Nieuws / Artikelen met het woord

schulden

3548 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Amerikaanse schuld blijft gevaarlijk stijgen (IMF)

De Verenigde Staten zijn al decennia lang de belangrijkste economie ter wereld. Dit door tal van factoren waarbij de Amerikaanse munt, de dollar de wereldmunt bij uitstek was en is. Wat echter vaak over het hoofd gezien wordt is de enorme schuld opgebouwd door de Verenigde Staten welke enkel beheersbaar blijft door de kracht van de dollar. Het IMF waarschuwt nu echter expliciet voor het oplopen van deze SCHULDEN.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Poetin over de SCHULDEN van het Westen

In Europa en in de Verenigde Staten zijn de SCHULDEN zeer hoog en hanteren centrale banken een rente van bijna nul procent. Desondanks komen overheden nog steeds geld tekort en moeten ze veel moeite doen om hun begroting op orde te brengen. Hoe kijkt Poetin naar de economische problemen van het Westen?

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Grafiek: De SCHULDEN van de Verenigde Staten

Het belangrijkste exportproduct van de Verenigde Staten is de dollar, de belangrijkste munt in het internationale handelsverkeer. Alle landen gebruiken deze valuta om goederen te importeren, wat betekent dat de rest van de wereld deze munt ook als reserve aanhouden voor slechte tijden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 april 2017

Het SCHULDENprobleem wordt groter en groter…

We leven in een wereld waar nog maar zelden wordt omgekeken naar de enorme SCHULDENbalans die boven ons hoofd hangt. Iedereen weet wel dat een alsmaar stijgende schuld niet eeuwig door kan gaan, maar vooralsnog schuiven we dit probleem liever door naar de volgende generatie.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Video: Follow The Money debat over geld, SCHULDEN en de kredietcrisis

Follow the Money organiseerde onlangs een discussieavond waarin het thema geld en schuld centraal stond. Dirk Bezemer, Theo Kocken, Maarten Schinkel en Arno Wellens analyseren de grootste economische crisis sinds de jaren dertig en denken hardop na over de vraag hoe we naar een beter geldsysteem kunnen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$