EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

India verhoogt IMPORTtarieven op producten uit VS

India heeft vanaf vandaag hogere IMPORTheffingen ingesteld op een reeks Amerikaanse producten, zoals kikkererwten, fosforzuur, appels, amandelen en walnoten en nog tientallen producten. Daarmee reageert India op soortgelijke maatregelen die Washington nam. Al met al is de verhoging naar verluidt goed voor circa 217 miljoen dollar aan extra inkomsten voor India.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 15 juni 2019

Wel of geen ontmoeting met Xi tijdens G20-top boeit Trump niet

Het maakt de Amerikaanse president Donald Trump naar eigen zeggen niet uit of het later deze maand tot een ontmoeting komt met zijn Chinese collega Xi Jinping tijdens de G20-top in Japan. De president wees op de vele extra miljarden voor de Amerikaanse schatkist die blijven binnenkomen door de hogere IMPORTtarieven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2019

Verenigde Staten voert geen tarieven in op Mexicaanse goederen

De Verenigde Staten zal geen IMPORTtarieven instellen op Mexicaanse goederen. Onlangs kondigde president Donald Trump aan dat hij alle Mexicaanse goederen zal belasten vanaf 10 juni. Maar dat zal niet doorgaan, omdat de Verenigde Staten en Mexico een deal hebben gemaakt, zo meldt Trump op twitter.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 8 juni 2019

Trump ziet “goede kans” op deal met Mexico om IMPORTheffingen te voorkomen

De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat er een “goede kans” is op een deal met Mexico. Daarmee zou de invoering van IMPORTheffingen op Mexicaanse producten vanaf maandag voorkomen worden. Als die deal er niet komt, worden veel producten vanuit Mexico vanaf volgende week met een heffing van 5 procent belast. Dat tarief loopt verder op naar mate een deal langer uitblijft.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019

Trump: Besluit over nieuwe IMPORTtarieven China komt 'vlak na G20'

De beslissing van de Verenigde Staten over nieuwe handelstarieven voor China, zal "waarschijnlijk meteen na de G20-top" gemaakt worden. Dat zei Amerikaanse president Donald Trump donderdag tijdens een persconferentie in Frankrijk, waar hij op staatsbezoek is.

Hiermee is hiermee weer voor het eerst sinds half mei duidelijk wanneer de VS weer met een nieuwe stap komt in de handelsoorlog. De top is op 28 en 29 juni.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs