EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: vrijdag 20 september 2019

Trump: “Kiezer zal mij niet afstraffen voor vete met China”

Donald Trump denkt niet dat AMERIKAanse kiezers hem zullen straffen voor het aanhoudende handelsconflict met China. De president van de Verenigde Staten wil in 2020 opgaan voor een herverkiezing. Hij denkt niet dat het, met het oog op de verkiezingen, nodig is om een halfslachtige deal met China te sluiten. Een definitief akkoord tussen de landen zou volgens hem wel positief kunnen uitpakken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2019

Fed pompt $203 miljard in de markt; niet meer gezien sinds crisis

Voor de derde dag op rij heeft de AMERIKAanse centrale bank bij moeten springen in de geldmarkten om liquiditeitsproblemen te voorkomen. In de 3 afgelopen dagen pompte de Fed 203 miljard dollar in de AMERIKAanse geldmarkt. Dergelijke operaties zijn niet meer gezien sinds de financiële crisis.

De reden dat de Fed in de afgelopen dagen moest ingrijpen is onevenwicht tussen vraag en aanbod naar geld. De vraag is groter dan het aanbod, en daarom steeg de reporente op maandag tot dinsdagnacht naar zo’n 10 procent. Althans volgens data van Reftinitiv.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 september 2019

China kan race om 5G onmogelijk verliezen

Voor velen vormt mobiele telefonie van de vijfde generatie (5G) de basis van de toekomstige economie. De technologie zal immers allerhande innovatieve toepassingen – zoals zelfrijdende wagens, robotfabrieken of chirurgie op afstand – ondersteunen. Landen die de ontwikkeling van de technologie leiden, zullen volgens velen dan ook een overwicht – ook op het gebied van wapens – krijgen.

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft dan ook al gezegd dat de Verenigde Staten de 5G-wedloop moet winnen. Volgens sommige analisten dreigt die dominantie echter door China te zullen worden opgeëist.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Federal Reserve opent voor het eerst sinds 2008 noodloket voor banken

AMERIKAanse banken ondervinden deze week funding problemen, ze komen moeilijk aan cash. De rente die ze betalen om er aan te komen in ruil voor veilig onderpand schoot dinsdag omhoog naar 10%. Omdat er een situatie dreigde van toenemende illiquiditeit, besloot de Fed tot de eerste noodoperatie in het banksysteem sinds de crisis van 2008.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

AMERIKAanse centrale bank verlaagt opnieuw rente, maar Trump vindt het niet genoeg: “Geen lef”

De Federal Reserve (Fed) heeft de rente in de Verenigde Staten opnieuw verlaagd. De AMERIKAanse koepel van centrale banken haalde een kwart procentpunt van het belangrijkste rentetarief af en dat zou volgens bankpresident Jerome Powell de economie een steuntje in de rug moeten geven. President Donald Trump vindt het niet genoeg en verwijt de Fed “geen lef” te hebben.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs