EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

De monsterboete voor Google, een eerste veldslag in de handelsoorlog tussen de EU en de VS?

De Europese Commissie zet zijn kruistocht tegen Google onverminderd verder en heeft de AMERIKAanse zoekmachine een tweede monsterboete opgelegd op 13 maanden tijd. De EC verwijt Google zijn machtspositie te misbruiken met het besturingssysteem Android.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Europese Unie bereidt vergeldingsmaatregelen voor als reactie op dreigement Trump

De Europese Unie werkt aan een lijst van AMERIKAanse producten die ze zou kunnen belasten indien de Verenigde Staten hogere invoerrechten op Europese auto’s zouden invoeren. Dat heeft eurocommissaris voor Handel Cecilia Malmström vandaag aangegeven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Deze indicator geeft aan dat we NIET hoeven te vrezen voor een recessie

De AMERIKAanse economie draait op dit moment op volle toeren. De belastingverlagingen van Donald Trump hebben er zelfs voor weten te zorgen dat de economie kan genieten van een extra groeistimulans. Ook de toekomst ziet er nog steeds rooskleurig uit.

De AMERIKAanse centrale bank is op de rem gaan staan. Zo heeft de Fed, onder leiding van Jerome Powell, al twee keer dit jaar de rentestand verhoogd en daarnaast is het balanstotaal flink teruggebracht. Dit is ook terecht, want de AMERIKAanse economie is sterk genoeg om op eigen benen te staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Trump dreigt na miljardenboete tegen Google: "Ze profiteren van de VS, maar niet voor lang meer"

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft op Twitter zwaar uitgehaald naar de Europese Unie vanwege de boete tegen de AMERIKAanse technologiegigant Google. “Ik had het nog gezegd. De Europese Unie heeft net een boete van 5 miljard dollar opgelegd aan een van onze geweldige bedrijven. Ze profiteren echt van de VS, maar niet voor lang meer!”, twitterde de president.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Trump bekritiseert renteverhogingen AMERIKAanse centrale bank

De AMERIKAanse president Donald Trump is niet enthousiast over de renteverhogingen die de Federal Reserve, het AMERIKAanse stelsel van centrale banken, doorvoert.

In een interview met de AMERIKAanse tv-zender CNBC zei Trump het niet per se eens te zijn met de renteverhogingen, hoewel hij naar eigen zeggen "een erg goede man" bij de Fed heeft aangesteld.  

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs