EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Wie gaat de Amerikaanse SCHULDEN financieren?

De afgelopen decennia heeft de Amerikaanse overheid niet veel moeite gehad om haar tekorten te financieren. De Amerikaanse dollar is nog altijd de wereldreservemunt, wat betekent dat centrale banken wereldwijd dollars aanhouden in hun reserves. Toch is er de laatste jaren een verandering van de trend zichtbaar. Landen als China en Japan breiden hun dollarreserves niet meer uit, terwijl een land als Rusland zelfs een groot deel van haar dollarreserves van de hand heeft gedaan.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

App herkent alle wanbetalers in een straal van 500 meter van je smartphone

China heeft een applicatie ontwikkeld die het mogelijk maakt om burgers met zware SCHULDEN te identificeren. De applicatie kan worden geactiveerd op WeChat, een van de meest populaire sociale media van China. De toepassing beweert alle slechte debiteuren binnen een straal van vijfhonderd meter van de smartphone met de applicatie te kunnen onthullen. De applicatie is ontwikkeld door specialisten bij de rechtbank van Hebei, de provincie rond de Chinese hoofdstad Peking.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

De Eurozone gaat niet de goede kant op

Of je het nou leuk vindt of niet, zegt macro-econoom Kees de Kort, de economie van Europa gaat toch echt omlaag. Italië moeten we speciaal in de gaten omdat de banken- en SCHULDENproblematiek nog groter is dan in andere landen. Dat, plus een krimp, is geen prettige combinatie van factoren.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2019

Draghi: “Stimuleringsprogramma ECB bracht stabiliteit”

Het stimuleringsprogramma van de ECB heeft niet gezorgd voor hogere SCHULDEN, maar juist voor meer financiële stabiliteit. Dat zei ECB-president Draghi tijdens een hoorzitting in het Europees Parlement. Hij merkte op dat bedrijven en consumenten de lage rente vooral gebruiken om bestaande SCHULDEN te herfinancieren, waardoor hun rentelasten dalen. Het stimuleringsprogramma was volgens de centraal bankier nodig om uit een negatieve spiraal van deflatie te ontsnappen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2019

Explosie van SCHULDEN in China

De economische groei over het laatste kwartaal kwam in China uit op 6,4 procent, voornamelijk te danken aan een explosie van SCHULDEN, zegt Kees de Kort. Want de Chinese overheid doet er alles aan om de economie te laten draaien, van kredietverlening tot belastingverlaging. De grote vraag is: zal Trump bereid zijn om een deal met China te sluiten, nu hij in eigen huis op steeds meer problemen stuit?

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs