EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Deze angstaanjagende grafiek laat zien dat de werkloosheid zal toenemen

Het AMERIKAanse werkloosheidscijfer zit al jaren in een dalende trend. Als gevolg van de groeiende AMERIKAanse economie is er simpelweg meer behoefte aan personeel en daarom worden steeds meer vacatures opgevuld. De glorietijden kunnen echter helaas al achter de rug liggen.

In december steeg het AMERIKAanse werkloosheidscijfer verrassend van 3,7 naar 3,9 procent. Daarmee werd het 49-jarige dieptepunt dus niet verder aangescherpt. Volgens economen had deze stijging te maken met het toenemende aantal AMERIKAnen dat opzoek is naar een baan. Met andere woorden is de beroepsbevolking toegenomen. De vraag is alleen of dat wel echt de oorzaak is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

'Shutdown' VS kost luchtvaartmaatschappij 25 miljoen dollar per maand

De sluiting van de AMERIKAanse overheid kost luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines zo'n 25 miljoen dollar (21,8 miljoen euro) aan omzet per maand.

Het concern merkt bij de presentatie van de cijfers over 2018 dat een stuk minder ambtenaren het vliegtuig neemt en dat de resultaten in het huidige kwartaal hierdoor geraakt worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Topman JPMorgan: Shutdown kan economische groei VS doen verdwijnen

Bankbestuurder Jamie Dimon, van JPMorgan Chase, denkt dat de AMERIKAanse economische groei naar nul kan dalen als de sluiting van de AMERIKAanse overheid het hele kwartaal voortduurt.  

Hij zegt dit dinsdag tijdens een toelichting van op de vierdekwartaalcijfers van de grootste bank van de Verenigde Staten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Shutdown AMERIKAanse overheid langste in de geschiedenis

Zaterdag 12 januari brak een weinig te benijden record in de Verenigde Staten. Het was de 22ste dag dat een vierde deel van de overheidsdiensten gesloten bleef. Wetmakers en het Witte Huis zijn er nog steeds niet in geslaagd om tot een overeenkomst te komen. Het Huis van Afgevaardigden blijft weigeren president Trump 5,7 miljard dollar toe te kennen om een muur met Mexico te realiseren. Trump dreigt ermee de noodtoestand uit te roepen. Zijn vetorecht te gebruiken om alsnog zijn zin te krijgen. Wat niet zo makkelijk is als hij wel doet uitblijken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Goudsector opgeschud door miljardenfusie

De AMERIKAanse gouddelver Newmont Mining en zijn Canadese rivaal Goldcorp gaan fuseren. ’s Werelds op één en drie na grootste goudproducenten qua omzet hebben een handtekening gezet onder een deal ter waarde van tien miljard dollar, meldt Newmont. De hele transactie gebeurt in aandelen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs