EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord crypto.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord CRYPTO

Geplaatst op: woensdag 20 november 2019

CRYPTOgeld is opstandig geld

Wordt de waarde van geld en het gebruik ervan bepaald door de overheid of juist door de markt? Dat is de vraag die veel monetaire academici zich de afgelopen eeuwen hebben gesteld. Door de opkomst van CRYPTO-valuta’s als Bitcoin wordt deze vraag weer actueel. De aankondiging op 18 juni 2019 van Facebook om in 2020 een eigen virtuele munt te gaan introduceren, de Libra, was voor overheden de wake-up call.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 18 november 2019

Waar was u toen bitcoin nog één dollar kostte?!

U moet deze vraag niet als een persoonlijk verwijt zien. Want ook ondergetekende kan zich wel voor het hoofd slaan omdat hij niet vol ingestapt is op 9 februari 2011. Iedereen weet wel waar hij was toen in de VS de Twin Towers aangevallen werden. Of herinnert zich nog de dag dat Elvis stierf (voor de wat ouderen onder ons). Wel, 9 februari 2011 is dan voor de CRYPTOfans een gedenkwaardige dag. Niet om te betreuren of om over te rouwen zoals voor Elvis of de aanval op de VS. Of toch eigenlijk wel: op die dag bereikte BTC pariteit met de dollar. 1 BTC was toen gelijk aan 1 USD. Zo jammer dus dat we er geen paar duizend van gekocht hebben, toch?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 13 november 2019

Oekraïne: ‘Hoeveel CRYPTOmunten bezit u? En uw kids?’

Dat is precies wat een nieuwe Oekraïense wet van àlle burgers van het land wil weten. Hoeveel CRYPTOmunten bezitten u en uw gezinsleden. ‘Law No. 140-IX comes into force after an amendment to the Constitution of Ukraine.’ Begin 2020 wordt de wet officieel. Het lijkt een indiscrete vraag maar ze is op zich niet zo verwonderlijk. De Staat, élke Staat, neust met gretigheid in onze portefeuille, en onze eventuele wallet nu ook. Kwestie van te weten of we ons fair share aan belastingen wel voldoen. Ook van minderjarigen binnen een familie wil zij dat weten…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 10 november 2019

Technische analyse van goud, zilver en bitcoin door Misss Bitcoin

Misss Bitcoin a.k.a. Madelon Vos vertelt ons in de haar kenmerkende no nonsense stijl hoe de twee belangrijkste edelmetalen er technisch voorstaan. En doet hetzelfde voor de belangrijkste digitale munt. Dat is bitcoin toch nog steeds gemeten naar marktkapitalisatie. Het is ook de eerste munt waar de meeste mensen aan denken, wanneer het gesprek over CRYPTO gaat. Het gebruik als betalingsmiddel wereldwijd neemt wel gestaag toe. Het aantal pinautomaten dat overal geplaatst wordt ook. Maar meer en meer wordt het duidelijk dat bitcoin vooral een fantastische waarde opslag is. Wealth storage.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2019

Robert Kiyosaki over goud, zilver, aandelen, obligaties, vastgoed en CRYPTO

Bekijk hier het interview met de succesvolle Robert Kiyosaki. Nu beleggen maar waarin? 

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs