EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: zondag 18 maart 2018

Russische generale staf waarschuwt voor aanval op Syrië

De Russische generale staf constateert dat de AMERIKAanse marine strike groups heeft gevormd in de Perzische Golf, de Rode Zee en het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Die zullen een op handen zijnde gasaanvallen in Syrië als reden gebruiken voor een grootscheepse aanval, aldus generaal Rudskoj. Hij gaf verder specifieke gegevens over deze gasaanvallen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 18 maart 2018

AMERIKAanse senators: “Rusland mag geen S-400 systemen verkopen”

Een groep AMERIKAanse senatoren onder leiding van Bob Menendez wil nieuwe sancties opleggen aan Rusland, indien zij hun S-400 luchtafweersystemen aan andere landen gaan leveren. Verschillende landen hebben de laatste tijd belangstelling getoond voor dit Russische systeem, dat in staat is gevechtsvliegtuigen en conventionele raketten uit de lucht te halen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Trump boekt wel degelijk resultaten: NAVO-leden geven meer uit aan verdediging

De lidstaten van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) hebben het voorbije jaar hun bestedingen in landsverdediging met bijna 5 procent opgevoerd tegenover het jaar voordien. Dat heeft Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, gezegd. Daarmee lijken de lidstaten van de militaire alliantie toe te geven aan de druk die door de AMERIKAanse president Donald Trump op zijn bondgenoten wordt uitgevoerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Is dit het kantelpunt voor de dollar?

De AMERIKAanse dollar heeft tijdens het afgelopen jaar de nodige waarde moeten inleveren. Ook dit jaar is de AMERIKAanse munt allesbehalve goed uit de startblokken gekomen. Toch lijkt dit niet het geschikte moment te zijn om de dollar de rug toe te keren. Een belangrijk kantelpunt kan immers nabij zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Daniel Pinto (JPMorgan): “40% beursdaling is reëel”

Een steeds grotere groep aan beleggers maakt zich zorgen om de situatie op de markten. Tijdens de afgelopen jaren zijn de aandelenkoersen hoofdzakelijk zo hard gestegen met dank aan de financiële steun van de centrale banken. Nu de AMERIKAanse centrale bank vol op de rem is gaan staan, slaat het noodlot onder sommige beleggers toe.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs