EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ECB.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord ECB

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Draghi zit met de handen in het haar

De inflatie in de eurozone is in april uitgekomen op 1,2 procent. BNR-macro-econoom Kees de Kort moet er een beetje om lachen: 'Wat moet ik nog zeggen?' De Kort ziet ECB-baas Mario Draghi nerveus worden want die heeft zich gecommitteerd aan 2 procent inflatie. 'Intussen worden de consequenties daarvan steeds duidelijker terwijl hij met z'n handen in het haar zit.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

'VS krijgt zelf hardste klappen van protectionisme'

De toename van protectionisme in de internationale handel ondermijnt de wereldeconomie. De Verenigde Staten krijgen daarbij de hardste klappen te verwerken, zegt de Europese Centrale Bank (ECB).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Lage inflatie? Fijn, fijn, fijn

De inflatie in de eurozone blijft laag en dat is voor de ECB een tegenvaller, maar niet voor de rest van Europa. 'Fijn, fijn, fijn voor een paar honderd miljoen Europese consumenten. Dat een paar dwaallichtjes in Frankfurt zichzelf hebben vastgepind op twee procent inflatie en de economie blijven ondermijnen door te blijven steunen tot die inflatie twee procent is, is een heel ander verhaal. Ik denk wel dat ze in Frankfurt nerveus aan het worden zijn, want de inflatie is laag en gaat niet omhoog. Het grote verhaal van de Europese economie is dat de echte muziek er een beetje uit is. Het begint wat af te zwakken. Ik hoop voor Mario en onszelf dat er geen problemen ontstaan.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Trichet: "Financiering Amerikaanse tekorten in dit geldsysteem is pervers"

Het gegeven dat de Verenigde Staten met hun wereldreservemunt heel gemakkelijk en bijna onbeperkt begrotingstekorten en staatsschulden kan hebben is pervers, zo concludeert voormalig ECB-bestuurslid Jean-Claude Trichet.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 26 april 2018

ECB laat historische lage rentetarief opnieuw ongemoeid

De Europese Centrale Bank (ECB) laat het belangrijkste rentetarief, de herfinancieringsrente, zoals verwacht op het historische lage niveau van 0 procent staan.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs