EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Vroege internet-investeerder en Tech-Goeroe: ‘Over 5 jaar zal iedereen met CRYPTOmunten betalen’

Tim Draper heeft al veel gezien de laatste decennia. Hij was een vroege investeerder bij het ontstaan van het internet. Maar wat hij nu ziet, is veel groter. Hij ziet enorm veel potentieel in blockchain en CRYPTOmunten. Hij beweert zelfs dat over 5 jaar iedereen met CRYPTOmunten zal betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Wat is het potentieel van Binance Coin?

Binance, een van ’s werelds snelst groeiende en grootste CRYPTObrokers ter wereld, kondigde recent de lancering aan van een gedecentraliseerd handelsplatform. Dit is redelijk revolutionair en een belangrijke ontwikkeling. Binance Coin, de CRYPTOmunt van Binance, zal hierin een belangrijke rol spelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Nieuwe crash van CRYPTOcurrencies te wijten aan Google, maar het herstel is al ingezet

Net nu de markt van de digitale munten zich eindelijk in rustiger vaarwater leek te bevinden, crashten gisteren zowat alle CRYPTOcurrencies. Bitcoin, de grootste digitale munt, moest op amper 24 uur 15 procent aan waarde inboeten. De grote verantwoordelijke voor de crash lijkt vooral Google te zijn, dat zal advertenties voor CRYPTOcurrencies gaan bannen op hun advertentieservice AdWords. Maar geen nood, want het herstel is alweer ingezet.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Ook op deze manier draagt blockchain bij

Ondanks de forse prijsdaling op de CRYPTOmarkt, valt er heus nog wat positiefs te zeggen over deze technologische ontwikkeling. Los van het feit dat beleggers er al veel geld mee hebben verdiend, draagt het ook zijn steentje bij op de arbeidsmarkt. Er zijn namelijk steeds meer bedrijven die meer willen weten over deze CRYPTO en blockchain-technologie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

EOS, Cardano of Tezos: 3 CRYPTOreuzen worden stilaan wakker

Wanneer we naar de koersen kijken van EOS, Cardano of Tezos, dan lijkt het wel alsof deze CRYPTOmunten ten dode zijn opgeschreven. Maar net als bij aandelen de beurskoers kan verschillen van de waarde van een bedrijf, kan ook de koers bij CRYPTOmunten een vertekend beeld geven. Deze 3 CRYPTOreuzen worden stilaan wakker.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs