EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: dinsdag 14 januari 2020

Iraanse economie lijdt zwaar onder de economische SANCTIES

Iran lijkt duidelijk als verliezer uit de strijd met de VS te komen. Trump kondigde onlangs nieuwe economische SANCTIES aan die er voor moeten zorgen dat de Iraanse economie nog verder onder druk komt te staan. En mogelijk zullen andere Westerse landen het voorbeeld van de VS binnenkort doen opvolgen. Dat zou desastreuze gevolgen hebben voor de Iraanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 januari 2020

Poetin: “Nord Stream 2 begin volgend jaar gereed”

Rusland hoopt eind dit jaar of begin volgend jaar de Nord Stream 2 te voltooien. Dat zei president Poetin zaterdag tijdens een ontmoeting met de Duitse bondskanselier Merkel. Het Russische energiebedrijf Gazprom neemt de werkzaamheden van Allseas over, dat het grootste gedeelte van de pijpleiding heeft aangelegd. Het bedrijf staakte haar werkzaamheden vanwege Amerikaanse SANCTIES. Rusland had gehoopt de Nord Stream 2 dit jaar al in gebruik te kunnen nemen, maar door vertraging met vergunningen liepen de werkzaamheden uit. In oktober verleende Denemarken de vergunning voor het laatste segment van 147 kilometer, ondanks politieke druk vanuit de VS. Daarna volgden Amerikaanse SANCTIES tegen alle bedrijven die aan de gaspijpleiding werkten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2020

VS legt Iran extra SANCTIES op na aanvallen op Amerikaanse bases

De Verenigde Staten (VS) hebben vrijdag aangekondigd Iran extra SANCTIES op te leggen vanwege de aanvallen op twee legerbases in Irak waar ook Amerikaanse militairen zaten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

Het is begonnen…

Woensdag 8 januari 2020 vroeg in de ochtend vuurde Iran meer dan een dozijn ballistische raketten af op Amerikaanse doelen in Irak. Het is een wraakneming voor de dood van generaal Soleimani een paar dagen tevoren. De hoge militair was een volksheld, een oorlogsheld omdat hij mee IS hielp verslagen. Iran wordt reeds jaren op alle mogelijke manieren gekneveld door de VS. SANCTIES; afgesloten van het wereldbetaalverkeer; verboden olie uit te voeren, de grootste inkomstenbron,…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Frankrijk waarschuwt VS: SANCTIES voor digitaks zullen wij vergelden

De Franse minister van Financiën Bruno Le Maire heeft de Verenigde Staten maandag gewaarschuwd dat het land zich niet moet wagen aan SANCTIES tegen de digitaks. Dan zullen er vergeldingsacties volgen, zei hij in een radio-interview met France Inter.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs