EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Komt er na de Kim Coin ook een Trump Coin?

Kim Jong-un is bezig een eigen CRYPTOmunt te ontwikkelen. De Noord-Koreaanse dictator ziet er naar verluid een manier in om Amerikaanse sancties te omzeilen. Net als bijvoorbeeld Cuba en Iran hiermee bezig zijn dan. Dit vernemen we uit verschillende betrouwbare bronnen zoals Vice News. Trouwens: de speciale vertegenwoordiger van ’s lands Ministerie van Buitenlandse Zaken zegt het zelf. News.u.today: “We are still in the very early stages in the creation of the token. Now we are in the phase of studying the goods that will give value to it.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

De eurozone werkt aan een digitale munt

If you can’t beat them, join them. Moeten ze bij de ECB gedacht hebben. De wereld der CRYPTOmunten wordt té omvangrijk en werkt ondertussen té ingrijpend. Dus laat ons méédoen. Iets in die zin waarschijnlijk. Digitale plannen strokent in ieder geval met de nieuwe wind die verwacht wordt door Europa te waaien. Met Christine Lagarde als gedoodverfde nieuwe president van die ECB vanaf 1 november 2019. Zij toonde zich reeds meermaals een voorstander van de digitale economie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

Gerald Celente met zijn ‘Keek op de Week’: goud richting $2000 dankzij de ‘banksters’

Met dertig jaar en meer ervaring in economie en financiën, is de eigenaar en hoofdredacteur van The Trends Journal iemand om aandachtig naar te luisteren. Het is al common sense en intelligentie, wat hij vertelt. Immer een gold bull geweest en dat zal de bekende Amerikaanse trendvoorspeller ook wel altijd blijven. In CRYPTOmunten en blockchain technologie is Celente trouwens eveneens geïnteresseerd. Gedegenheid, betrouwbaarheid, dat straalt hij uit. Maar nimmer saai! ‘Gerald Celente – Democrats Want Gun Control, Celente Wants Bomb Control’ titelt zijn recentste videoboodschap. Check it out:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 15 september 2019

CRYPTO is ‘sound money’

Zo concludeert News.bitcoin.com toch, vanwege de talrijke Venezolaanse burgers die hun heil zoeken in CRYPTOmunten: ‘Distrust of the Bolivar Prompts Venezuelans to Seek Sound Money.’ De Ryver Bitcoin Cash group instrueert ter plaatse de alternatieven voor fiatgeld. Hyperinflatie tiert welig in Venezuela. Volgens een peiling heeft 88 procent van de bevolking het vertrouwen in de nationale munt, de Bolivar, verloren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

People’s Bank of China werkt aan digitale yuan

CRYPTOmunten worden steeds meer en meer relevant in het dagelijkse leven, en niet alleen voor consumenten. Ook grote instanties hebben interesse in digitale munten, kijk maar naar Facebook maar ook verschillende overheidsinstanties. De People’s Bank of China heeft aangekondigd dat ze op het punt staan een digitale versie van hun eenheidsmunt te lanceren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs