EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Trump dreigt weer met hogere invoertarieven voor Europese auto's

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag opnieuw gedreigd om hogere invoertarieven voor Europese auto’s in te voeren. Ditmaal zijn de Europese taksen op Amerikaanse kreeft de bron van zijn ergernis. Om die reden zou hij ook de Chinese IMPORT willen treffen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Chinese IMPORT maakt scherpste daling in ruim vier jaar

De Chinese export is in mei blijven krimpen als gevolg van de coronacrisis. Ook de IMPORT staat er minder goed voor dan verwacht.

Verschepingen naar het buitenland namen in april nog verrassend toe ten opzichte van een jaar eerder. Toen werd een groei van 3,5 procent gerealiseerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2020

Zwitserland exporteerde recordhoeveelheid goud naar de VS

Zwitserland exporteerde in april een recordhoeveelheid van 111,7 ton goud naar de Verenigde Staten. Tegelijkertijd daalde de export van goud naar traditionele afzetmarkten als China en India, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Zwitserse douane. Normaal gesproken exporteert Zwitserland vrijwel geen goud naar de VS, maar door een run op edelmetalen is de vraag in de VS sterk toegenomen. Zo IMPORTeerde het land in maart ook al meer dan 43 ton goud via Zwitserland.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

Chinese export en IMPORT daalt, maar minder erg dan gedacht

De cijfers van de Chinese export en IMPORT zijn gepubliceerd geweest en… het lijkt toch minder erg te zijn dan velen hadden gedacht. Uiteraard is de export en IMPORT ten opzichte van maart vorig jaar gedaald, maar de cijfers vallen toch niet zo zwaar dan werd voorspeld. In totaal ging de export met 6,6 procent achteruit en de IMPORT met amper 0,9 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 april 2020

Trump: “VS bereid heffingen op olie-IMPORT in te voeren”

De Amerikaanse president Donald Trump is bereid IMPORTheffingen op ruwe olie of andere maatregelen in te voeren indien dat nodig is om de energiesector in zijn land te beschermen. Dat zei hij zaterdag op een persconferentie.

Lees verder op HLN.be
" ... Everything is in a bubble ..." — Peter Schiff

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/usergp/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_allesover.php on line 34
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs