EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

GOUD en zilver staan aan de vooravond van een complete trenddraai

GOUD en zilver waren de absolute winnaars in december. Terwijl de wereldwijde aandelenmarkten de slechtste decembermaand ooit meemaakten, wisten de GOUD- en zilverprijs flink te profiteren. Afgelopen maand bewezen de edelmetalen nogmaals dat ze prima kunnen fungeren als ‘veilige havens’.

De GOUD- en zilverprijs wisten tijdens de afgelopen maand verrassend goede zaken te doen. Tenminste, voor sommige analisten kwam dit als een complete verrassing. Na de tijdelijke opleving van begin 2016 waren de edelmetalen alweer in het ‘vergeethoekje’ geraakt. Toch begint het technische plaatje er steeds beter uit te zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

GOUDsector opgeschud door miljardenfusie

De Amerikaanse GOUDdelver Newmont Mining en zijn Canadese rivaal Goldcorp gaan fuseren. ’s Werelds op één en drie na grootste GOUDproducenten qua omzet hebben een handtekening gezet onder een deal ter waarde van tien miljard dollar, meldt Newmont. De hele transactie gebeurt in aandelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Goldman Sachs verhoogt prognose voor GOUD

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft zijn prognose voor de GOUDprijs voor dit jaar verhoogd met 10 procent. De reden voor deze verbeterde vooruitzichten is simpel, er is momenteel veel volatiliteit op de markten en de onzekerheden blijven roet in het eten gooien.

De GOUDprijs gaat de komende drie, zes en twaalf maanden respectievelijk stijgen naar 1.325, 1.375 en 1.435 dollar per troy ounce komende van 1.250, 1.300 en 1.350 dollar per troy ounce. Althans volgens de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs, een stijging van maar liefst 10 procent van de GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Koersdoel voor GOUD omhoog bij Goldman Sachs

Het koersdoel voor GOUD is naar boven bijgesteld door Goldman Sachs. De GOUDprijs noteert momenteel $1287 per troy ounce en €36.110 per kg. In de eerste 2 weken van 2019 is GOUD €120 per kg gestegen. Zilver steeg in dezelfde periode met €3 per kg en noteert momenteel €438 per kg.

Goldman Sachs verwacht een sterke vraag naar GOUD waardoor de GOUDprijs boven de $1300 zal stijgen in de komende 3 maanden. De analist van de bank, Jeff Currie, heeft tevens het koersdoel voor de periode van 6 en 12 maanden verhoogd. Door een toegenomen kans op een recessie kan GOUD profiteren in haar rol als veilige haven, volgens Currie.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

Video: Welke landen hebben de grootste GOUDvoorraden?

Welke landen hebben de grootste GOUDvoorraden? Via de website van de World Gold Council kunt u iedere maand een lijst opvragen met de actuele voorraden, maar een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Op YouTube kwamen we de volgende video tegen, die de GOUDreserves van een aantal landen naast elkaar zet.

[VIDEO]

Lees verder op GoudStandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs