EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Waarom steekt Trump zo veel tijd en middelen in het geheim houden van zijn financiën?

Specialisten van de anti-witwascel van het AMERIKAanse filiaal van de Deutsche Bank vonden in 2016 en 2017 verschillende dubieuze transacties waarbij de AMERIKAanse president Trump en zijn schoonzoon Jared Kushner in 2016 en 2017 betrokken waren. Ze vroegen hun oversten de zaak aan te kaarten bij de AMERIKAanse waakhond voor financiële misdaden. Maar de top van de bank – die de bedrijven van Trump en Kushner miljarden dollar heeft geleend – legde de vraag naast zich neer.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Britten minimaliseren AMERIKAanse berichten over Iraanse dreiging

Er zijn geen aanwijzingen dat Iraanse groeperingen in het Midden-Oosten aanvallen tegen westerse doelwitten zouden overwegen. Dat heeft generaal-majoor Chris Ghika, de Britse commandant van de missie tegen terreurgroep Daesh, gezegd. Ghika reageerde daarmee op een oproep van het AMERIKAanse ministerie van buitenlandse zaken, dat het AMERIKAans overheidspersoneel in Irak heeft gevraagd het land te verlaten. De AMERIKAanse overheid had immers benadrukt mogelijke Iraanse acties tegen westerse doelwitten niet uit te sluiten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Trump verbiedt AMERIKAanse bedrijven te werken met Huawei

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft een volgende stap gezet in zijn telecom-oorlog met de Chinese smartphonemaker Huawei. Een nieuw decreet moet ervoor zorgen dat telefoons van buitenlandse makelij quasi-geband kunnen worden. Die zouden een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

EU beboet vijf banken voor in totaal 1 miljard om valutahandelskartel

De EU-antitrustautoriteit heeft donderdag vijf banken beboet voor het vormen van een kartel op de valutamarkt voor elf munteenheden, waaronder de AMERIKAanse dollar en de euro, maakt de Europese Commissie donderdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

AMERIKAans congreslid wil virtuele munten verbieden

Het AMERIKAanse congreslid Brad Sherman wil een wetsvoorstel indienen om virtuele munten als Bitcoin in de Verenigde Staten te verbieden. Volgens hem ondermijnen virtuele munten de rechtsstaat en de machtspositie van de AMERIKAanse dollar als wereldhandelsmunt. Ook zouden ze vooral gebruikt worden voor zaken als witwassen, drugshandel en belastingontwijking.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs