EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord monetair.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord MONETAIR

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Le Maire: “Bretton Woods systeem heeft haar grenzen bereikt”

De internationale MONETAIRe orde van Bretton Woods moet worden herzien, omdat het systeem zijn grenzen heeft bereikt. Dat zei de Franse minister van Financiën Bruno Le Maire in een toespraak bij de Franse centrale bank. Hij merkte op dat het bestaande systeem voor nieuwe uitdagingen staat, zoals de opkomst van China als nieuwe wereldmacht en de alternatieve koers die de Verenigde Staten wil varen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

IMF-voorzitter Christine Lagarde stapt per half september op

Voorzitter van het International MONETAIR Fonds (IMF) Christine Lagarde stapt per 12 september op. Dat liet ze dinsdag in een officieel bericht weten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Boodschap van IMF aan banken: ‘Evolve or be left behind’

Het Internationale MONETAIRe Fonds heeft een serieuze boodschap voor banken en het bankensysteem wereldwijd. Het wordt tijd dat financiële instellingen evolueren en mee gaan met hun tijd of ze riskeren om achterop te hinken, vooral omdat technologiebedrijven het financiële systeem door elkaar aan het schudden zijn door de opkomst van digitaal geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

IMF-voorzitter staat achter stimulerend beleid centrale banken

Het Internationale MONETAIRe Fonds (IMF) staat achter nieuw stimulerend beleid van centrale banken. Althans dat zei David Lipton. Hij is de huidige voorzitter van het IMF in afwezigheid van Christine Lagarde. Volgens Lipton is soepeler MONETAIR beleid gerechtvaardigd om de wereldwijde economische groei vast te houden.

In het huidige jaar hebben centrale banken zelf ook al aangegeven dat er mogelijk nieuwe stimulerende maatregelen komen. Zo verwachten de markten dat de Amerikaanse centrale bank deze maand nog de rente zal verlagen. Ook staat de Europese centrale bank klaar staat met nieuwe maatregelen als dat nodig is. Lipton steunt dit en voegde toe:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Een megakredietcrisis nadert

Het is een kwestie van analyseren en alle economische achtergrondberichten in de gaten houden. Juist op de achtergrond spelen zich de zaken af die er toe doen. Op de voorgrond zien we de berichten vanuit de mainstream media waarin meestal economische voorspoed wordt aangekondigd. Misschien soms met een waarschuwend vingertje, maar altijd wijzend op het handelen van centrale banken die ons MONETAIRe systeem bewaken. Met andere woorden, we kunnen rustig gaan slapen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs