EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Globale SCHULDENberg bedraagt nu 250.000 miljard dollar

Op het einde van het eerste kwartaal van dit jaar had de wereld een gemeenschappelijke SCHULDENlast van 246,5 biljoen dollar. Dat bedrag vertegenwoordigt bijna 320 procent van de wereldwijde economische productie. Dat blijkt uit een rapport van het Institute of International Finance (IIF). De toename was vooral te wijten aan nieuwe leningen van de Amerikaanse regering en aan kredietopnames in het wereldwijd bedrijfsleven.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Fed Voorzitter Powell over cryptomunten/Nog 10.000 miljard dollar staatsschuld erbij het komende decennium

Na president Trump doet ook de Voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (Federal Reserve) zijn duit in het zakje. Met een eigen visie op libra, bitcoin en de staatsSCHULDEN. Het feit alleen al dat de maatschappelijk prominentste lieden ter wereld er over spréken publiek, wil al heel wat zeggen. Want bitcoin was toch onbelangrijk, belachelijk, te negeren, te gedogen en vervolgens nu toch gevaarlijk? Maar hoe dan ook toch bijzonder vermeldenswaard blijkbaar. Er bestaat een gezegde in verschillende milieu’s: beter slechte kritiek dan helemaal géén kritiek. Als ‘ze’ over je (iets) spreken, wil dat zeggen dat je (het) bestààt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 juli 2019

Het godweethoeveelste SCHULDENplafond

Het is eigenlijk een enorme schande, de voortdurende verhoging van het SCHULDENplafond in de VS. In september of oktober lijkt al de volgende discussie te ontstaan over een nieuwe verhoging. Totaal belachelijk in een volwassen democratie, meent Kees de Kort. 'Dat het plafond weer bereikt gaat worden is zeker, want de Amerikaanse overheid geeft serieus meer geld uit dan er binnenkomt. Het is heel treurig dat we dat voor de godweethoeveelste keer weer gaan meemaken.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Chinese SCHULDENberg voert tempo van faillissementen en wanbetalingen snel op

Chinese bedrijven staken zich jarenlang in de SCHULDEN om op die manier van de explosieve groei van hun economie te profiteren. In 2018 kreeg het land er nog elke week 4 miljardairs bij. Maar die groei verborg ook de fouten die ze maakten. Door te investeren in sectoren waar ze niets te zoeken hadden of in producten waarvoor geen markt bestond. Nu de Chinese groei op zijn laagste niveau in meer dan 25 jaar staat, hebben die bedrijven het moeilijk om die SCHULDENberg af te bouwen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Italië past begroting aan om miljardenboete van Europese Unie te vermijden

De Italiaanse regering heeft haar begrotingsplannen voor dit jaar bijgesteld, waardoor het tekort zal uitkomen op circa 2 procent. Daarmee wil de populistische regering voorkomen dat er een miljardenboete volgt van de Europese Unie omdat het land de SCHULDEN niet weet te beteugelen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs