EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: vrijdag 4 september 2020

AMERIKAanse centrale bank houdt rente tot 2022 op rond de nul procent

De Fed houdt de rente tot 2022 rond de nul procent. Dat blijkt uit de notulen van de vergadering van het stelsel van AMERIKAanse centrale banken.

De centrale bank zegde ook toe geljf;lkf;lsa f;ljsa f;l;lfj sld in de economie te blijven pompen in het licht van de coronacrisis. Naar verwachting krimpt de AMERIKAanse economie dit jaar met 6,5 procent en is aan het eind van dit jaar meer dan 9 procent van de beroepsbevolking werkloos.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juni 2020

Er zijn leugens, Grove Leugens…en statistieken

Om volledig te zijn, er was nog iemand die al eerder op Twitter opmerkte dat de recentste officiële AMERIKAanse werkloosheidcijfers vals waren. ‘May sees biggest jobs increase ever of 2.5 million as economy starts to recover from coronavirus’, kopte cnbc.com op 5 juni 2020. Eenzelfde bericht werd door zowat heel de MSM overgenomen. De financiële markten riepen in koor Hosanna! Zoveel jobs erbij, de AMERIKAanse economie herstelt! Niet dus. Close but no cigar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2020

Chinese passagiersvliegtuigen vanaf 16 juni niet meer welkom in VS

Passagiersvliegtuigen uit China zijn vanaf 16 juni niet langer welkom in de Verenigde Staten (VS), maakt het AMERIKAanse ministerie van Transport woensdag bekend. In de afgelopen maanden liepen de spanningen tussen Peking en Washington door de coronacrisis weer op.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

De exponentiële stijging van de Fed-balans in beeld gebracht

Het zal geen belegger zijn ontgaan dat de AMERIKAanse centrale bank op dit moment de geldkraan volledig open heeft staan. Door middel van haar opkoopprogramma probeert de Fed de rust op de financiële markten te bewaren. En vooralsnog weet ze daar goed in te slagen. Toch moeten de gevolgen van dit beleid niet onderschat worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Aantal AMERIKAanse aanvragen voor werkloosheidsuitkering richting 43 miljoen

Vorige week hebben 1,87 miljoen AMERIKAnen een aanvraag voor een werkloosheidsuitkering gedaan, waarmee het totaal aantal aanvragen van de afgelopen elf weken uitkomt op 42,6 miljoen. Dat heeft het AMERIKAanse ministerie van Arbeid donderdag bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs