EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Iraanse olieverkopen kelderen en de SANCTIES moeten nog ingaan...

De Iraanse olieproducenten voelen veel sneller de Amerikaanse economische SANCTIES dan zou kunnen worden verwacht. De petroleumexport van Iran heeft al een gevoelige terugval gekend, terwijl de deadline voor de SANCTIES van de Verenigde Staten tegen het land pas begin november ligt. Dat zegt Benoit Faucon, oliespecialist bij de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Europese deadline voor Italië: SANCTIES dreigen voor Italiaanse regering

Een ruzie tussen de Europese Commissie en de Italiaanse regering gaat waarschijnlijk een nieuw hoofdstuk in. Een deadline voor dinsdagmiddag om een nieuwe begroting in te dienen lijkt de Italiaanse regering aan zich voorbij te laten gaan. Voor Italië dreigen straks SANCTIES

De Europese Commissie gaf de Italiaanse regering tot 13 november om met nieuwe plannen te komen, nadat Italië zich niks aantrok van eerder commentaar. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 november 2018

President Iran: SANCTIES VS hebben geen invloed op Iraanse economie

De Iraanse president Hassan Rouhani heeft zaterdag gezegd dat de recent ingestelde Amerikaanse SANCTIES Iran nauwelijks raken. Volgens Rouhani heeft de VS eerder namelijk al alle mogelijkheden benut om Iran te blokkeren. 

"Er was niks nieuws om tegen ons te gebruiken", zei Rouhani zaterdag op de Iraanse televisie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Iran waarschuwt voor stijgende olieprijzen wereldwijd door Amerikaanse SANCTIES: “Pijnlijke maanden voor consumenten”

De Iraanse regering heeft vandaag gewaarschuwd voor de gevolgen van de SANCTIES die de Amerikaanse president Donald Trump ingevoerd heeft voor de olie-export van het land. De SANCTIES tegen Iran zullen wereldwijd tot “pijnlijke maanden” voor consumenten leiden, zo meldt de Iraanse minister van Olie Bidschan Namdar Sanganeh via nieuwsportaal IRIB-News.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Waarom mogen 8 landen Iraanse olie blijven importeren?

Ondanks de hernieuwde SANCTIES van de Verenigde Staten tegen Iran, hebben toch acht landen van de Amerikaans overheid een toestemming gekregen om verder petroleum uit het Aziatische land te blijven importeren. Dat heeft Mike Pompeo, Amerikaans minister van buitenlandse zaken, gemeld. De Amerikaanse president Donald Trump heeft de economische SANCTIES tegen Iran - die eerder door zijn voorganger Barack Obama waren opgeheven - weer ingevoerd.

Iran blijft volgens Trump immers, ondanks de gemaakte afspraken met de internationale gemeenschap, verder werken aan de ontwikkeling van kernwapens.

[...]

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs