EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Bitcointraders kwaad op JAPANse curator die mogelijk oorzaak is van recente crash

Nabuaki Kobayashi heeft zich de woede van alle bitcointraders op de hals gehaald. De JAPANse curator beheert namelijk de voorraad bitcoin van Mt Gox, de handelsbeurs voor cryptomunten die in 2014 failliet ging. De recente koersdaling van de virtuele munt zou volgens hen veroorzaakt zijn doordat Kobayashi voor 350 miljoen euro bitcoin verkocht ... en dus kijken ze vol schrik naar wat er gebeurt met de overige 1,4 miljard euro aan bitcoin van Mt Gox.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Aziatische landen kritisch over aangekondigde Amerikaanse importheffingen

Meerdere Aziatische landen hebben scherpe kritiek geuit op de staalheffingen die de Amerikaanse president Donald Trump doorvoert.

Meerdere Aziatische landen hebben scherpe kritiek geuit op de staalheffingen die de Amerikaanse president Donald Trump doorvoert.

Volgens JAPAN heeft Trump met de ondertekening van de plannen de handelsrelatie op scherp gezet. Ook China is er niet blij mee, terwijl Zuid-Korea overweegt zijn beklag te doen bij wereldhandelsorganisatie WTO.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Cryptomarkt kreunt onder strengere regulering cryptobrokers in JAPAN en de VS

Bitcoin daalde voor de 3e dag op rij en diptr $10.000 na enkele negatieve berichten. Zo gaan de beurswaakhonden in JAPAN en de Verenigde Staten strenger optreden tegen cryptobrokers en zijn er geruchten over een hack op Binance. De totale marktkapitalisatie van de cryptomunten zweeft nu rond $400 miljard waar eerder een uitbraak boven $500 miljard in de maak was.

We zetten even de meest recent feiten op een rijtje:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

JAPANse toezichthouder straft zeven cryptobeurzen

De JAPANse financiële toezichthouder heeft zeven cryptobeurzen op de vingers getikt in een poging om consumenten te beschermen tegen de soms risicovolle handel in cryptomunten. Twee beurzen moeten tijdelijk de deuren sluiten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

"JAPAN pakt bitcoinplatforms aan"

Economie JAPAN zal deze week straffen opleggen aan een paar platforms waar mensen kunnen handelen in bitcoins en andere virtuele munten. Sommige beurzen moeten waarschijnlijk zelfs stoppen. Dat meldt de zakenkrant Nikkei vandaag. 

De beurs Coincheck, die in januari het slachtoffer van een enorme digitale roof was, krijgt waarschijnlijk een vermaning en de opdracht om orde op zaken te stellen.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs