EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

GOUD-zilver ratio vertoont ‘bullish’ signalen

De GOUD-zilver ratio is een belangrijk fenomeen op de financiële markten. Het is zelfs een gegeven dat 5000 jaar geleden werd geïntroduceerd. In de tijd van de Egyptenaren bedroeg de regel dat 2,5 delen zilver evenveel waard waren dan 1 deel GOUD. Tegenwoordig is deze ratio compleet veranderd maar uiteraard nog altijd heel relevant. Hoe staat de ratio er nu voor?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Sander Boon: ‘Euro wordt misbruikt voor een politieke unie’

De Europese centrale bank heeft zichzelf in de problemen gewerkt door staatsobligaties te gebruiken als onderpand voor het Europese financiële systeem. Dat zegt Sander Boon in een interview bij Café Weltschmerz. De ECB volgde het voorbeeld van de Verenigde Staten, waar staatsobligaties ook de rol van GOUD hebben overgenomen als veilig onderpand. Daardoor is een steeds kwetsbaarder financieel systeem opgebouwd, dat alleen kan functioneren zo lang de waarde van staatsleningen gegarandeerd wordt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Blijft Jan Publiek straks met waardeloze aandelen zitten?/De GOUDen stier stormt verder

[...]

Bovenstaand ‘Verhaal van twee meren’ is toch maar wat het is hoor, wat het pretendeert: een verhaal(je). De praktijk, de realiteit schetst wel een genuanceerder verhaal. Want in de eerste vijf maanden van 2020, herinner u, de slechtste in decennia voor aandelen? Thetimeshub.in: ‘Inflows in gold ETFs (exchange traded funds – exchange traded funds) for the 5 months of 2020 amounted to 623,3 tons for $33.7 billion, estimated by the World Gold Council (WGC). It is more inflow following a record 2009 (about 591 tons).’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Ondersteunen Rusland en China de Amerikaanse papieren GOUDmarkt?

Sinds de coronacrisis is er een grote run op GOUD. Vooral in Europa en de Verenigde Staten is het edelmetaal niet aan te slepen. Daardoor is de GOUDprijs opgelopen en zijn er hier en daar zelfs tekorten ontstaan. Bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, waar de papieren GOUDmarkt werd verstoord door een schaarste aan fysiek leverbaar GOUD.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2020

Zwitserland exporteerde recordhoeveelheid GOUD naar de VS

Zwitserland exporteerde in april een recordhoeveelheid van 111,7 ton GOUD naar de Verenigde Staten. Tegelijkertijd daalde de export van GOUD naar traditionele afzetmarkten als China en India, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Zwitserse douane. Normaal gesproken exporteert Zwitserland vrijwel geen GOUD naar de VS, maar door een run op edelmetalen is de vraag in de VS sterk toegenomen. Zo importeerde het land in maart ook al meer dan 43 ton GOUD via Zwitserland.

Lees verder op Geotrendlines.nl
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs