EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: dinsdag 23 januari 2018

Goud naar $10.000?

Vorige week kwam ik een wel zéér interessante analyse over de goudprijs tegen.

Vorige week kwam ik een wel zéér interessante analyse over de goudprijs tegen.

Myrmikan Research kijkt naar de hoeveelheid goud die de Federal Reserve bezit en zet dat af tegen haar totale SCHULDEN (passiva). En is daarmee zeer succesvol.

Ik bespreek hieronder even de belangrijkste conclusie.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 januari 2018

Amerikaanse government shutdown dreigt. Wat betekent het?

De Amerikaanse Senaat heeft tot vrijdag 17 uur onze tijd om een verhoging van het SCHULDENplatform in de VS goed te keuren. Gebeurt dat niet, dan gaan een pak overheidsdiensten vanaf zaterdag in shutdown. De problematiek van een government shutdown – of tenminste de dreiging ervoor – komt met de regelmaat van de klok terug in de Amerikaanse politiek. Maar wat betekent dat?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Ron Paul: “Economische boom met geleend geld kan de VS doen uiteenvallen als de URSS”

Ron Paul, een voormalig Republikeins congreslid, denkt dat de economische boom die nu al een jaar aanhoudt ‘een illusie is’ en dat de SCHULDENberg, de inflatie en de ongelijkheid de Verenigde Staten in een situatie kunnen storten zoals dat in 1989 gebeurde in de Sovjet-Unie. Paul was in 2008 en 2012 kandidaat voor de Republikeinse presidentsnominatie en kwam in 1998 als presidentskandidaat op voor de Libertarische Partij.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 10 januari 2018

Fitch dreigt met afwaardering Verenigde Staten

Kredietbeoordelaar Fitch dreigt de kredietstatus van de Verenigde Staten te verlagen, indien de regering er de komende maanden niet in slaagt het SCHULDENplatform te verhogen. Naar verwachting zal de Amerikaanse regering eind maart of begin april door alle opties heen raken om geld beschikbaar te maken, wat betekent dat het wettelijke maximum voor de staatsschuld voor die tijd verhoogd moet worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 9 januari 2018

Duitse SCHULDENklok draait nu in omgekeerde richting

Het Duitse streven naar fiscale discipline heeft zopas een symbolische mijlpaal laten registreren. Voor de eerste keer in meer dan twee decennia heeft Duitsland immers kunnen aankondigen dat zijn SCHULDENuhr achteruit loopt.

Dat heeft Tobias Buck, correspondent van de Britse zakenkrant Financial Times in Berlijn, gemeld. De Duitse openbare SCHULDEN blijken momenteel met 78 euro per seconde in te krimpen. Negen jaar geleden, in de nasleep van de financiële crisis, moest nog een recordtoename met meer dan 4.400 euro per seconde worden gemeld.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs