EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

In 30 jaar van $2.000 naar $20 miljard

Niets gaat vanzelf in het leven, ook niet voor de rijkste mensen ter wereld. Wanneer we miljardairs als Elon Musk, Mark Zuckerberg of Jeff Bezos zien, denken we al snel dat deze mensen altijd zo rijk zijn geweest. Maar niets is minder waar. Ook zij hebben daar hard en lang voor moeten werken. Neem nu Elon Musk, die op zijn 19e naar de VS trok met slechts $2.000 en die 30 jaar later $20 miljard waard is.

Afgelopen weekend tweette Musk uitzonderlijk eens over zijn eigen leven. Zo liet hij weten dat hij als 17-jarige in Noord-Amerika terecht kwam (Canada) met slechts $2.000, een rugzak en een koffer vol met boeken. Musk betaalde daarna zijn eigen studies en had $110.000 SCHULDEN op het moment dat hij stopte met studeren. Zo leefde hij zelfs een periode van slechts $1 per dag als budget.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Deze jongere betaalt €57.000 SCHULDEN af in 3,5 jaar

Nadat Guen Garrido in 2007 afstudeerde aan de Universiteit, had ze zo’n €35.000 SCHULDEN. Die SCHULDEN had ze gemaakt om haar studies te financieren. Een paar jaar later merkte ze dathaar SCHULDEN waren opgelopen tot zo’n €57.000. Ze besloot daarop haar leven om te gooien en slaagde er in om de heel SCHULDENberg in 3,5 jaar terug te betalen. Dit is haar verhaal en haar 6 tips.

€57.000 SCHULDEN afbetalen in 3,5 jaar komt overeen met een gemiddelde van €8.150 per 6 maanden of €1.360 per maand. Ze slaagde er in door zeer bewust om te gaan met haar situatie. En door het op de juiste manier aan te pakken. Het mooie is, dat wanneer je gemiddeld €1.360 per maand kan afbetalen aan SCHULDEN, je gemiddeld ook €1.360 per maand kan overhouden eens de SCHULDEN zijn afbetaald.

Guen Garrido begon met veel te lezen over personal finance. Ze luisterde naar podcasts of keek naar YouTube-filmpjes over geld, zolang ze maar kon leren hoe ze het moest aanpakken. Dave Ramsey’s “The Total Money Makeover” en money master Tony Robbins waren haar grote voorbeelden. Daar leerde ze enkele belangrijke lessen van.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

Pas op! De Amerikaanse bedrijfsSCHULDEN blijven toenemen

Al maandenlang worden we getrakteerd op opbeurende nieuwsberichten. De wereldeconomie draait op volle toeren en de toekomst lijkt er uiterst zonnig uit te zien. In het bijzonder lijkt dat in de Verenigde Staten het geval te zijn. Is dat echt zo?

Al maandenlang worden we getrakteerd op opbeurende nieuwsberichten. De wereldeconomie draait op volle toeren en de toekomst lijkt er uiterst zonnig uit te zien. In het bijzonder lijkt dat in de Verenigde Staten het geval te zijn. Is dat echt zo?

Het cijferseizoen ligt weer achter onze rug. Het algemene wereldplaatje ziet er redelijk goed uit. De Amerikanen spannen daarbij toch wel de kroon. Als gevolg van de belastinghervorming van president Trump, nam de gemiddelde winst per aandeel van een Amerikaans bedrijf binnen de S&P 500 index met meer dan 20% toe.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

IMF waarschuwt voor hoge wereldwijde SCHULDEN

Het IMF waarschuwt in een nieuw rapport voor de extreem hoge wereldwijde SCHULDENlast en adviseert alle landen om de begroting op orde te maken en SCHULDEN af te bouwen. Nu de wereldeconomie weer groeit is de positieve impact van meer fiscale stimulering beperkt, terwijl de negatieve impact van bezuinigen op dit moment juist relatief klein is.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Trichet: "Financiering Amerikaanse tekorten in dit geldsysteem is pervers"

Het gegeven dat de Verenigde Staten met hun wereldreservemunt heel gemakkelijk en bijna onbeperkt begrotingstekorten en staatsSCHULDEN kan hebben is pervers, zo concludeert voormalig ECB-bestuurslid Jean-Claude Trichet.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs