EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

China belooft meer goederen uit Verenigde Staten te kopen

De kou tussen China en de Verenigde Staten lijkt enigszins uit de lucht nu de Chinezen plechtig hebben beloofd meer AMERIKAanse goederen te zullen kopen. 

Dat verklaarden de partijen na dagen van overleg in Washington om een einde te maken aan de handelsspanningen tussen de twee landen, aldus de Chinese vicepremier Liu He tegen staatspersbureau Xinhua. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

Over cryptomunten en de nieuwe economische crisis in wording

Business Insider stelt dat de volgende economische crisis een kantelpunt zal gaan vormen voor de acceptatie van cryptomunten door het grote publiek. Dat zo’n crisis er aankomt, zeker in de VS, lijkt een gegeven feit. Sinds 1776 vonden er al 19 grote crashes, berenmarkten, crises en recessies plaats. Daarna herpakte de (wereld)economie zich wel telkens – dus waarom zou dat nu anders zijn? Wel, net omdat er vandaag ‘a new kid on the block‘ is. Een nieuwe ‘speler’, namelijk de snel groeiende markt van de blockchain en bijbehorende cryptomunten. Dit is potentieel valabel alternatief voor als of wanneer de AMERIKAanse dollar zijn status van wereldmunt zou verliezen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 mei 2018

'EU overweegt rechtstreekse betalingen met centrale bank Iran'

"De Europese Commissie onderzoekt de mogelijkheid voor Europese landen om rechtstreeks betalingen te verrichten aan de centrale bank van Iran, zo meldt de Iraanse nieuwssite Radio Farda. Op die manier zou het AMERIKAanse financiële systeem omzeild worden en kunnen er transacties worden gedaan die de sancties juist proberen tegen te houden."

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 21 mei 2018

Mnuchin: "AMERIKAanse handelsoorlog met China on hold"

De AMERIKAanse minister van Financiën Steve Mnuchin heeft deze nacht op de zender Fox News gezegd dat de handelsoorlog tussen zijn land en China voorlopig stilligt. De AMERIKAanse importheffingen op Chinees staal zijn opgeschort, nadat beide landen vooruitgang hebben geboekt bij de handelsbesprekingen die de afgelopen twee dagen zijn gehouden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 19 mei 2018

Trump zet Duitsland onder druk vanwege Nord Stream 2

De AMERIKAanse president Trump zou Duitsland onder druk hebben gezet om te stoppen met het Nord Stream 2 project, zo meldt de Wall Street Journal op basis van verschillende bronnen. Tijdens een ontmoeting met bondskanselier Merkel vorige maand in Berlijn zou hij gezegd hebben dat Duitsland het project moet staken om een trans-Atlantische handelsoorlog te vermijden. In ruil daarvoor zou de AMERIKAanse president de weg vrij maken voor nieuwe handelsafspraken met de Europese Unie.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs