EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Peter Thiel: ‘Bitcoin wordt het enige echte online GOUD

Technologie-investeerder Peter Thiel heeft nogmaals zijn bewondering uitgesproken over Bitcoin. De legendarische investeerder gelooft dat Bitcoin de online equivalent zal worden van GOUD. De medeoprichter van PayPal ziet in Bitcoin de ultieme digitale store of value in plaats van een betaalmiddel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Russische centrale bank koopt sinds 2015 onafgebroken GOUD

De Russen hebben afgelopen jaren meermaals laten zien dat hun vertrouwen in GOUD nog enorm groot is. Dit ondanks de licht dalende prijs van het gele edelemtaal. De Russische centrale bank heeft sinds maart 2015 iedere maand GOUD gekocht. Door de recente aankoop in januari 2018 van 20.000 kg GOUD heeft Rusland inmiddels een grotere GOUDvoorraad dan China. De GOUDvoorraad van Rusland is nu 1857 metrische ton. China heeft ‘slechts’ 1843 ton, zo blijkt uit cijfers van Bloomberg. Rusland bouwt haar officiële GOUDreserves onder andere verder op vanuit haar eigen mijnproductie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Een grondstof die beter beschermt tegen inflatie dan GOUD

Elk jaar wordt er wereldwijd een grote hoeveelheid koper gebruikt voor het produceren van een hele lijst producten, zo is koper onmisbaar bij het produceren van o.a. auto’s & elektronica en het veelzijdig potentieel maakt het een van de meest belangrijke grondstoffen op aarde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

GOUDen tijden komen niet meer terug

Bij alle positieve effecten die in de VS worden verwacht van Trumps belasting- en bestedingsmaatregelen, liggen er ook wat kwetsbaarheden op de loer: schuldenposities in de financiële sector, beleid van de monetaire autoriteiten en, bovenal: het protectionisme. Dat via allerlei handelsconflicten roet in het eten kan gooien.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Grafiek: De zilverprijs gaat binnenkort een richting kiezen

De zilverprijs beweegt al maandenlang zijwaarts. Ten opzichte van de slotstand van 2016 noteert de zilverprijs slechts enkele procenten hoger. Opvallend genoeg heeft de zilverprijs tijdens het afgelopen jaar een beduidend minder goede prestatie afgeleverd dan de GOUDprijs. Binnenkort gaat er echter een einde komen aan de zijwaartse beweging.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs