EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: woensdag 4 december 2019

Trumps IMPORTheffingen raken Fransen hardst, Nederland amper geraakt

De Amerikaanse IMPORTheffingen van 7,5 miljard dollar (6,81 miljard euro) als reactie op de illegale staatssteun van de Europese Unie aan vliegtuigbouwer Airbus raken Frankrijk het hardst. De heffingen van de Amerikaanse president Donald Trump raken Nederland amper, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2019

Amerikaanse heffingen tegen EU definitief

De Verenigde Staten mogen definitief IMPORTheffingen instellen op Europese goederen. Dat heeft Wereldhandelsorganisatie WTO bepaalt. Vier Europese landen pasten gunstige leningen voor vliegtuigbouwer Airbus niet voldoende aan om dat te voorkomen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 2 december 2019

Trump voert heffingen in op staal en aluminium uit Brazilië en Argentinië

De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag alsnog IMPORTheffingen op staal en aluminium uit Brazilië en Argentinië aangekondigd. Eerder dreigde Trump met de heffingen, maar beide landen werden daar in mei 2018 "permanent van vrijgesteld". Trump maakte de heffingen maandag via Twitter bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 november 2019

Trump: Geen deal met China? Dan verhoog ik de tarieven gewoon weer

De Verenigde Staten gaan de IMPORTtarieven op producten uit China verhogen als beide partijen het niet eens worden over een handelsakkoord. Dat zei de Amerikaanse president Donald Trump dinsdag bij een kabinetsvergadering.

Trump gaf bij de vergadering aan dat de gesprekken over een akkoord prima verliepen, maar benadrukte dat China een deal moest ondertekenen "die ik goed vind", aldus Trump. "Als we toch niet tot een handelsakkoord met China komen, verhoog ik de IMPORTtarieven gewoon weer", zei de Amerikaanse president.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 november 2019

Double Whammy voor de Aziatische exporteurs

Niet alleen zwakt de Chinese economie af, het land voert nadrukkelijk een beleid van zelf maken en minder IMPORTeren. Als je kijkt naar de IMPORT/exportcijfers van Indonesië, Thailand, Japan en Korea...dat is gewoon verschrikkelijk, dat ziet er niet goed uit. Ten slotte heb je het conflict in Hongkong. Dat heeft ook een uitstraling, in de hele regio staat het vertrouwen onder druk.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs