China waarschuwt voor extreem optimisme financiële markten

De Chinese centrale bank waarschuwt dat het grote optimisme onder beleggers plotseling kan omslaan in een nieuwe crisis, waarbij de waarde van financiële activa als aandelen en obligaties sterk zal dalen. Zhou Xiaochuan, de gouverneur van de centrale bank, waarschuwt dat de private SCHULDEN bedrijven zeer groot zijn en dat ook de SCHULDEN van huishoudens momenteel te snel stijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Venezuela zit aan de grond

Venezuela kan de buitenlandse schuldeisers niet meer terugbetalen. Het land zit economisch aan de grond. President Maduro kondigde vrijdag aan een grote ‘herstructurering’ van de SCHULDEN te willen aangaan. Daarnaast nam hij maatregelen tegen de hyperinflatie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$