EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Ook hier had niemand aandacht voor

Tot gisteren.

Dinsdag vertelde ik u dat beleggers niet meer vooruitkijken. Niet als het gaat om de beurs én niet als het gaat om de GOUDprijs.

Maar er is nog iets wat razend interessant is. Ik vertelde u al vaker dat de GOUDprijs historisch gezien stijgt als het Amerikaanse begrotingstekort stijgt.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Trump zet olieprijs schaakmat, maar deze insiders kopen massaal

Een sterk staaltje, zo mag je het beleid van Donald Trump noemen om de olieprijs naar beneden te krijgen. De crash van het zwarte GOUD kan je dan ook historisch noemen, van het hoogste niveau in 4 jaar naar meer dan 20% lager in enkele weken. De oliecrash zette enkele insiders van olieaandelen alvast aan om fors eigen aandelen in te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Dit edelmetaal (niet GOUD of zilver) was nog nooit zo goedkoop als vandaag

Wanneer we het hebben over edelmetalen, denkt men steeds aan GOUD en zilver. Maar er zijn nog meer edelmetalen. Een daarvan was nog nooit zo goedkoop als vandaag. Er zijn nog maar weinig activa die vandaag goedkoop zijn vanuit historisch perspectief. En dat maakt platina juist vandaag zo interessant.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

De GOUD'markt'

Na zeven jaar manipulatie van de edelmetaalmarkt (sinds 2011) weten we nu ook dat manipulatie niet alleen “van bovenaf “ plaats vindt maar eveneens “van onderop”. Dit na bekendmaking van een rechtsgang die op 9 oktober j.l. in het District of Connecticut plaats had. Hierbij kwam vast te staan dat handelaren in commodities meenden eveneens “een graantje te moeten meepikken”.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Iran executeert 'muntensultan' (GOUD)

Iran heeft twee zakenlui geëxecuteerd vanwege economische misdaden. Een van hen is een man die als ‘muntensultan’ bekendstond en beschuldigd werd van het manipuleren van de valutamarkt.

Justitie in Iran maakte de executies bekend. De valutahandelaar Vahid Mazloumin werd gearresteerd toen hij met twee ton aan GOUDen munten onderweg was. De tweede man die werd geëxecuteerd was een handlanger die de munten verkocht.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs