EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: zondag 21 juli 2019

Het Westen heeft een grote vergissing gemaakt in het Midden-Oosten

De AMERIKAanse politiek is altijd een kwestie van twee partijen geweest. Twee blokken die elkaar bevechten zonder rekening te houden met de mogelijke gevolgen van hun beslissingen op de wereldwijde geopolitiek en markten. De huidige beslissing van de AMERIKAanse Senaat plaatst Washington nu in dezelfde competitie als het Verenigd Koninkrijk, dat door de Brexit-crisis in een politieke impasse verkeert. In een tijd dat de wereld naar een mogelijke escalatie in de Perzische Golf kijkt, heeft de AMERIKAanse Senaat, in al haar wijsheid, besloten de druk van de VS op een van de enige overgebleven bondgenoten in de regio, Saoedi-Arabië, te verhogen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

Staan we aan de rand van een Derde Wereldoorlog?

Het conflict tussen de VS en Iran is afgelopen dagen aanzienlijk ernstiger geworden. Een oorlog tussen de twee naties werd op het allerlaatste moment afgeblazen door president Trump nog maar een tweetal weken geleden. Maar sindsdien zijn de geo-politieke spanningen weer opgelopen. Is de kans op een militair treffen almaar groter geworden. Wel blijven er discrete onderhandelingen achter de schermen plaatsvinden. Zo doet Iran het voorstel haar nucleaire installaties te laten onderzoeken, in ruil voor opheffing van de AMERIKAanse sancties.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

Met wat voor renteverlaging moeten we rekening houden?

Tijdens de laatste dag van juli staat het rentebesluit van de AMERIKAanse centrale bank op het programma. De verwachting is dat Fed-voorzitter Jerome Powell op 31 juli een renteverlaging zal gaan aankondigen. De vraag is niet meer óf er een renteverlaging komt, maar hoe groot de renteverlaging zal zijn.

Op dit moment beweegt de AMERIKAanse rentestand in de bandbreedte van 2,25%-2,50%. En volgens analisten schatten beleggers de kans op 100% in dat Powell aan het einde van deze maand een renteverlaging zal gaan doorvoeren. Dit heeft hij zelfs onlangs min of meer al verklapt. De vraag is alleen wel hoe groot de renteverlaging zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

Krimpt binnenkort de AMERIKAanse productiesector?

De AMERIKAanse productiesector heeft het al maanden lastig. Dat is overigens niet vreemd, want ook elders in de wereld staan de productiesectoren onder druk. En dat is voor het grootste deel te danken aan de handelsoorlog. Het handelsbeleid van Donald Trump heeft vergaande gevolgen gehad voor de wereldwijde productiesector. En de AMERIKAanse productiesector zou zelfs binnenkort te maken kunnen krijgen met een krimp.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

De slachtoffers van inflatie

De Federal Reserve, AMERIKAanse centrale bank, staat op het punt de intrestvoet te verlagen. We schrijven juli 2019. De beurskoersen zijn er gek op. Beleggers zijn er gek op. Verslaafd als ze zijn aan immer meer goedkoop geld. Dat haast vanzelf zijn weg naar de aandelenbeurzen vindt. Maar ook in Europa wordt inflatie voorgesteld als een positief iets. Ze is te laag, heet het dan. (Zo laag dat de reële intrestvoet in meer en meer landen negatief is.) Maar zijn er dan geen negatieve effekten van inflatie? Is er niemand die de prijs betaalt van ‘gratis’ geld? Toch wel, en het zijn altijd weer dezelfden…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs