EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019

Amerikaanse whiskey vreest voor oplopende handelsoorlog met Europa

De Amerikaanse whiskey-producenten hebben op een jaar tijd meer dan 20 procent van hun export naar Europa verloren. Reden voor die terugval zijn de introductie van Europese IMPORTtarieven. Dat zegt de Amerikaanse Distilled Spirits Council, vertegenwoordiger van de Amerikaanse whiskey-producenten. De Europese Unie besliste in juni vorig jaar tot een heffing van 25 procent op de invoer van Amerikaanse whiskey.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2019

Kans op een "mondiale" handelsoorlog neemt toe

Door het gevoerde handelsbeleid van Donald Trump neemt de kans op een mondiale handelsoorlog toe. De president van de VS heeft tijdens de voorbijgaande maanden diverse IMPORTtarieven opgelegd die gevolgen hadden voor meerdere landen. Op dit moment wordt met name China hard geraakt, maar ook Europa kan in de toekomst last krijgen van het handelsconflict.

Trump is van mening dat Amerika jarenlang geconfronteerd is met ‘oneerlijke handel’. Met een beschuldigende vinger werd onder andere gewezen naar China die volgens de president van de VS zich schuldig maakt aan het stelen van intellectuele eigendommen. Daarnaast beschuldigde hij de Chinezen ook van ‘dumping’. Hier is sprake van wanneer goederen verkocht worden beneden de kostprijs om op die manier min of meer de concurrentie kapot te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2019

We weten: Trump heeft een plan

Een maand geleden waren de financiële markten in rep en roer over nieuwe IMPORTheffingen die de VS had aangekondigd. Nu blijkt president Trump ze te hebben uitgesteld.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2019

VS stelt nieuwe IMPORTtarieven op sommige Chinese producten uit

De Verenigde Staten stelt de aangekondigde IMPORTtarieven op sommige Chinese producten uit van 1 september naar 1 december. Verder worden sommige producten ook van de lijst gehaald die eerder werd aangekondigd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 augustus 2019

Made in Vietnam in plaats van China?

Er zijn maar weinig winnaars in de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten van Amerika en China, maar Vietnam is er alleszins eentje van. De export naar de USA is flink gestegen sinds vorig jaar. Een manier voor Chinese en buitenlandse bedrijven om de Amerikaanse IMPORTtarieven te omzeilen, is door hun productie te verhuizen naar buurland Vietnam.  

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs