EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2019

Voor Iran moet olieprijs meer dan verdrievoudigen

Om volgend jaar een begroting in evenwicht te kunnen voorleggen, zou Iran zijn olie aan 194,6 dollar per vat moeten kunnen verkopen. Dat zegt een rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Iran is vooral door Amerikaanse SANCTIES economisch zwaar geraakt. De Iraanse export is teruggevallen tot 60,3 miljard dollar, tegenover 103,2 miljard dollar vorig jaar.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019

China wil 2,4 miljard dollar aan SANCTIES vanwege windmolentarieven VS

China wil dat er 2,4 miljard dollar (ruim 2,1 miljard euro) aan SANCTIES wordt ingesteld voor de handelstarieven die de Verenigde Staten al sinds het presidentschap van Barack Obama berekenen over onder meer zonnepanelen en windmolens. De Wereldhandelsorganisatie (WTO) oordeelde eerder al dat deze tarieven onterecht zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 oktober 2019

Trump dreigt economie van Turkije te 'vernietigen' vanwege inval Syrië

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op maandag de staaltarieven voor Turkije verhoogd naar 50 procent. Ook dreigde hij met meer SANCTIES vanwege de Turkse inval in het noordoosten van Syrië. "Ik ben bereid om hun economie te vernietigen als zij verdergaan op dit gevaarlijke pad."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2019

Boeren opnieuw dupe van economische SANCTIES

De Verenigde Staten voeren vanaf half oktober importheffingen in van 25 procent op diverse Europese goederen, waaronder kaas, varkensvlees, boter, mosselen en peren. Dit blijkt uit een lijst die de VS woensdag heeft gepubliceerd. De VS gaat ook heffingen van 25 procent instellen op onder meer Franse wijn, Spaanse olijfolie en Schotse whisky. Dat betekent dat Amerikaanse importeurs meer moeten gaan betalen voor de Europese landbouwproducten. De prijzen zullen daardoor stijgen, met als gevolg dat de vraag afneemt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 3 oktober 2019

In Trumps vizier: Europa aan de beurt voor SANCTIES

Op 18 oktober 2019 zal de Amerikaanse administratie voor 7,5 miljard dollar SANCTIES opleggen aan Europa. Het gaat om ‘10% TARIFFS ON LARGE COMMERCIAL AIRCRAFT AND 25% TARIFFS ON OTHER AGRICULTURAL AND INDUSTRIAL GOOD.’ Van sauzen tot kazen en van koffie tot mandarijntjes die de VS vanaf die datum binnen komen, het zal allemaal een pak duurder worden. De handelsoorlog door de Verenigde Staten oorsponkelijk aangegaan met China en daarna met tal van andere landen, wordt aldus nog uitgebreid.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs