EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

Zes procent groei is honderd procent ongeloofwaardig

De Chinese economie groeit nog steeds met zes procent. Dat is goed nieuws, voor wie dat gelooft althans. En dat is een hele kleine groep, waar ik zeker niet toe behoor. Ik geloof er geen moer van. De autoverkopen, het filmbezoek, de elektriciteitsproductie, het vrachtvervoer, de cijfers voor de IMPORT en export, de werkgelegenheidscijfers - geen van alle passen bij een groei van zes procent.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

IMPORTheffingen VS gaan in, Europa dreigt met tegenmaatregelen

Als reactie op het verhoogde IMPORTtarief dat de Verenigde Staten vanaf vrijdag op vijftig Europese producten gaat Europa "mettertijd" extra heffingen opleggen aan Amerikaanse producten. Dat zegt Eurocommissaris Caecilia Malmström.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2019

Chinese IMPORT en export stelt teleur

De Chinese economie lijkt verder af te koelen, zowel de IMPORT als export zijn in september lager uitgevallen dan men had verwacht. De export is, in vergelijking met een jaar geleden, met 3,2 procent gedaald. Ook de export liet het afweten met een daling van ongeveer 8,5 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 oktober 2019

China lijdt onder handelstarieven VS en afkoelende wereldeconomie

De Chinese economie koelt verder af, mede door afname van de wereldwijde vraag en de tarieven als gevolg van de handelsoorlog met de Verenigde Staten. De export nam in september met 3,2 procent af, wat de grootste krimp sinds februari is. De IMPORT nam voor de vijfde maand op rij af.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2019

Boeren opnieuw dupe van economische sancties

De Verenigde Staten voeren vanaf half oktober IMPORTheffingen in van 25 procent op diverse Europese goederen, waaronder kaas, varkensvlees, boter, mosselen en peren. Dit blijkt uit een lijst die de VS woensdag heeft gepubliceerd. De VS gaat ook heffingen van 25 procent instellen op onder meer Franse wijn, Spaanse olijfolie en Schotse whisky. Dat betekent dat Amerikaanse IMPORTeurs meer moeten gaan betalen voor de Europese landbouwproducten. De prijzen zullen daardoor stijgen, met als gevolg dat de vraag afneemt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs