EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

Lessen uit de GOUDPRIJSrally van dit jaar

Onpopulaire beleggingen zijn – nog altijd – de meest rendabele

Onpopulaire beleggingen zijn – nog altijd – de meest rendabele

Het mag duidelijk zijn: het feit dat de GOUDPRIJS door de $1.500 dollar brak was een flinke mijlpaal. Na jaren zijwaarts te hebben bewogen, brak de GOUDPRIJS dit jaar sterk door en steeg met meer dan $200 dollar per troy ounce. Zoals ik eerder al heb uitgelegd, geduld loont omdat de overgrote meerderheid van het rendement afhangt van koerswinsten die in een zeer korte periode – zelfs in een kwestie van dagen – verkregen worden. (En het voorspellen van deze kortdurende periodes is onmogelijk.)

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

Hedgefondsen zetten massaal in op een stijgende GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS wist tijdens de afgelopen maand bijzonder goede zaken te doen. En met deze prestatie werd er een vervolg gegeven aan de positieve trend die al sinds de zomer van 2018 zichtbaar is. En steeds meer hedgefondsen beginnen ook door te krijgen dat een goudinvestering interessant is. De vraag is alleen of goudbeleggers wel blij moeten zijn met de interesse van de hedgefondsen.

De GOUDPRIJS staat op dit moment onder druk. En dat is ook niet vreemd, want het optimisme op de beursvloer is weer wat opgelaaid. En op het moment dat het optimisme op de beurzen stijgt, weet dat vaak te leiden tot koersdruk bij het gele edelmetaal. Daarnaast lijkt dit een gezonde correctie te zijn, want de GOUDPRIJS wist tijdens de voorbijgaande weken fors in waarde te stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Oud Fed Voorzitter Greenspan: ‘Beleggers willen wat waarde houdt voor 20, 30 jaar.’

Tijdens a CNBC interview verklaarde de voormalige (1987 tot 2006) Federal Reserve Voorzitter Alan Greenspan de stijgende GOUDPRIJS. Die tikt record na record aan ‘because investors are looking for hard assets that they know will have value in 20 or 30 years.’ Plus 26 procent alvast in het afglopen jaar tot augustus 2019. Greenspan maakt een link met een steeds ouder wordende bevolking. Die wil zeker zijn dat ze zichzelf kan onderhouden in de toekomst, stelt hij. 

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2019

Grafiek: GOUDPRIJS moet deze weerstand doorbreken…

De GOUDPRIJS wist tijdens de voorbijgaande maanden uitstekende zaken te doen. Sinds de zomer van 2018 zit het gele edelmetaal al in de lift. En door de stijgende GOUDPRIJS is de populariteit rondom de goudmijnaandelen ook weer toegenomen. Een belangrijke grafiek laat zien dat de GOUDPRIJS op dit moment geconfronteerd wordt met een belangrijke weerstandslijn.

Technisch analist Chris Kimble is de absolute kenner als het gaat om het herkennen van technische patronen en het beoordelen van de betrouwbaarheid van dergelijke patronen. Op zijn website deelde hij de bovenstaande grafiek waarop de GOUDPRIJS is afgezet tegenover de dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2019

Zet de GOUDPRIJS binnenkort een stapje terug?

De GOUDPRIJS kent tot nu toe een fantastisch jaar. Het gele edelmetaal weet het eigenlijk al een jaar lang goed te doen. Goud heeft geprofiteerd van de onzekerheid in de wereld die tijdens de afgelopen 12 maanden is toegenomen. Toch moeten beleggers rekening houden met een adempauze bij de goudstieren.

Enkele jaren geleden moesten nog maar weinig beleggers iets van goud hebben. Het gele edelmetaal werd namelijk in de periode 2011-2015 geconfronteerd met een forse koersdaling. In het jaar 2016 wist de GOUDPRIJS een stevige bodem neer te zetten en sinds dat moment is het allemaal erg snel gegaan. Toch wist de GOUDPRIJS pas aan het einde van vorig jaar daadwerkelijk opwaarts uit te breken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs