EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: maandag 21 januari 2019

Overheidsschuld in eurozone verder gedaald

Overheidsschuld in de eurozone is in het derde kwartaal van vorig jaar gedaald naar 86,1 procent van de economie in het eurogebied. Een jaar geleden stond dit percentage nog op 88,2 procent.

Dit blijkt maandag uit cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat. In het tweede kwartaal van 2018 stond de SCHULDENlast op 86,3 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2019

SCHULDENlast onder Amerikaanse kleinbedrijven is ontluisterend

Het monetaire tijdperk is langzaam aan het veranderen. In de VS zitten de rentes al geruime tijd in de lift en dat levert steeds meer problemen op voor bedrijven. De stijgende rentelasten lijken als een katalysator te werken voor de totale SCHULDENpositie. En dat probleem is veel groter dan waar beleggers nu rekening mee houden.

Vorig jaar liet Janet Yellen, oud-voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, weten dat ze zich grote zorgen maakt om de SCHULDENontwikkelingen bij Amerikaanse bedrijven. De SCHULDENbalans is immers de afgelopen jaren, als gevolg van de historisch lage rentestand, werkelijk geëxplodeerd. Met name de ontwikkelingen bij de Amerikaanse kleinbedrijven is verontrustend te noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2019

ECB kocht bijna alle Italiaanse staatsSCHULDEN sinds 2015

De ECB was de afgelopen jaren de belangrijkste koper van Italiaanse staatsobligaties, zo blijkt uit onderzoek van Deutsche Bank. De centrale bank haalde sinds 2015 met haar opkoopprogramma voor meer dan €350 miljard aan schuldpapier uit de markt. Dat terwijl Italiaanse banken per saldo bijna geen obligaties kochten en particulieren meer dan €100 miljard verkochten.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Kredietbureau stelt hoogste rating VS opnieuw ter discussie

Kredietbeoordelaar Fitch stelt opnieuw de AAA-rating, het hoogste oordeel, van de Verenigde Staten ter discussie. Als de zogeheten shutdown te lang duurt, kan dat ook voor problemen zorgen met het SCHULDENplafond.

Volgens James McCormack, directeur landenratings bij Fitch, zal de kredietbeoordelaar de rating heroverwegen als de shutdown nog minstens twee maanden duurt en het SCHULDENplafond een paar maanden later geraakt dreigt te worden. Vooral het eventueel dit risico is een probleem, zegt McCormack.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2019

Waarom geen enkel land uit de euro zal stappen

Investeerders maken zich zorgen over het opbreken van de eurozone. Maar die vrees is ongegrond, want de euro kan niet opgebroken worden, omdat de landen van de eurozone te grote SCHULDEN in euro hebben, iets wat investeerders zullen realiseren.

[...]

Lees verder op express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs