EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Belg voor het eerst in tien jaar iets minder rijk: SCHULDEN met 12 miljard euro gestegen

Het nettovermogen van een doorsnee gezin in België is voor het eerst in tien jaar gedaald. In het eerste kwartaal van 2018 klokte het gemiddeld nettovermogen van een Belgisch gezin nog af op zo’n 215.000 euro: minder dan in 2017 en 2016. Dat blijkt uit een studie van ING op basis van cijfers van de Nationale Bank. Volgens de bank sparen we minder, terwijl onze SCHULDEN opvallend snel zijn gestegen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

Héél veel hoger

Ik vertelde u in mijn vorige artikel al dat de SCHULDEN op de balans van de Federal Reserve voor slechts 7% worden gedekt door haar goudreserves. Zodra angst voor stijgende inflatie toeneemt en/of het vertrouwen in de dollar afneemt, kan dat in snel tempo stijgen naar boven 50% en zelfs naar 100%.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Japan komt maar niet uit het moeras

Volgens macro-econoom Kees de Kort blijft de Japanse economie sukkelen. Soms een klein plusje, nu een klein minnetje maar ze komen maar niet uit het moeras. Ze hebben last van SCHULDEN en een gigantische vergrijzing. De Kort waarschuwt dat als Europa en de Verenigde Staten niets doen, ze over tien jaar met dezelfde soort problemen te maken krijgen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 16 augustus 2018

Als Turkse economie crasht volgt de rest van de wereld

Door de vallende lira en de stijgende inflatie kan Turkije de bron zijn van een wereldwijde financiële crisis. Het gaat steeds minder met de Turkse economie. Deze website verwijst naar navenante situaties uit het verleden. ‘Zoals Thai­land ruim twintig jaar geleden en de Amerikaanse huizenmarkt tien jaar geleden‘. Turkije heeft 400 miljard aan buitenlandse SCHULDEN, die moeten terugbetaald in nu veel duurdere buitenlandse valuta. Dit jaar alvast voor meer dan de helft. Een wanbetaling kan de Europese banken op hun grondvesten doen daveren, vooral in Italië en Spanje, aldus hoogleraar banking & finance Harald Benink van de Universiteit van Tilburg. Maar ook Franse en andere Europese banken hebben een aanzienlijke blootstelling in de boeken staan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 augustus 2018

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Lord Rothschild waarschuwt dat de Nieuwe Wereld Orde in gevaar is

Hier leest u in de media vrijwel niets over: ‘SCHULDENniveau eurozone tot potentieel verwoestende hoogte gestegen’ – Turkse dictator Erdogan over lira crisis: ‘Jullie hebben dollars, maar wij hebben Allah’

Lord Jacob Rothschild, van de roemruchte –of moeten we zeggen gehate?- bankiersfamilie, waarschuwt dat het wereldwijde economische en geopolitieke systeem dat na de Tweede Wereldoorlog werd opgebouwd in gevaar is. Daar waar de wereldmachten in 2008 nog samenwerkten om in de financiële crisis aan te pakken, verloopt die samenwerking 10 jaar later veel moeizamer. Rothschild ziet de handelsoorlog tussen de VS en China, en de crisis in de eurozone –die overal in de wereld als een crisis wordt gezien, behalve in de EU- als de meest acute problemen die de stabiliteit van de economische orde bedreigen.

Lees verder op XanderNieuws
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs