EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

Staan we aan de rand van een Derde Wereldoorlog?

Het conflict tussen de VS en Iran is afgelopen dagen aanzienlijk ernstiger geworden. Een oorlog tussen de twee naties werd op het allerlaatste moment afgeblazen door president Trump nog maar een tweetal weken geleden. Maar sindsdien zijn de geo-politieke spanningen weer opgelopen. Is de kans op een militair treffen almaar groter geworden. Wel blijven er discrete onderhandelingen achter de schermen plaatsvinden. Zo doet Iran het voorstel haar nucleaire installaties te laten onderzoeken, in ruil voor opheffing van de Amerikaanse SANCTIES.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

Kan Turkije nog in de Navo blijven?

De Europese Unie gaat politieke en economische SANCTIES tegen Turkije uitvaardigen vanwege de gasboringen die dat land doet in wateren voor de kust van het Turkse deel van Cyprus. De hebben de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU besloten. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is allerminst onder de indruk.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2019

VS: SANCTIES voor elk land dat Iraanse olie importeert

De spanningen tussen de Verenigde Staten en Iran lopen vrijdag verder op, nadat de Amerikaanse Iran-gezant Brian Hook aankondigde SANCTIES te zullen opleggen aan alle landen die Iraanse olie importeren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

EU-SANCTIES tegen Rusland verlengd tot januari 2020

De economische SANCTIES die de Europese Unie tegen Rusland heeft lopen worden met zes maanden verlengd tot eind januari 2020. De 28 regeringsleiders hebben daar unaniem mee ingestemd tijdens een top in Brussel.

De strafmaatregelen werden in 2014 ingesteld vanwege de steun van Moskou aan pro-Russische rebellen in Oekraïne. Het conflict is nog altijd gaande. In het oosten van Oekraïne vinden vrijwel dagelijks nog gevechten plaats, ondanks de gesloten wapenstilstand.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Waarom Huawei uiteindelijk ten onder zal gaan

Het Chinese technologieconcern Huawei kan de door de VS opgelegde economische SANCTIES onmogelijk overleven. De reden daarvoor is niet ver te zoeken. Halfgeleiders…

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs