Nieuws / Artikelen met het woord

schulden

3604 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Amerikaanse government shutdown dreigt. Wat betekent het?

De Amerikaanse Senaat heeft tot vrijdag 17 uur onze tijd om een verhoging van het SCHULDENplatform in de VS goed te keuren. Gebeurt dat niet, dan gaan een pak overheidsdiensten vanaf zaterdag in shutdown. De problematiek van een government shutdown – of tenminste de dreiging ervoor – komt met de regelmaat van de klok terug in de Amerikaanse politiek. Maar wat betekent dat?

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Ron Paul: “Economische boom met geleend geld kan de VS doen uiteenvallen als de URSS”

Ron Paul, een voormalig Republikeins congreslid, denkt dat de economische boom die nu al een jaar aanhoudt ‘een illusie is’ en dat de SCHULDENberg, de inflatie en de ongelijkheid de Verenigde Staten in een situatie kunnen storten zoals dat in 1989 gebeurde in de Sovjet-Unie. Paul was in 2008 en 2012 kandidaat voor de Republikeinse presidentsnominatie en kwam in 1998 als presidentskandidaat op voor de Libertarische Partij.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Fitch dreigt met afwaardering Verenigde Staten

Kredietbeoordelaar Fitch dreigt de kredietstatus van de Verenigde Staten te verlagen, indien de regering er de komende maanden niet in slaagt het SCHULDENplatform te verhogen. Naar verwachting zal de Amerikaanse regering eind maart of begin april door alle opties heen raken om geld beschikbaar te maken, wat betekent dat het wettelijke maximum voor de staatsschuld voor die tijd verhoogd moet worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 9 januari 2018

Duitse SCHULDENklok draait nu in omgekeerde richting

Het Duitse streven naar fiscale discipline heeft zopas een symbolische mijlpaal laten registreren. Voor de eerste keer in meer dan twee decennia heeft Duitsland immers kunnen aankondigen dat zijn SCHULDENuhr achteruit loopt.

Dat heeft Tobias Buck, correspondent van de Britse zakenkrant Financial Times in Berlijn, gemeld. De Duitse openbare SCHULDEN blijken momenteel met 78 euro per seconde in te krimpen. Negen jaar geleden, in de nasleep van de financiële crisis, moest nog een recordtoename met meer dan 4.400 euro per seconde worden gemeld.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Het is belangrijk om hierop te letten!

Ik heb u vorige week uitgebreid verteld waarom grondstoffen en grondstofaandelen de komende jaren fors in koers kunnen stijgen.

Als je de voor mij allerbelangrijkste grafiek van het jaar bekijkt, dan weet je dat aandelen nu gemiddeld duur zijn en grondstoffen juist historisch goedkoop.

Het is nu daarom ideaal om ook in goud- en zilveraandelen te beleggen. Maar het zou een zéér slecht idee zijn om zomaar eender welke goud- of zilveraandelen te kopen.

Veel goudproducenten kampen met forse SCHULDEN Gisteren kwam ik onderstaande tweet tegen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$